1

(809 replies, posted in 1982)

Ik denk dat het geval per geval wordt bekeken? Of niet?

2

(29 replies, posted in Robotfoto's)

Ik zie hem er echt niet in. De man op de robotfoto lijkt me een pool. Hoe zeer ik me ook inbeeld dat Bultot 25 jaar jonger is, ik kan hem er echt niet in zien.

3

(134 replies, posted in Andere Personen)

Schijnt? Waarom?

4

(197 replies, posted in Getuigen)

Ge kunt misschien gewoon naar de politie bellen? Die zullen u wel doorverbinden. Op het nieuwsbericht van de nieuwe robotfoto staat dit nummer:

A la demande de la justice, RTL-TVI reconstitue les faits et gestes présumés des tueurs du Brabant, juste avant qu'ils ne disparaissent le 9 novembre 1985, dans l'émission "Affaires non classées", ce soir dès 19h45. Voici le portrait robot encore jamais dévoilé d'un des membres présumés de cette bande. Si vous reconnaissez cet homme, qui doit aujourd'hui avoir 25 ans de plus, composez le numéro gratuit: 0800/91.119

5

(45 replies, posted in Hypotheses)

idd, en anders was ie zelf ook lid van de chantage van het onderzoek. hij zei in een radiointerview (via ben zijn youtubekanaal gevonden) dat we het niet zo ver moeten gaan zoeken qua complotten en meer moeten gaan zoeken naar de daders (kon ik er uit afleiden toch), hij spitste zich daar toch meer naar toe

6

(1,154 replies, posted in 1985)

De Staerke sowieso, dat weet iedereen maar er zijn geen verregaande bewijzen (denk ik?).

7

(29 replies, posted in 1980-1989)

Misschien dat de andere mensen daar hun zo verdacht vonden net omdat ze bingo speelden!

8

(111 replies, posted in Andere Personen)

Zeer rare gedachte dat die man zo kort bij mijn woonplaats heeft verbleven. Het leefde wel in de regio Brussel-Leuven vroeger. En elk jaar of zo doe ik nog een ontdekking dat er misschien nog Bende-leden in Leuven hebben rondgedoold. Best creepy.

9

(391 replies, posted in Mededelingen)

Inderdaad, ik ben nieuw met het hele bende van nijvel wereldje maar ondanks al veel artikels, veel lees- en kijkwerk vergeet ik de helft van wat ik lees omdat alles verband houdt met alles. Ben nu bezig in de boek van Guy Bouten en ik ga toch ook eens beginnen met zo'n Word-documentje met alle namen die in het dossier terugkomen en met daarbij opsommingstekens met kenmerken van de mensen, waar ze in opspraak zijn gekomen en met wie ze in verband staan. Als dat af is kannek da mss is doorsturen als memorysteuntje maar tzal nooit volledig zijn want ik ken er nog maar bitter weinig van, ondanks dat ik al veel weet zeg maar.

Als ik het boek van Bouten uit heb ga ik overigens beginnen lezen in 'De bende en co' van Hugo Gijsels.

10

(13 replies, posted in Bibliografie)

"Volgens het boek van Toussaint zou Michel Nihoul een niet-gecodeerde rijkswachtinformant zijn geweest die het milieu van Dutroux had geïnfiltreerd en zelfs in opdracht van de rijkswacht meisjes bij hem bestelde."

Die zin vind ik toch zeer disturbing. De rest van dat interview is ook niet je dat: rijkswacht wist veel maar doet er niks mee. Dan zijn we er ook vet mee, ze helpen pertang die misdadigers. Interessante en handige website trouwens, je kan meteen zien wat iemand heeft geüpload.