391

(137 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hoe zit het dan precies met het "onderzoeksteam" van Bossi in dezen? Daar ben ik namelijk erg beniewd naar.

392

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als men Lessines echt als een heet hangijzer zou zien, zouden ze dan niet die hele site daar al tig keer hebben onderzocht?

393

(369 replies, posted in Andere Personen)

Bossi wrote:

Dat u dan beter niets kan neerpennen ipv een dode mus in iemands handen te leggen.

Bossi, als u het als zogenaamd "onderzoeker, van een zogenaamd "onderzoeksteam", allemaal zo goed weet, vertel het mij/ons dan!

394

(369 replies, posted in Andere Personen)

Dank u club!

Meneer paard, hij heeft gezegd dat de piste Adam niet de juiste is. Zoals ik reeds aangaf. Wat begrijpt u hier niet aan? En ik bedoel dat natuurlijk ook voor u Reneke.

395

(369 replies, posted in Andere Personen)

De piste Adam is niet de juiste! Het is een fabeltje. Mijn info komt van een zeer betrouwbare oud-rijkswachter wier naam ik helaas niet kan noemen. De piste Adam is een hoax.

Net zoals een aantal forumleden dat helaas ook zijn.

396

(344 replies, posted in Hypotheses)

Kenza, ik denk dat u misschien een valide piste hebt. En laat u niet gek maken door die wannabe Herman Brood (God hebbe ZIJN ziel). Ik vind dat u recht op uw mening hebt, net als een ieder ander.

397

(167 replies, posted in Organisaties)

"Jonas Z. Aepenbroot "

Aepenbroot/BROODJE AAP ...

398

(74 replies, posted in 1980-1989)

Trekt wel een beetje op Michel Libert:

http://nsm07.casimages.com/img/2017/10/25//17102511452314738715339713.jpg

399

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Het kan dus wel, nu nog even die peuken terugvinden ...

De 55-jarige Earl Wilson is 35 jaar na dato aangeklaagd voor de moord op Paul Aikman. Zijn dna is een match met het dna op de sigarettenpeuken die in 1985 op de plek van de steekpartij in de Amerikaanse staat Oklahoma werden gevonden.

Lees hier verder » www.telegraaf.nl

400

(3 replies, posted in Organisaties)

A former member of the Belgian resistance movement warned on the radio here today of increased activities by neo-Nazi groups within Belgium. Hubert Halin, a member of the Union Internationale de la Resistance et de la Deportation. said his warning was directed in particular to Belgian youth who might be fooled about the real nature of the Nazi groups hiding behind seemingly innocuous front organizations.

Mr. Halin said that among the neo-Nazi groups was the “Region Flandres Wallonie des Casques d’Acier” created a few years ago, which operates a “shooting club” called “The Black Rose.” This club meets and trains in the heart of Brussels and is trying to recruit young people., Mr. Halin said.

Bron » www.jta.org