41

(80 replies, posted in Andere Personen)

Ik zou toch maar voorzichtig zijn met het posten van foto's. Da's in het verleden al nefast gebleken voor enkele forumgebruikers.

42

(80 replies, posted in Andere Personen)

Een garagist en een bakker als rechterhand? Zie post van Tiens op deze topic.

Er circuleren ook namen die zelfs niet vernoemd werden als daders/uitvoerders. Zonder aanwijsbare redenen ... maar toch, alles blijkt te kunnen in dit dossier. En het bos zonder herkenbare bomen wordt alsmaar groter. Ik vraag me meer en meer af wanneer mevr. Capelle haar eindrapport gaat inleveren. Hopelijk toch met concrete namen ...

44

(75 replies, posted in Robotfoto's)

Dat zal anno 2023 geen evidente opdracht meer zijn. Ik neem aan dat de speurders ook die piste onderzocht hebben. Misschien kan Hipa hierover meer vertellen ... en tout cas: de pistes die in het verleden (heden?) afgeblokt werden, zijn m.i. de meest interessante. En dat zijn er nogal wat ...

45

(15 replies, posted in Speurders)

Etienne1420 wrote:

Ja, omdat hij Patrick Haemers niet kon herkennen omdat hij hem niet kende. Bovendien zag hij een foto die niet neutraal was.

Wat is dan de definitie van 'een foto die niet neutraal was'. Dus jij zegt : hij kende hem niet dus kon hij hem ook niet herkennen ... zucht.

46

(15 replies, posted in Speurders)

Etienne1420 wrote:

Er is geen bewijs dat Patrick Haemers in Aalst was. De getuigenis van HIPA is zwak. We hebben niets anders dan de eeuwigheid.

Etienne, nu kan ik al helemaal niet meer volgen. Herkenning door een slachtoffer/kroongetuige bestempel jij dus als 'zwak'.

47

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Beijer: omdat liegen/manipuleren zijn levensstijl (geworden) is. Het perverse genoegen om iedereen om de tuin te leiden want iedereen wijst met de vinger naar hem. Idem wat Libert betreft.

48

(110 replies, posted in Andere Personen)

HIPA wrote:

Ook nooit uitgeklaard is de Peugeot die rechtover de parking in Aalst stond. Na enkel dagen verwittigde de buurt de politie. Men vond in de wagen enkele bussen benzine en een agenda waar de naam Toumaniantz in geschreven werd. De auto bleek gestolen in Brussel.

Niemand werkte hier nog op door, ook de cel niet die 3 jaar geleden door ons hiervan werd ingelicht. Wij hadden de pv’s opgevraagd van die tijd alsook het geheugen van enkel politiemannen die bij deze ontdekking ter plaatse waren. Toumaniantz bleek een goede vriend te zijn van Jacques Le Clercq. In contact gekomen via Ann Lavenne. Dit vertelde ons Etienne Delhuvenne.

Ik durf het bijna niet te suggereren, maar wat als het achterlaten van de Peugeot met verwijzing naar Toumaniantz een bewust dwaalspoor was? Heeft de cel trouwens gezegd waarom ze dat spoor niet verder onderzocht hebben, Hipa?

49

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Nee Etienne, het is niet Calmette. Enkel de oren volstaan niet.

50

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben wrote:
kenza wrote:

In de schriftjes van Acke is er sprake van een foto met man met geweer in zijn handen. Er staat zoals ik mij laten vertellen heb een naam bij

Zie pagina 3 en pagina 7 in dit topic.

Er staat geen naam bij. Back to zero.