821

(71 replies, posted in Bibliografie)

Overzichtelijk artikel in het Frans. Staat dat daar al lang?

822

(1,141 replies, posted in 1985)

Wat weet die man eigenlijk wel? Is het gewoon wachten tot de volgende verkiezingen of tot iedereen dood is? CDV, il ne veut pas crever ...

823

(165 replies, posted in Getuigen)

Het is onmogelijk om na te gaan of Martial Lekeu de waarheid gesproken heeft. Het is een intussen gekende tactiek om anderen in diskrediet te brengen om zo je eigen hachje te redden. Beijer doet dat constant, Lekeu is dood en kan dus niet meer ter verantwoording geroepen worden.

824

(8 replies, posted in Speurders)

Het interview met Rudy De Jonghe is echt wel interessant leesvoer » Daders ... Lijkt wel een beknopte synthese van heel het Bende van Nijvel-verhaal (en aanverwanten).

En na het lezen van dit interview ben ik nog meer overtuigd van mijn (vast)stelling. Jammer dat er zo weinig aandacht geschonken wordt aan de speurders, die mogelijk wel - door hun oprecht en gedreven engagement - vrij dicht bij de waarheid gekomen zijn. De wereld is aan de leugenaars, genre NRB (the New Robert Beijer - zie site van 'lestuéries') en Michel Libert (zelfde site). Dit is het jaar 1984 en wat kunnen we er eigenlijk nog aan veranderen?

825

(540 replies, posted in Hypotheses)

Nog een kleine aanvulling : ik denk dat bepaalde delen van het dossier ontbreken (al dan niet bewust gedaan) en ook 'bewerkt' zijn. Neemt niet weg dat het filteren van de info tijds- en energierovend zijn, maar het loont toch de moeite om het te lezen. De bron is me niet bekend, tenzij internet ook als een mogelijke piste moet beschouwd worden.

826

(540 replies, posted in Hypotheses)

Vreemd, dit dossier telt ook 689 pagina's ... en neen, ik voel me niet geroepen om hier een synthese van te maken. Iedereen mag hier zijn of haar conclusies uit trekken, maar dat ga ik niet doen. Al begrijp ik wel mensen als Cobra en ook anderen die al meer dan 30 jaren intensief opzoekwerk verricht hebben en zelf tot bepaalde conclusies gekomen zijn, al dan niet ingegeven door persoonlijke ervaringen.

Neem je tijd en lees zelf ...

827

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik ook niet maar deze link helpt wel : https://wlstorage.net/file/paul-latinus.pdf

Dit gaat over het ruimer plaatje, niet zozeer over de daders. Het valt me wel op dat lieden, die welbespraakt zijn (Libert zeker, Beijer in mindere mate) op één of andere manier toch steeds de dans ontsprongen zijn.

De link zou al geruime tijd op het internet circuleren dus geen nieuw nieuws ... maar voor leken als ik wel interessant leesvoer.
Ben voorlopig tot pagina 400 geraakt en niet zonder enige moeite ... en walging sad

828

(540 replies, posted in Hypotheses)

Op de Franstalige site werd Cobra gecounterd door Michel Libert himself. Tot 2x toe zelfs ... Michel Libert voelt zich vrij goed in zijn sas, net als Robert Beijer overigens (andere topic). Vreemd toch ....

829

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik heb "De Laatste Leugen' gelezen en als er - wat mij betreft - één certitude is: dat was zeker zijn laatste leugen niet. Hij weet te veel en voelt zich ongetwijfeld gesterkt/beschermd door bepaalde krachten in deze huidige samenleving (ja, zelfs na meer dan 30 jaren) om zich vrij comfortabel te kunnen verplaatsen van zijn nestje in Thailand naar dit landje en omgekeerd. Ik haal beelden op van Nihoul (voor de rechtbank en in een rolstoel: ochgottekes toch ...) en Vanden Boeynants, op een persconferentie na zijn vermeende ontvoering (zet ostentatief zijn zonnebril af, ochtgottekes toch, wat een hoopje miserie ...).

830

(45 replies, posted in Speurders)

Diegenen die het onderzoek gemanipuleerd hebben (in de ruimste betekenis van het woord) hebben blijkbaar allemaal promotie gekregen ... Da's ook wel een interessante piste.