1

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Man man, wat een geheimdoenerij. En waarom?

(...) Commandant François waagde een tweede poging in Nederland. Het was de beurt aan André Cammerman , een BND-agent, om de zaak af te handelen. (...) Zonder het te beseffen had Cammerman de cocaïne aangeboden aan een agent van de Nederlandse narcoticabrigade. (...)

André Cammerman, de BND-agent, voor de gelegenheid vermomd als douanebeambte (de douanebeambte "Peeters"), nam de bagage zelf in ontvangst. Daarna gingen de goederen naar Nederland, waar een handelaar uit Enschede, Johan Kercher, de verkoop op zich nam. (...)

Bron: Het onderzoek: 20 jaar destabilisatie in België | Hugo Gijsels | Longue Vue, 1990 (pagina's 21 en 22)

Zo simpel kan het zijn dus. Opgelost.

2

(2 replies, posted in Andere Personen)

Alain Dubois die anno 2012 met Marie Ange Louvaert in Oostende woonde (net als Marc of Marco VDE) is gelieerd met Claude Dubois. Eind jaren 70 woonde hij in Elsene.

Het was ook Marie Ange Louvaert die samen met het koppel Van Binst op 3 december 1983 een afspraak had in Le Messager de Bruxelles ( te Lasne Chapel- siant.....het restaurant waar Philippe De Staerke zich zou bevonden hebben voor de overval op Aux Trois Canards).

Het koppel woonde toen in Lembeek. Eveneens in Lembeek woonde volgens profiler Danielle Zucker een man die mededader was van de moord op de concierge van de Auberge du Chevalier en op taxichauffeur Angelou. Ook de naam van Willy De Schepper werd in sommige van deze zaken vernoemd. Geen idee of het hier geweten is maar ook Dominique Sallese zou ooit voor Willy De Schepper gewerkt hebben.

Voornaamste bron voor deze feiten is het Rattenkwartier.

3

(19 replies, posted in Plaatsen)

Oppassen voor de lichtbak konijn

4

(2 replies, posted in Algemeen)

Blijf vooral verder posten....ik lees je graag. Eindelijk iemand zonder oogkleppen voor de bredere context.  Sommigen hier denken nog steeds dat bijvoorbeeld een Ciolini bij de bende Haemers terecht kwam om te kaarten

5

(2 replies, posted in 1980-1989)

Kan er iemand mij duidelijk maken wat al deze feiten met de bende te maken hebben? Ik zie door het bos de bomen niet meer.

6

(19 replies, posted in Speurders)

Over welke Luikse commissaris schreef Willy Acke eigenlijk? Toch niet over Delmotte mag ik hopen.

7

(147 replies, posted in 1983)

En wat kunnen we hier op dit forum wel als "bestendige vaststelling" klasseren? Een PV? Dat is een bestendige vaststelling maar moet niet noodzakelijk de waarheid bevatten (kan trouwens ook een vals PV zijn). De boeken van ... die we hier zo vaak citeren, ook niet natuurlijk. Getuigenverklaringen? De ene zag een Ford en de andere een VW, dan zwijgen we nog van de kleuren of het verkeerd citeren van getuigen. Voor zover ik kan volgen is bijna alles wat hier staat zou of zou. Van Haperen sprak zelfs over het miinisterie van Desinformatie nota bene.

"Met andere woorden, hier komt het op neer: hou de bevolking onderling verdeeld, angstig en onzeker, zodat zij vervolgens de noodzaak van sterke veiligheidsdiensten beter zou appreciëren, en vooral: zodat zij vrijwillig de volkssoevereiniteit aan het staatsapparaat zou afstaan. Kortom: de strategie die in dit rapport werd neergepend, is een perfecte fac simili van het meest onverholen fascisme sinds de volkstirannieën van Adolf Hitler en Benito Mussolini. In 1968 wordt op Sardinië een NAVO-basis ingericht, in de Marrargiukaap, waar de eerste groepen anti-communistische agenten tijdens het komende jaar worden opgeleid. Ze worden gedrild in propaganda, desinformatie, guerrillatechnieken en sabotagedaden.

» Motief

Jammer maar helaas waren de speurders niet getraind in technieken zoals hierboven beschreven. En jammer maar helaas moesten sommige speurders of ondervragers op zoek naar zichzelf. En indien u dat wenst, meneer Bossi, kan dit geillustreerd worden met een aantal voorbeelden. Zo zou Mirko Tavra over de diefstal van wapens uit de kazerne van Etterbeek gezegd hebben. "En wie denkt u dat mijn ondervrager was ... hij knipoogde ... Beijer. Bestaan daar "bestendige vaststellingen" over, natuurlijk niet. En toch is dit "verhaal" waarheid.

8

(9 replies, posted in Politiek & Business)

» tueriesdubrabant.1fr1.net

9

(154 replies, posted in Hypotheses)

Denk eerder dat jullie twee morgen een kater zullen hebben.1

10

(154 replies, posted in Hypotheses)

Dit heeft niets, maar dan ook niets met de theorie van Leo te maken. Indien jullie niets beter te vinden hebben dan een zwarte kat en mokskes  als tegenargumenten kunnen we enkel concluderen dat dit een bewuste sabotage is altijd opnieuw door dezelfde saboteurs.