61

(62 replies, posted in 1983)

Dag Mincky, de foto kan ook anders geplaatst worden. Onderstaande foto is van een tijd na overval op Dekaise. Pinta was kalend, tijdens de overval was zijn haar nog wat langer en over de oren.

https://imgur.com/1CLg3ZW.jpg

Imazibraine gaf nog een hint met Walter De Smedt en de betrokkenheid van krapuul van bij de rijkswacht en Django schreef vanmorgen:

Farkas is de Hongaarse echtgenoot van Bertha De Staerke. Nadat in de nacht van 7 op 8 juni 1983 de Bende van Nijvel een Saab Turbo stal in Eigenbrakel, legden de speurders foto's voor aan de garagehouder. Hij herkende op die foto's Istvan Farkas en Bertha De Staerke. Voor die diefstal hadden zij een bezoek gebracht aan garage Jadot, waar de Saab werd gestolen.

Bedankt imazibraine en django voor de juiste linken te leggen tussen rijkswacht en deze gangsters

62

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

kenza, er heeft 3 dagen lang ook een Puma helikopter rond gevlogen van de Rijkswacht in Lessines. Drie dagen. Vermits de budgetten altijd al beperkt waren, iets waar alle onderzoeksrechters toen terecht over klaagden, moeten de aanwijzingen voor Lessines zeer duidelijk geweest zijn. Net zoals ze dat voor die ene plaats daar aan het kanaal aan het hellend vlak waren.

Die Troch was het hele kanaal aan het dreggen en opeens zegt er een rijkswachter tegen hem, zeg we moeten ginder toch ook nog eens gaan kijken en na enkele minuten was het al prijs!

In Lessines hadden ze ook snel prijs en haalden ze die deur boven... en dan gek genoeg begon er vanalles fout te lopen. Niet alles is toevallig, het weer sloeg blijkbaar snel om en de temperatuur was freezing koud bij de zoekacties in Lessines. Maar wat des te opvallender is ... ondanks het feit dat deze zoekactie 3 dagen geduurd heeft, ondanks het feit dat het bejubelde Delta er ook verschillende zaken gevonden heeft, ondanks het feit dat Troch en Delta absoluut zeker waren dat er IETS in deze put was...

...is dit vandaag een lege doos. Of een lege put zo je wil.

(Maar -zoals jij zegt- binnenkort dan toch niet meer omdat ze hem (die put hee) gaan opvullen...)

63

(44 replies, posted in Bende De Staerke)

Foto is van een tijd na overval op Dekaise. Pinta was kalend, tijdens de overval was zijn haar nog wat langer en over de oren.

64

(44 replies, posted in Bende De Staerke)

https://imgur.com/1CLg3ZW.jpg

65

(44 replies, posted in Bende De Staerke)

Heb inderdaad een foto van de jonge Istvan Farkas gevonden. Maar dat is dus een Hongaar en geen Marokkaan… Grote gelijkenissen met robotfoto G1. Ik probeer ze met Paint bijeen te kletsen en zal Imazibraine zijn naam erbij zetten want is dankzij hem dat ik naar Farkas op zoek ging

Maar imazibraine was mis, is dus echt wel een hongaar

66

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Jij hebt dat daarjuist gezegd imazibraine.
In een gesprek met Walter De Smet.
Dat het Fransen en rijkswachters waren.
Of Marokkanen want Mincky zei dat je denkt dat er ook enkele Marokkanen bij waren.

Dat is heel gek imazibraine want in de jaren ‘80 waren er heus nog geen Marokkanen bij de rijkswacht
Denk je nu ook niet dat dat zou opvallen?
er was wel sprake dat ze pietenpruiken en schmink droegen maar om dan maar gemakkelijk te gaan vertellen dat het Marokkanen waren dat is heel racistisch en gewoon dom

67

(237 replies, posted in Staatsveiligheid)

het lijkt toch allemaal zo moeilijk niet
die Christian Eend Smets komt ook vaak terug als naam

en imazibraine linkt zoals velen de boel aan mekaar... rijkswachters, Marokkaanse of frans schurken en schurken van de Stazi van Belgie maar namen durft hij niet te geven
opeens is het weer een ander verhaal

Piet Browaeys en deze Christian Smets, zet er maar een vinkje bij.

68

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

als we imazibraine mogen geloven, dan zouden we dan toch op zoek moeten naar een combinatie doorgeslagen rijkswachters, Franse boeven en idem dito van de Staatsveiligheid moeten zoeken.

dan is 1 naam toch al zeker, dit heerschap…
En laat Bouhouche nu net goed bevriend zijn met…

Piet Browaeys!
Staatsveiligheid, jawel!

69

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Imazibraine is er dus blijkbaar van overtuigd dat de Bende Van Nijvel uit gelipte rijkswachters en ex-staatsveiligheid bestaat… ik snap dan niet goed wat het Albert Raes dan goed uit komt om hierover te zwijgen?

70

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

dit moest natuurlijk die zijn

een t waar er een e moest staan, maar jij kan nog niets je werkwoorden vervoegen

je bent zielig imazibraine, werkelijk zielig
alleen maar vitten, non-stop…
totaal gebrek aan relevante inhoud, je pist steeds naast de pot
totaal gebrek aan emphatie, hier zijn kinderen zinloos neergeschoten, maar jij probeert alleen maar de loftrompet, zot van glorie, in je kont te steken