1

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Eddy Vos, ja die deed met mijn laatste getuigenverklaring ook niet veel hoor...

2

(372 replies, posted in Getuigen)

K&, ik ben eventueel bereid om een kopie van de plattegrond, die ik gemaakt heb voor de onderzoekers uit Charleroi, van de Delhaize anno 1985. Uiteindelijk blijft het beter om nuttige informatie te delen. Ik ben bereid de teksten die in mijn eerste PV staan van 2011 op dit forum te plaatsen als ik de garantie krijg dat enkel de leden van dit forum deze verklaringen kan lezen.

Twee andere gezinsleden legden verklaringen af over de omstandigheden sinds de overval van Overijse en Eigenbrakel, tot de avond van de overval zelf. Welke banden er bestonden met bepaalde families. Bevestiging van de door mij beleefde gevolgen die inmiddels door jullie bekend zijn. Bevestiging van bepaalde reeds bekende zaken, rechtstreeks in verband met bepaalde slachtoffers en nabestaanden in verband met de overval en vele handelingen tot destabilisatie.

Ik wil niet te hard van stapel lopen en verzoek om jouw advies, want dit is heel gevoelige informatie! Maarten 1985 en Michiel dank je voor de post!

3

(372 replies, posted in Getuigen)

Hier werd mijn voertuig, een R19 16V nummerplaat KET367, gestolen door Murat Kapllan, met het lijk van J Idriss  in datzelfde voertuig, gedumpt. Vijf dagen na de diefstal werd het voertuig door het gerecht teruggevonden doch 3 weken later werd ik pas verwittigd! Le cimetiere des éléphants, wapens van het SIE werden hier ook teruggevonden! » Google Maps

4

(372 replies, posted in Getuigen)

Debbie, Merovinger en Michiel: jazeker hoor. Maar sinds de uitlatingen van sommigen op dit forum, de ene al wat grimmiger dan de andere, onstonden nutteloze discussies. Ik lees ook op de nieuwe bijdragen opnieuw discussies over voertuigen en de omstandigheden op de avond van de overval en ervoor. Ik heb eveneens lange persoonlijke gesprekken gehouden met kuros! Waarom zouden wij liegen, het is echt spijtig dat sommigen die ofwel te jong waren in 1985 ofwel zelfs de buurt waar alles plaatsvond niet kennen.

Ik heb geen enkel belang met zomaar dingen te melden van die aard om maar iets te melden. Ik ondervond al genoeg druk, remember. Ik zou vroeger al een kopie van de laatste pc's op dit forum geplaatst hebben, maar dit doe ik niet meer. Eerder werden ook al mijn bijdragen op dit forum ongevraagd vertaald naar het Frans en geplaatst op les tueries du brabant wallon. Jullie mogen niet vergeten dat ik veel druk ondervond en sommigen die vernoemd werden in het dossier mij kennen en nu nog leven en zelfs vrij zijn! Ik zou willen en steun krijgen maar mijn vertrouwen is ver te zoeken!

5

(194 replies, posted in Foto's)

K&, ja tot mijn spijt en ook verdriet, Albert heeft gevochten, maar de waarheid is onmenselijk wreed en hij kende ze. Hij vreesde ook nog dagelijks. Wat de parking betreft is de schets van Boemerang goed, alleen in 1985 was de ingang en het sas met een ander deursysteem toch nog iets anders. De deuren, die ieder afzonderlijk, per in- of uitgang, afzonderlijk openden. Interessant misschien om weten; de detectie voor de opening van deze deuren gebeurde d.m.v. drukmatten op de grond.

Bij het verlaten van het warenhuis in het sas, had je niet onmiddellijk zicht op de parking. Het L-vormig uitgangspad met 2 vakken, daar lag na de laatste deur Mevr. Mulders, op weg naar buiten maar nog niet op de parking lagen GVDS, RVDS en TVDA. De parking was destijds inderdaad niet zo makkelijk bereikbaar. De kogelinslagen aan de deur van de brico zijn voor mij ook steeds een raadsel geweest, deze deur zag je bij de ingang van de parking op de rechterzijde. Dus dan ben je nog niet op de parking zelf.

Het is ook vanop deze plaats dat de killer richting politie schoot. Zowel bij de vlucht met de golf of bij de verplaatsing van de killer te voet, hadden ze deur in feite in de rug. Kwamen deze kogelinslagen van de politie? Of  waren dat de inslagen van bij de executie van de vluchtende Jan Palsterman. De overval van Aalst is Aalsters laat ons zeggen. Het enige dat ik nog kan bevestigen is dat dat ik voor de speurders een schets gemaakt heb van de parking en aan de Parklaan, want daar gebeurde meer dan gedacht.

6

(372 replies, posted in Getuigen)

Ondervraging door de speurders 24/12/2010

Zoals eerder besproken, zou ik jullie op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen. Ondervraging tussen 9u45 en 13u30 in Aalst. De verklaring van m'n vader was hallucinant en deed menig maal de wenkbrauwen fronsen.

