Ben wrote:

Uit de nota's van Willy Acke:

Moord Mendez ≠ Bouhouche als dader = Bultot
(...)
Zegt BW [Bende van Nijvel] = Bouhouche + Smets + Calmette.
Legt uit Calmette = Wackenhut Belgium = CIA
Feiten = gepleegd door Italianen, verblijvend in Spanje
Eén van de daders = Elio Massagrande in opdracht van extreem-rechts

Goffinon kan wel eens een goed beeld hebben gehad. Ik vraag me af hoe regel 1 met de andere regels te rijmen valt. Waarom staat Lekeu daar niet tussen? Want de link Lekeu, Smets, Calmette is veel duidelijker.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Met al deze namen kan Albert Farcy niet ver weg zijn. Kent de wereld van diamantmijnen via schoonouders en daarnaast één van de machtigste personen in Brusselse prostitutie. Bordelen over het ganse land, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Numero uno betreffende import heroïne tot einde drugs for weapons. Wapenmaker, verzamelaar, oorlogsvoertuigen: import-export.

Op de Facebook van overleden Jean-Paul Dumont zag ik ene Patrick Farcy. Is dit ook één van zijn familieleden? Vastgoedmakelaar in Brussel en heeft toch wel iets van Albert. Lijkt me ook zowat de 'bondscoach' van de Belgische bendes... aangezien hij op manschappen uit de verschillende bendes kon rekenen. Qua comfortzone klopt het ook helemaal met eigendommen in Elsene, Rebecq, Watermaal Bosvoorde, ... In Rebecq waar de hoodzetel van garage van Otten is sinds 1973. De jeugdvriend van Beijer en ARI-compagnon. Entourage Amory, Verdeyen, ...

Zeer close met Philippe en Léon De Staerke. Philippe De Staerke had schuilkamer in Rebecq, Léon was gerant van zijn bar. Ook Louvaert werkte voor hem en ook kennis van Lekeu. Die op zijn beurt weer kan gelinkt worden aan Pilarski en extreem-rechts.

Ken u zijn huidige handel wandel? M.@.t. i.m.p.e.x. momenteel hoofdzetel te Moeskroen. Er is per ongeluk ook bon van lading via Indumar te vinden via Google, ongeveer 7 jaar terug. Familiebedrijfje van hem vrouw en broers schoonzussen en kinderen. Idem Otten (garages in Brusselse-Molenbeek-....) en immo (Frankrijk, Milaan, ...?). Bij deze laatste kleine winsten of verlieslatend maar levend op heel grote voet.

Vreemd dat hij nergens bij je voorkomt in je onderzoek. Idem voor Otten.

En natuurlijk waar het in dit topic helemaal om gaat. Vertrouwd met Goffinon. Het krantenartikel kan je onder rubriek Farcy terugvinden.

http://nsm09.casimages.com/img/2018/03/26//18032608503514738715632466.jpg