1

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De uitlatingen omtrent de killer zouden gebaseerd zijn op de beschrijving van de tipgever over de begraven man.

2

(100 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als (enkele) daders nog in leven zijn komen ze waarschijnlijk niet meer bij van het lachen als ze dit soort nieuws onder ogen krijgen. Het wordt de slachtoffers in dit 'onderzoek' bijna moeilijker gemaakt dan de daders, volgen wie volgen kan.

3

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ook het poseren met licht geopende mond en het verloop van de linker kaaklijn is treffend.

4

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik zou me alleszins niet blindstaren op die uitspraak van Hilde Geens. De realiteit is dat er maar weinig tot geen wapens met zekerheid gelinkt kunnen worden, ook de riotguns niet. In die optiek is dit dus een te onderzoeken piste.

5

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

In het artikel staat dat 13 maart '82 in het opsporingsbericht staat waaruit HLN dan afleidt dat het de ontwikkelingsdatum is. Wie weet staat het er gewoon vanachter op genoteerd en is het de dag waarop er gefotografeerd werd, dat zou de link met Dinant verklaren.

6

(293 replies, posted in 1982)

finn wrote:

Alle gevaarlijke namen beginnen met een B blijkbaar.

Bouhouche, Beijer, Becker, Beuckels, Bonkoffsky,...

7

(180 replies, posted in Westland New Post)

Kan het zijn dat de nieuwe getuige die Libert unaniem als reus beschuldigt het over Jean-Paul Dauphin heeft wanneer hij spreekt over de oefeningen in het Zoniënwoud? Quote journaal VRT:

'Een van de personen was heel kenmerkend. Die was bij wijze van spreken een beetje mismaakt, met alle respect, een soort van bultenaar, en die stond volledig appart, was klein, een vermomde persoon. En ik heb ook vernomen dat er één van de bendeleden ook die fysiek had.'

8

(697 replies, posted in 1982)

Het niet vinden van de naar de daders gezochte documenten kan eveneens een verklaring zijn voor het martelen... Florizoone vertelde Bouten toch dat hij na de moord op Vanden Eynde bezoek kreeg van twee figuren die op zoek waren naar documenten van hem?

9

(771 replies, posted in Westland New Post)

Toch vreemd dat je na enkele jaren lid te zijn geweest van WNP plots opkijkt als men een hakenkruis en adelaar opspeld? Je zou toch vrij snel moeten beseffen dat je deel uitmaakt van een extreem-rechtse organisatie omwille van eventuele uitlatingen of indoctrinatie vanwege andere leden? Overigens is het argument 'Ik had er een raar gevoel bij' echt te weinig om ook maar eventjes Michel Libert in de problemen te brengen.

10

(139 replies, posted in Organisaties)

De Valkeneer draait sneller dan de wind de laatste weken... Eerst merkwaardige bevelen binnen de rijkswacht (terecht) aankaarten, maar dan rechtuit de man spelen als Vermassen de nalatigheid van de Delhaizebewaking benadrukt als 'gouden tip'.