Wel, vroeger had men een krant, tegenwoordig is het meer een "gazet" geworden. Het artikel heb ik op het net gelezen, en de toon ervan is absoluut niet te smaken. Ben wordt bijna als "Patroon der dorpsgekken" afgeschilderd, en wij zijn een stelletje zonderlingen met tijd te veel en IQ te weinig. Dacht dat de komkommertijd toch al een paar maanden voorbij was...

32

(389 replies, posted in Mededelingen)

Persoonlijk heb ik al verschillende mensen van dit Forum ontmoet, en deze zijn geenszins van het soort dat op Facebook familieleden van verdachten gaan uitschelden. Het onlangs verschenen artikel waarin over de "amateurspeurders" nogal lacherig word gedaan is volledig onterecht, op enkele uitzonderingen na. Maar uitzonderingen, die heb je altijd en overal...

33

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Met alle respect... Jef Vermassen heeft zich in het verleden meermaals geprofileerd als bestrijder van het kwade, als advocaat van ouders van vermoorde kinderen, zie de zaken Ronald Janssen enzv.

Wat ik dan niet begrijp, is dat hij een gangsterbende als de Familie Aquino gaat verdedigen. Zoek eens op internet onder deze naam, en je weet direct wat ik bedoel. Dit is een drugsmaffia op zich, die honderden kilos vergif importeert, om ze zonder enig geweten ook aan kinderen te gaan verkopen. Lichamelijke, geestelijke, familiale gevolgen zijn van niet het minste belang voor dit gespuis.

Kan me dan nooit inbeelden dat iemand die zo, of zogenaamd, begaan is met zijn medemens, de kinderen in het bijzonder, een zulke verdediging op zich kan nemen. Tenzij de vergoeding zeer royaal is, en al de rest slechts komedie. En geef toe, een advocaat, dat is toch een meester komediant...

34

(69 replies, posted in Algemeen)

Herdenking Aalst 9/11/17

Hallo allemaal, reeds enkele jaren richt ik een klein herdenkingsmoment op de parking van Aalst in, ook dit jaar willen we even stilstaan voor de gebeurtenissen, nu 32 jaar geleden. Samenkomst om 19.00 uur. In de hoop jullie talrijk te mogen ontmoeten.

Raf

35

(1,219 replies, posted in 1985)

Rebecca en Gilbert lagen niet juist voor het muurtje, maar links ernaast, dus iets meer richting ingang. Dit weet ik heel zeker, daar er een foto bestaat waar men de bloedvlekken op de asfalt ziet, en David me dit persoonlijk op de parking getoond heeft.

36

(643 replies, posted in 1983)

Persoonlijk geloof ik niet erg in die getuigenis van Chenda.

Vraag me af hoe de daders effectief in het labo geraakt zijn. Ik was ooit in het gebouw, en je kon nog steeds duidelijk zien welk raam er vervangen geweest is, aan de nieuwe silicone errond. Dit werd nadien bevestigd door de foto's van toen.

Dit deed mij denken, dat de daders dit venster achter de conciërgewoning insloegen, en zo naar binnen kropen. Het zou natuurlijk ook kunnen, dat achteraan in de fabriek een ingang gebruikt werd, om alzo door het fabriek naar het labo te lopen. Was de toegangsdeur van het labo gesloten (ik neem aan van wel), en werd deze met geweld opengebroken? Heeft dit lawaai Jozef Broeders gewekt? Is hij beschoten door het raam dat kapot is?

Als we dit zouden weten, dan is duidelijker of de daders de dood van de concierge gewoon op de koop toe namen .

37

(643 replies, posted in 1983)

De stalen kast bevond zich letterlijk aan de andere kant van de muur waar het echtpaar lag te slapen, ik sta er absoluut niet versteld van dat Jozef wakker werd door het gestommel in de kamer ernaast. Het was enkel een bakstenen muurtje van 10 cm wat hun scheidde.

Dan qua vluchtwagens, een Citroen CX zakt na stilleggen van de motor door de vering, dit is een zeer herkenbaar iets, daar de wagen dan bijna op de bodem ligt. Als vluchtwagen ook niet ideaal, daar men na het starten van de motor even moet wachten, tot de vering de carrosserie terug "omhoog" gekregen heeft. Direct wegrijden betekend schuren.

Ik tip nog altijd op de Saab in Temse. Het zijn allemaal oudere mensen die de wagen gezien hebben, zichtvermogen al wat minder, opwinding, en mindere kennis van automerken zorgen voor verwarring.

38

(20 replies, posted in Foto's)

De deur gaf toegang tot de grote gang achter de poort. Om de conciërgewoning te betreden had je meteen achter deze deur rechts nog een deur.

39

(389 replies, posted in Mededelingen)

Beste Gerben.

Dit forum heeft al een lange geschiedenis achter de rug.
Wij hebben al leden gehad die om uiteenlopende redenen opeens al hun posts wissen, of ze vervangen door "."
Om dit te vermijden werd dit ingevoerd.

Alles hier heeft zo zijn achterliggende reden

40

(95 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kenza, ben jij in de buurt om de werken op te volgen?