Ooit zal hij beseffen welke gewetenloze Judassen hem een dolk in de rug hebben gestoken, voor wat zilverlingen.

Nu kunnen ze geen stap meer terug, en wentelen ze zich als een duivel in een wijwatervat om niet ten onder te gaan.

Het is zwemmen of verzuipen.

152

HIPA wrote:

In een heel ver verleden was ik er van overtuigd dat in Aalst een van de Bendeleden een vrouw was. Ik werd eventjes voor zot verklaard en begon dan ook aan mijn herrinnering te twijfelen, het was voor mij de derde in rij die binnenkwam. Ik durf dit totaal niet hard maken maar ergens zit dat silhouet in mijn geheugen.

Aalst was een hele combinatie, vele getuigenissen en verdachten, ieder met zijn waarheid en herinnering. Ergens zit deze gedachte in het dossier, het stamt van juist na de feiten. Nu zoveel jaar later vraag ik me af of ik fantaseerde of er toch waarheid in zat? 1 Haemers, 2 De Staerke, 3 de vrouw 4 een kleine dikke met bakkebaarden, directeur herkent Libert.

De enige persoon aan wie me dit ergens doet denken is Heinrich Toumaniantz (zie wiki van deze website, ik kan slechts 1 link in deze post plaatsen).
En voornamelijk omdat die iets vrouwelijks had.
Heinrich Toumaniantz's gestalte was zo'n 1m92, hij word gesuggereerd als een mogelijke reus (of één van de mogelijke reuzen).
Ik heb enkel nog maar die ene foto uit zijn jeugd gezien (er lijkt nog nooit een recentere foto op het internet zijn geplaatst).
Maar er zullen wellicht elementen zijn dat tegenspreekt dat Toumaniantz het geweest kan zijn. Bijv. dan zouden er in Aalst 2 personen van die gestalte geweest zijn.

Of het kon misschien niet Toumaniantz zijn, maar persoon 3 die als vrouw verkleed was, of Toumaniantz verkleed als een vrouw (zie ook het type vermomming van de rest).

Er was ook een auto in Aalst die gelinkt is met Toumaniantz.

Asjemenou wrote:

Wat HIPA vandaag (27-06-2021) schreef: 
“Per toeval ontdekt , nieuw spoor ?
In een bepaalde pv staat een heel !.. interessant gegeven .
De politie van Aalst vind een Peugeot in de Kareelstraat te Aalst,  deze straat  is rechtover de parking van Delhaize .
Op 12 November maken enkel agenten de bevinding dat de auto is achtergelaten na telefoontjes van bewoners van de straat , Men vind in de wagen een kalender en twee bussen benzine .
Bij onderzoek van de kalender vind men aanwijzingen en de naam Heinrich Toumanianz .
Sommige agenten vonden dit zeer vreemd en kennen de gangster , alsook was de vluchtauto de Golf gti van de bende in brandgestoken na de overval . 
Wat was men van plan met de Peugeot , waarom lagen er twee flessen benzine in ? Waarom is hij achtergelaten ?
Waarom zit in de pv van vandaag geen enkel spoor meer van de kalender en naam Toumanianz !.. het enige belangrijke dat er had moeten inzitten .
Enkel agenten die zich dit herinnerde hebben onlangs een nieuw pv laten toevoegen met de verdwenen gegevens van de kalender met naam van Toumanianz  een gangster die thuishoorde bij de Bende van Woluwe , Haemers , De Staerke .
Toumanianz werd ook genoemd in eerdere overvallen .
Dit is voor mij concrete info die stamt van voor alle info vervuild werd.

Stel nu dat Eddy Vos Heinrich Toumaniantz zou willen linken aan deze persoon, op basis van het DNA van Heinrich Toumaniantz of dat van een of meerdere van zijn familieleden…