Bij mijn verklaring was het wat anders, ik werd zeer ernstig genomen en merkte ook dat ik een aantal zaken bevestigde waarvan de speurders enkel een vermoeden hadden. Bv. de vindplaats van mijn gestolen wagen met het lijk van Idriss, was hen niet onbekend doch hadden ze er nog niet aan gedacht op die plaats te gaan zoeken. Letterlijk verwoord "tiens dat is daar waar Bouhouche de wapens van het SIE begraafde" Ze hebben me huiswerk gegeven en ga een A3 schets maken met de situatie van 11/85. Ze vroegen om een afspraak met Kuros en mezelf en anderen indien er nuttige info gegeven wordt. Ze zijn danig hoopvol dat volgens hen een materiële indicatie voldoende kan zijn. Ze hebben duidelijk een spoor te volgen. Dus plotse vooruitgang en kan zeggen opgelucht te zijn. Ik werd heel serieus genomen.

Het vervolg volgt van zodra mogelijk.

7

(75 replies, posted in 1985)

K& wrote:

Er zijn nog een heleboel vragen die reizen maar een tweede lectuur dringt zich daarvoor op. Wel is duidelijk dat bij het erkennen van de slachtoffers de lichaam van de moeder de verkeerde was want ze hadden gedacht dat dit de vrouw was die het dichtst lag bij de vader en dochter.

Je hebt zelf aangegeven dat in het boek van DVDS een aantal fouten staan m.b.t. de parking achteraan, die sinds de vernieuwingswerken totaal werden gewijzigd. Volgens mijn gegevens, is inderdaad de familie VDS/VDA het eerste vermoord bij het verlaten van de winkel, maar dat was nog niet op de parking eerder in het verlengde van het uitgangsas. Op de oude persfoto's zie je duidelijk de sporen waar de lichamen lagen. Gilbert VDS en Rebecca, dochter sprong voor haar papa. Nadien Thérèse VDA, waarop David terug kon binnen lopen.

8

(372 replies, posted in Getuigen)

believer wrote:

Stem ik af op vtm, één of de regionale zender? CNN misschien?

believer, neem de zender waar je het meeste vertrouwen in hebt, maar wees kritisch. Als jij het nodig acht te teasen, is dat jouw volste recht. Vergeet nu alsjeblieft niet, dat ik dit forum respecteer en sinds veel langer volgde, om er uiteindelijk mij op te registeren en info te delen. Ik beschouw dit als een hulp en ondersteuning want je mag niet vergeten dat ik voorheen nog nooit rechtstreeks verhoord werd. In de wetenschap dat dit forum openbaar is blijf ik steeds voorzichtig. Maar ik meen een goed overzicht te hebben, althans als ik de actuele ontwikkelingen volledig mag geloven. Want de stap is nu gezet, contacten zijn gelegd met de speurders, en nu?

Ik stuurde een mail naar Renne, omdat ik van bij aanvang bij hem een goed gevoel had en informatie te delen. Hij wist me ook te overtuigen. Wat stel ik vast, geen antwoord van Renne. Nog meer de link met zijn contactgegevens zijn ook opeens verdwenen.

Kan er mij iemand informeren hoe ik mijn profiel kan schrappen want mijn vertrouwen is volledige weg!

Marc (dit is mijn echte voornaam - diegene die mij kennen wisten het al en de anderen, ja dat zien we wel)

9

(372 replies, posted in Getuigen)

Jongens, jongens, wat een gedoe zeg. Denken jullie nu echt dat ik dergelijk verhaal uit de duim zuig. Wel dat Ben natrekt met welke ip of mailbox ik werk. Jullie zouden beter wat strenger worden bij de aanvaarding van leden. Destijds werd mijn verhaal zonder toelating vertaald en op het Franstalig forum geplaatst, vandaar mijn stilzwijgen. Hoe onozel of naïef ben ik wel geweest om te denken dat we er samen iets konden van maken.

Dat gebekvecht, verwijten, ongeloof, jullie zijn al aardig op weg zoals in Jumet. Ik heb inmiddels mijn eerste contacten achter de rug met Jumet en Aalst. Maar een zielig fantast heeft wat beters te doen, dan continu zich door het slijk te laten halen. In feite zijn jullie het forum aan 't kapot maken, net zoals de onderzoekers dat deden bij de Bende van Nijvel.

Bovendien is alles na te trekken hoor: dossier van verzekeringsmaatschappij m.b.t. diefstal van mijn wagen en de PV's van het onderzoek daar rond. De gevolgen in mijn leven zijn merkbaar en mijn advocaat kan daar uitsluitsel over geven. 1 ding wil nog kwijt, Kuros ken ik bij naam en al wat daarbij hoort. Maar ik sta veel dichter bij DVDS.

Het was me alweer een groot genoegen bende hypocrieten. Volg het nieuws en je zal wel zien.

10

(551 replies, posted in Bende De Staerke)

En vandaag gaan de geruchten over De Staerke zeer sterk in de richting van een aanhouding.