Topic: Gevangenisdirecteur achter moorden Mexico

Een Mexicaanse gevangenisdirecteur heeft in het noorden van Mexico af en toe gevangenen vrijgelaten en bewapend, zodat ze moorden konden plegen. Dat heeft aan 35 mensen het leven gekost, meldde het Mexicaanse Openbaar Ministerie zondag.

2

Re: Gevangenisdirecteur achter moorden Mexico

Ik moest onmiddellijk aan onze eigen 'Mexicaanse gevangenisdirecteur' denken toen ik vanmorgen het bericht hoorde op radio. Wordt Jean Bultot er namelijk ook niet van verdacht om criminelen te ronselen voor schijnovervallen op warenhuizen?

Het slimme is ook dat je de moordenaars een perfect alibi geeft, omdat ze in de gevangenis zitten.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Gevangenisdirecteur achter moorden Mexico

Hier het hele artikel:

Gevangenisdirecteur achter moorden Mexico

Bewakers van een gevangenis in het noorden van Mexico hebben met medeweten van hun directeur gevangenen vrijgelaten en van wapens voorzien, zodat zij leden van een rivaliserende drugsbende konden vermoorden. Ruim dertig mensen zijn door de gevangenen om het leven gebracht. De directeur van de gevangenis in Gomez Palacio, in de deelstaat Durango, en drie leden van het bewakingspersoneel zijn onder een vorm van huisarrest geplaatst, in afwachting van verder onderzoek. Dit heeft de Mexicaanse justitie bekendgemaakt.

Bron » www.waarmaarraar.nl