Re: Opsporingsbericht juni 2020

Ik begrijp dat wel. Niemand wil worden aangeklaagd voor laster en er zijn voldoende getuigen die zich bedreigd hebben gevoeld, zeker als het met Aalst heeft te maken. Ik ken kenza niet persoonlijk maar het is duidelijk dat hij veldwerk en research heeft gedaan mbt de overval in Aalst. Enkel mensen die deze moeite hebben gedaan, kunnen het Bende fenomeen begrijpen. Het is jammer dat zelfverklaarde Bende specialisten, zelfs zij die boeken hebben geschreven rond het onderwerp, deze efforts onvoldoende hebben gedaan. Geen wonder dat het Bende beeld al die jaren ééndimensionaal was.

452

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Mincky wrote:

Goedemorgen kenza, ik weet niet wie de man met de Spas is. Zou u mij dat misschien kunnen vertellen? Ik ben er eigenlijk wel heel erg benieuwd naar namelijk. U mag het ook via een privébericht of mail doen, mits u het mij wil vertellen natuurlijk.

U weet toch welke naam het meest genoemd word?? Die is er later nog ondervraagd voor geweest. Vrijhei… ?!

453

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Gaat het om Libert?

454

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Dat vermoeden velen! En de gelijkenissen zijn zéér treffend ja. Maar dat is het gevaar van dit forum. Mensen staren al snel blind… tunnelvisie! Recht op één verdachte af. En niet verder kijken…

455

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Ik ben lang overtuigd geweest van de betrokkenheid van Libert maar nu weet ik het niet meer. Toegegeven, hij lijkt goed op de reus en er zijn geuigenissen tegen hem. Maar één getuigenis: die van de formele herkenning door de adjunct directeur van de Delhaize in Aalst is door de laatste tegenover David Van de Steen ontkend hoewel dit een feit is dat in verschillende media is verschenen. Als dit ene feit niet klopt zullen er wel nog zijn. Er leiden heel veel sporen naar de WNP. Volgens Eddy Vos misschien wel te veel om toeval te zijn. Voor zover ik weet volgt de cel nog steeds het WNP spoor dus wie weet...

456

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Neen het gaat niet om Libert. Sorry, ik ben hier geen The End aan het doen. Er zijn nog forum leden die het weten.

457

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Dank u kenza, dat vermoedde ik al, maar ik blijf nog steeds heel erg nieuwsgierig wie het dan wel mag zijn.

458

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Ik vraag mij af. Eerst is de foto zo belangrijk. Hij wordt door Michel Libert aangegeven als belangrijk voor het onderzoek. Dan weet Michel Libert toch meer?

459

Re: Opsporingsbericht juni 2020

De foto van de man met Spas is belangrijk omdat het zijn aanwezigheid in ons land kan bevestigen, terwijl iedereen (betrokken tot het onderzoek) dacht dat hij in het buitenland verbleef. En nee, het gaat niet over Michel Libert of Leopold Bousmanne.

Ook Haemers reisde bv regelmatig naar België, ondanks dat hij al geruime tijd gezocht werd.

Re: Opsporingsbericht juni 2020

Is het dan Luciano Bender misschien?