1

(18 replies, posted in Westland New Post)

Tja, dat krijg je dan natuurlijk bij toprot. Misschien beter om die energie te besteden aan het lamlendig vehikel genaamd roverheid.

2

(223 replies, posted in Hypotheses)

Begin alvast het Cercle de Pinay van David Teacher. 600 pagina's
Lees dan de opmerking van Herman Vernaillen.

Kom dan eens terug

3

(223 replies, posted in Hypotheses)

I rest my case.

Wat baten kaars en bril als het paard niet drinken wil.

Maak je geen zorgen, de finish in in zicht :-)

4

(223 replies, posted in Hypotheses)

Er is maar 1 motief achter elke overval, dat is het net.

Door in cirkels te blijven draaien in het zoeken naar lokale motieven en de constant nieuwe hypotheses gaat het net geen meter vooruit.

De post van Herman Vernaillen spreekt wat dat betreft boekdelen.  Vooral de PV die eindigt op 79.

Met geld is alles te koop, alles.

5

(223 replies, posted in Hypotheses)

Maar dat is manifest onjuist. Dit is van een heel ander kaliber en juist WEL internationaal en hogere machten zijn WEL betrokken. Waarom denk je dat elke poging, letterlijk, bijna wordt doodgeknepen?

Zoals vleermuisje zegt; de wereld is groter dan België en de goede informatie is daar te krijgen. Die navelstaarderij hier is om ziek van te worden.  We zijn het centrum van het universum niet, die tijd is al lang voorbij

6

(104 replies, posted in Magistraten)

Het leek even iets te gaan worden, maar dat blijkt alweer comedia del arte te zijn. Zoals LEO aangeeft, kan je eigenlijk maar tot één conclusie komen waarmee je dan ook meteen weet waarom dat het nooit iets zal worden.

De bal is rond enzo.

7

(149 replies, posted in Staatsveiligheid)

Ik kan geen namen noemen, voor logische redenen, maar ik heb voldoende zaken mogen bekijken, die zijn beweringen staafden, wat betreft zijn rol daar en hij is zich terdege bewust van zijn geheimhoudingsplicht. Ik heb de vraag gesteld en dat als antwoord gekregen, geen dossier met details. wink

Voor wat het waard is uiteraard...

8

(149 replies, posted in Staatsveiligheid)

Moest even gaan kijken, Bonkoffsky dat was mei 2015. Goed dat je deze vraag stelt want ik heb dit even nagekeken en dat was 2014. Ruim voor de dood van Bonkoffsky. Merkwaardig want mijn bron is solide.

9

(149 replies, posted in Staatsveiligheid)

Voor wat het waard is, ik ben ooit in de mogelijkheid geweest om de mening of verklaring te horen van iemand die voor tijdens en na de Bende van Nijvel bij de Staatsveiligheid heeft gewerkt. Veiligheidshalve vernoem ik uiteraard geen namen, laat ons zeggen, niet van de minste.

Als antwoord kreeg ik toen: Het heeft geen enkele zin om nog tijd en energie daarin te stoppen, ze zijn toch allemaal dood. Op mijn daaropvolgende vraag wie zijn verdienste dat dan was, heb ik nooit een antwoord gekregen. Ik blijft steeds uitkomen bij Cercle Pinay maar mocht er al iets van aan zijn. Hoe groot denkt iedereen dat er een kan zou bestaan dat er van zo een structuur iemand gaat worden vervolgd. Die is onbestaande want in geen tijd zit je te rommelen in een kluwen van sporen en dwaalsporen, om dat een opponent mee in het bad te trekken en zelf zalig verklaard te worden.

Er zijn, wat ik ik gewoon aan de lijve heb ondervonden, bepaalde processen die moeten worden doorlopen, ook al zijn ze niet meer dan een iteratie op een voorgaand en gelijkwaardig proces. Blij enerzijds want de wereld zie er plots helemaal anders uit, lelijk, vals, slapend en dromend.

Het is duidelijk dat dit al lang is begraven omdat er nu eenmaal dingen zijn, die niet worden uitgesproken.

Quod erat ...

10

(382 replies, posted in Hypotheses)

Lees het dossier over 'Cercle De Pinay' eens, dat is behoorlijk verhelderend.