1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Kijk, als ik, onder een andere profielnaam, hier morgen kom verkondigen dat ik met Bonkoffsky in de scoutsvereniging heb gezeten en wij samen "voor de fun" in 1974 wel eens een auto of 3 hebben gestolen, dan zijn er ongetwijfeld mensen op dit forum die elk woord van me gaan geloven.

Ik ben gewoon héél sceptisch over zogezegde goede vrienden die in vertrouwen "belangrijke info" verschaffen, om dan vervolgens te vragen dat er discreet met hun naam wordt omgesprongen. Het kan waar zijn, maar het kan ook totaal verzonnen zijn. En ik ben geneigd om voor het tweede te gaan.

2

(382 replies, posted in Hypotheses)

speurneus wrote:
howitzer wrote:

Ik geloof niet zo in een groot complot tegen de staat. Waarom zijn ze dan zo klein begonnen? Beijer heeft ooit eens gezegd dat volgens hem de daders in het zigeunermilieu gezogd moeten worden, een impliciete verwijzing naar De Staerke. In die jaren was er trouwens een serieus rechtse regering aan het bewind van Christen democraten en liberalen die ondanks massaal protest kernraketten liet  plaatsen. Weinig reden voor een rechtse staatsgreep denk ik dan. Bovendien zijn degenen die berokken zouden zijn, Bouhouche, Beijer,  Bultot criminelen. Die hebben niks te winnen bij een sterke politiestaat. Ik dacht dat Bouhouche die wapens van Diane heeft gestolen om ze aan Mendez te verkopen, als verzamelaar.

       


Precies spijker op zijn kop naast dat sommige rijkswacht waren , waren het ook criminelen die gebruikt maakten van rijkswacht zijn. En voor de politie organisatie is niets moeilijker dan te bekennen dat men criminelen in de gelederen had vandaar het falen, hoe simpel kan he zijn.

Ik deel deze mening. Al die van de pot gerukte complottheoriën houden geen steek. Het waren een paar zware criminelen/rijkswachters, en net omdat het rijkswachters waren is er alles aan gedaan om dat potje gesloten te houden. Ik denk echt dat het niet verder moet gezocht worden dan dat

3

(54 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Met Beijer in Thailand (en die wel gek zou zijn om ooit nog terug naar België te komen) lijkt het me momenteel toch extréém opportuun om Amory eens duchtig aan de tand te voelen, niet? Kan Douglas De Coninck (waarvan ik net merkte dat hij op dit forum zit) dat niet in gang zetten?

4

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dus kort samengevat is er buiten een "verklaring" van vader Pilarski en wat WO2 spullen niks te melden? I rest my case.

5

(54 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Leeft Amory eigenlijk nog? Ik vind er weinig of geen info over. Mijn gutfeeling zegt dat als ik in die procureur zijn plaats was, ik Amory toch eens goed op de rooster zou willen leggen. Die gast stinkt langs alle kanten.

6

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

kenza wrote:

DDe vondst van deze zogezegde wapens wordt gebruikt als bliksemafleider om de aandacht af te leiden van de manipulatie en de zogezegde blunders. Nogmaals, dit klopt niet. Er zijn daar op die plek al heel wat mensen gaan dreggen, er is al 10 keer daar gebaggerd plus dat de vaargeul een paar keer per jaar wordt opengetrokken met een ploeg waar ook een enorme magneet op is geplaatst waar zelf uw koning Albert wordt naartoe getrokken.

Wat wilt ge nu eigenlijk zeggen? Dat iemand thuis in zijnen tuin een vijverke heeft gegraven en daar 35 jaar lang 2 rijkswacht-dozen in heeft bewaard tot het moment rijp was om ze eruit te vissen en te gebruiken in Ittres als "bliksemafleider"? Ik zie vooral telkens dat je door je eigen reacties op nieuwe ontwikkelingen in het bende-dossier meer dan dikwijls bliksemafleider probeert te spelen.

kenza wrote:

Denken ze nu echt dat ze ons alles kunnen wijsmaken? Dit is dezelfde truc als het dwaalspoor bois de la houssiere om ons ver weg te houden van Kester, de steengroeve van Lessines en de vijvers in Adinkerke.

Ik hoor graag van jou wat de vijvers van Adinkerke al opgeleverd hebben voor het dossier.

7

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik ben meer geneigd om de getuigenis van Marc Van Damme te geloven, die daar open en bloot voor uitkomt, dan die van iemand die vraagt om discreet te blijven over zijn naam. En daarbij, er zijn duizenden pijlen omtrent de Bende van Nijvel die wijzen in de richting van extreem-rechts, dus zo lang uw anonieme bron niet voor eigen naam durft spreken klasseer ik dit onder de categorie "toogpraat".

8

(117 replies, posted in 1980-1989)

Vernaillen verklaart vandaag in De Morgen dat de zaak, voor hem althans, is opgehelderd: Het waren Bouhouche en Beijer die hem en zijn vrouiw neerschoten.

Sinds kort is de aanslag opgehelderd, tenminste wat Herman Vernaillen zelf betreft. "Ik weet nu wie die avond op mij beschoten heeft", zegt de majoor op rust aan De Morgen. "Dat waren Bouhouche en Beijer. Hoe ik dat weet? Beijer heeft dat in mijn bijzijn toegegeven. We werden enkele jaren geleden samen ontboden bij het parket. Hij heeft mij alles uitgelegd. Hij kon nu spreken want de zaak was verjaard."

De robotfoto van de persoon die de auto stal voor deze aanslag vertoont toch opmerkelijke gelijkenissen met Bonkoffsky

9

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

kenza wrote:

Ik twijfel niet dat die jongens dat effectief gevonden hebben maar als ze Bende van Nijvel-gerelateerd zijn dan zijn ze onlangs daar gedumpt en als ze sporen vertonen van corrosie van water hebben ze eerst ergens anders in het water gelegen.

Gelooof je dat eigenlijk zélf?

10

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

kleur wrote:

Is recente aftreden van enkele politici toeval?

  • Laurette Onckelinx

  • Joelle Milquet

  • Turtelboom

Overlijden bekend criminoloog uit Gent? Autopech Vermassen?

Beetje serieus blijven hé.