1

(90 replies, posted in 1985)

Het wordt nu bekeken vanuit de auto's.

Volgens een reportage op YouTube (is ook verstuurd aan de pers) zit er heel veel nazi symboliek in de bende van Nijvel. De VW was natuurlijk de auto van de Nazi's. Je komt ook heel veel de getallen 1 en 8 tegen aangaande de bende. Dit staat voor Adolf Hitler. Was in ieder geval een zeer interessante en overtuigende reportage.

2

(91 replies, posted in Getuigen)

David van der Steen zweert ook Haemers gezien te hebben tijdens de overval.

3

(771 replies, posted in Westland New Post)

Het is toch speculatief om te denken dat Libert alleen is gearresteerd vanwege de uitlatingen van Lammers. Misschien was er nog meer (indirect) bewijs tegen Libert.

4

(1,070 replies, posted in Andere)

Zijn advocaat zei over het DNA: het DNA is niet doorslaggevend.

Dit houdt m.i. in dat de kans nog steeds zeer groot is, dat wel degelijk het DNA van Jean-Marie Tinck is gevonden, alleen net niet voldoende om in gerecht stand te houden. Waarschijnlijk 1 op 100. Dat betekent in dat geval wel dat het voor 99% zijn DNA is geweest.

Het kan zijn dat ze daarom in eerste instantie meer tijd hebben gekregen om aanvullend bewijs te vinden. Dat zal niet gelukt zijn. Maar de vraag of Tinck betrokken is, is voor mij zonder meer met ja te beantwoorden.

5

(1,070 replies, posted in Andere)

Hij wordt ook verdacht betrokken te zijn inzake de moord op Angelou. Ik kan me herinneren dat ze in die zaak een sigarettenpeuk met DNA hebben aangetroffen. Wordt dit DNA niet bedoeld in relatie tot Tinck?

6

(521 replies, posted in Hypotheses)

Weggejaagd door Noordeling en zijn kornuiten. Die snappen nog niet dat afwachten meer oplevert dan steeds je gelijk halen.

Als ik het me goed herinner wordt van Esbroeck ook als serieuze mogelijkheid gezien als de Reus van de bende.

8

(270 replies, posted in Getuigen)

bely wrote:

De andere twee kan ik niet linken aan de robotfoto s en er was geen blonde kerel bij, wel een kerel met bakkebaarden en tamelijk  groot van gestalte. Zeker geen Salesse.

Meer bakkebaarden, zie onderstaand. Gezien door een getuige bij de overval in Overijse: "In elk geval hebben getuigen, rond 20u10 de aanwezigheid vastgesteld van een Opel Commodore, oud model, met aan het stuur een dikke man van zo'n vijftig jaar. De man had bakkebaarden die aan zijn slapen grijsden."

9

(372 replies, posted in Getuigen)

Noorderling, ik dacht dat jij je enkele maanden niet met de discussies ging bemoeien. Heb je niet erg lang volgehouden. Doe ons een plezier, en lever inderdaad geen bijdrage meer aan de discussie, of beperk je tot een inhoudelijke bijdrage. Je hebt meer dan genoeg schade aangericht met je bijdrage die er alleen op gericht is om gelijk te krijgen. Ik had erg graag het volledige verhaal van Insider gehoord, en dan pas beoordeeld. Mede door jou krijg ik die kans niet meer.

10

(521 replies, posted in Hypotheses)

En toch, vooral het deel over de verschillende samenstellingen van de uitvoerders klinkt heel plausibel. Ik ben er zelf van overtuigd dat, dat juist is.