51

(760 replies, posted in 1985)

Spoorweg onder. Ter hoogte van de Roomshofstraat  ging je ondergronds (te voet) via tunnel naar de Termurenlaan. Het was niet echt een avontuur die je in het donker zou gedaan hebben als gewone burger, zelfs overdag was het daar vrij creepy. De afstand van die  kant van het park en Osbroek was hooguit enkele honderden meters. Deze kant van de voetgangerstunnel was met de auto te bereiken. De kans dat je er een levende ziel tegenkwam was vrij nihil. In die jaren was er wel een woongemeenschap op dezelfde terreinen van de schietclub.

52

(369 replies, posted in Andere Personen)

Gewoon immuniteit voor alle mogelijke pistes. We zitten in tussentijd een honderdtal pistes verder als je rekent op 3 pistes per jaar en die zijn moeilijk allemaal aan elkaar te breien. Het zal zo ver komen dat zelfs de waarheid, of gedeeltelijke waarheid niet meer zal geloofd worden. Voorts bewijzen reeksen zoals 1985 dat er zeker nog interesse is, vooral als het geldbeugels kan spijzen. Dat zijn geen VZW's en het gaat al zeker niet over "goede doelen".

53

(298 replies, posted in Andere Personen)

Spraakgestuurd bericht : volledig de mist ingegaan.

"J'étais écrassé par un arbre de Noel." Ik werd verpletterd door een een kerstboom, iets heel anders.

54

(298 replies, posted in Andere Personen)

Asjemenou wrote:

Het is nu 18-07-2021, 23:43 uur. Zag dat zijn Messenger-account drie uur geleden nog actief was. Voor wat dat waard is.

Dat is zijn echtgenote die alle rouwbetuigingen in ontvangst neemt.

55

(31 replies, posted in Journalisten)

Operatie Kabarka, waar we nooit het fijne van geweten hebben. Ik duim voor Peter. Gedachten zijn krachten en misschien helpt het wel extra als het van diegenen komt waar hij zich continu voor ingezet heeft. Blijven doorbijten Peter.

56

(74 replies, posted in 1980-1989)

Verwijzing naar artikel ervoor, heb ik overgekeken. Een forumlezer bracht dit vrijwel onmiddellijk ter mijner attentie. Desondanks behoort deze informatie voor mij tot het geheim van het onderzoek. In cirkels draaien, is nog altijd beter dan vierkant draaien. De ene dag moet je lezen dat er vanuit justitie gezegd wordt, dat er geen tijd is om een proces voor te bereiden. De andere dag waan je je in een aflevering van "De collega's", de andere dag gaat het over een frituur. The End is dan al lang gebanned maar de raadsels zijn er niet minder op geworden. Het meest juiste van de afgelopen week, was dat nabestaanden van Pontius naar Pilatus worden gestuurd.

De attente forumlezer verwijst naar een artikel in De Morgen van 9 januari 2020 van BJM en CMG.

57

(74 replies, posted in 1980-1989)

Indien dit juist is, is de cel heden ten dage nog altijd zo lek als een zeef. Mag ik weten waar deze info te lezen en te verkrijgen is? Is het de bedoeling dat we slapende gangsters wakker maken zodat ze hun biezen kunnen pakken? Denkt u niet dat u het onderzoek met deze info in gevaar brengt? Misschien krijgen we de antwoorden wel in de komende fictiereeks. Ik word er moedeloos van, eerlijk gezegd.

58

(52 replies, posted in Wagens)

HIPA wrote:

In Marianne Cappelle heb ik nog vertrouwen, de enige ooit die rechtdoor gaat. Alle andere betrokkene uit Charleroi zeker niet. Brisante informatie is al 35 jaar om op te rapen, waarom deden ze het niet? Ik geef jullie enkel wat stappen in de goede richting, het forum was ooit fantastisch. Zoveel juiste dingen samengebracht die anders weg en vergeten waren. Zoveel mensen die zich ingezet hebben op dit forum. Het was een groep, een familie, door ruzie en gelijk is dit allemaal kapot gegaan. Het forum is een schim van wat het ooit was, misschien kan het toch nog 2 jaar herleven met mensen die allen de neus in dezelfde richting zetten. 2023 is het laatste jaar voor het bende dossier, na dit is het gedaan. Geen tijd meer om een proces voor te bereiden, en dit zijn niet mijn woorden maar van justitie zelf.

Alle info die bij ons binnenkomst wordt doorgegeven aan de juiste personen bij justitie, al jaren! Of het al nut heeft gehad, goede vraag. Ik weet het niet !

Er zijn zo van die ochtenden dat ik instant mottig word. Geen tijd meer om een proces voor te bereiden? Worden wij nu geprovoceerd? Is het de bedoeling dat slachtoffers een wanhoopsdaad begaan of in de fout gaan? Gaan ze deze kelk ook laten verdrinken. Hoop oprecht  dat dit dan niet over de vrouw gaat waar je nog vertrouwen in hebt en anders zou het wel fijn zijn dat ze weet uit welke hoek zij getackeld wordt.

Staatswees, tot bewijs van het tegendeel.

59

(328 replies, posted in Andere Personen)

bkv wrote:

Imazibraine is het enige forumlid die in de voorbije jaren een goed onderbouwde piste aangebracht heeft met concrete argumenten. Bedankt daarvoor.

Het probleem is evenwel dat men in dit dossier geen hypotheses meer heeft, maar waarheden, elk de zijne. De onwetendheid van wie er achter zit is voor sommigen (begrijpelijk) zo zwaar om dragen, dat men zelf hypotheses gaat inkleuren als vaststaande feiten.
Deze hypotheses vertellen vaak meer over de persoon die ze als waarheid aanziet, dan over de bende van nijvel. Wie politiek links is (zij het Douglas Deconinck, Paul Ponsaers, Guy Bouten) , ziet steeds een extreemrechts complot. Ik heb de theorie van deze federale ambtenaar op Facebook dan weer zien gedeeld worden door een aantal prominente rechtse denkers (bv. Matthias Storme).
Dit is natuurlijk geen absoluut gegeven en hier zal vast wel iemand komen aandraven met zichzelf als bewijs dat deze theorie niet klopt. Ik kan enkel vaststellen dat de persoonlijke politieke of ideologische voorkeur in het algemeen de drempel van bewijswaarde die noodzakelijk wordt geacht ten aanzien van bepaalde groepen van daders sterk verlaagt. Enerzijds is het een logisch menselijk gegeven, anderzijds toch wat verontrustwekkend.

Amen
In hokjes denken is een nefast voor dit onderzoek. Wat als .... het masterbrein zo subliem was, dat hij alle ideologieën en onverlaten  liet aandraven in onderaanneming of figurant, dan heb je één garantie, een kat vindt haar jongen niet meer terug.

60

(328 replies, posted in Andere Personen)

heel passief maar zou het herkend hebben .....