1

(185 replies, posted in Getuigen)

Probeer via uitgeverij van Halewyck. Zij zouden zijn adres wel hebben of u verder helpen.

2

(683 replies, posted in 1982)

Juist. Vicky Van Obbergh was in het bezit van een wapen dat gestolen was bij Dekaise. Hij kon geen verklaring geven waarom en hoe hij in het bezit kwam van dat wapen. Zie ook het boek van Guy Bouten.

3

(62 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vergeet niet dat in de bende Haemers ook een aantal zware Noord-Franse gangsters in het begin aanwezig waren, volgens een artikel hadden zij Haemers die brutale overvallen aangeleerd. En in de noord: het milieu rond Moussa en Dodack. Ik denk dat een Bultot hier toch meer moet over weten. Waarom praatte hij in het buitenland en eens hier zwijgt hij als vermoord.

4

(1,121 replies, posted in 1985)

Ik weet ook wie Kuros is. Ben niet van Aalst maar men beste vriend, Luc, woont daar. Luc was één van de aanwezigen in Aalst. Al zou Kuros de daders gezien of herkend hebben dan was hij nu dood of superrijk. Weet Kuros dan niet dat niet praten en namen noemen gevaarlijker is dan praten. Als de daders meekijken is hij een gevaar, als hij praat op de site, dan gaan ze niets doen want anders weten de speurders dat hij op het juiste spoor zit. Ik geloof er geen bal van.

5

(683 replies, posted in 1982)

Zo een weegschaal word ook gebruikt voor het heropvullen van kogels, is daarom niet van druggebruikers. Zou nogal onhandig zijn om in een auto drugs af te wegen.

6

(689 replies, posted in 1982)

Ik zou Finné in de tijd toch geen kleine vis genoemd hebben. Hij verdiende meer dan wij op gans ons leven kunnen bijeen sparen. Hetzelfde geld voor Mendez en Palsterman. En ben je zeker dat de bende geen afrekeningen meer uitgevoerd heeft na de overvallen, nochtans zijn er een paar grote vissen op bizarre wijze verdwenen of vermoord en gezelfmoord.

Ik persoonlijk denk dat de bende niet gestopt is na de Delhaize overvallen,maar een andere manier gevonden hadden om te chanteren.Trouwens de opdrachtgevers van de moord op cools zijn nooit gevonden,de uitvoerders wel. Ik denk dat de bende te maken had met prostitutie.Zoek maar eens uit wie en wat er na de Bendeovervallen allemaal vermoord of gezelfmoord is.Hoeveel er sppoorloos verdwenen. Men denkt omdat men de wapens vond dat de bende gestopt is,maar wat als dat eens een afleidingsmaneuver was,vergeet niet dat zelfs nu nog wapens zijn die nooit werden teruggevonden.

7

(44 replies, posted in Speurders)

Kolonel Sack vertelde voor de Bendecommissie dat De Staerke zelf Sonja Camps kende. Hij vertelde ook over de politieoorlog met Reyniers, Zimmer en Marnette van de gerechtelijke politie. Reyniers en co is weg en nu is er opeens niets meer? Werd Sonia Camps ingeschakeld in de politieoorlog? Weet iemand waar ze verblijft en wat ze doet?

8

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hebben zij de beller nooit gevonden of ondervraagd? Hij was blijkbaar toch wel op de hoogte dat er iets ging gebeuren in de Delhaize?

9

(16 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Poirot, uw gegevens bevatten enkele grote fouten. Sokolowski werd in de jaren 1988-90 ingezet om te infiltreren in zaken waar men dacht dat partouzes plaatsgrepen, dus het was normaal dat ze kwam getuigen. De huiszoeking was niet in 1980 maar in 1979 en niet bij Sarr maar bij Montaricourt.

De naam Charles werd inderdaad genoemd, maar niet door Montaricourt maar door Sarr. Ze vertelde over een minderjarige, genaamd Charles, die aan de partouzes deelnam. Lees het rapport verhoor Sarr! Van Sarr geloof ik echter niet te veel, pleegde verschillende keren meineed en de ex-vrouw van Michel Dewit, de koning der prostituees, zei dat Sarr nooit voor het netwerk gewerkt had.