1

(527 replies, posted in Hypotheses)

Het volledige verhaal van Insider » pnws.be

2

(137 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Spectator Of Life dat is idd mijn hypothese. Volgens mij waren de speurders op zoek naar info die Mevr Callebaut toegevoegd had...

3

(137 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Etienne1420 wrote:

Geloof jij het verhaal van Kuros?

Het is in dat kader dat ik mijn opmerking hier gepost heb. Zie ook mijn opmerking in het "verhaal van Kuros". Ik zou graag het volledige verhaal kennen. Kuros is ondertussen overleden. Zijn verhaal is 15 jaar oud. Er zijn forumleden die het verhaal kennen.  Waarom wordt het volledige verhaal niet gepubliceerd. Op basis van het volledige verhaal zou ik kunnen zeggen of ik het geloof of niet.

4

(137 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Een deel van het dossier is blijkbaar "verloren" gegaan. Speurders wisten dat M-J een copy had. Ze vragen de copy, M-J weigert. Wat haar goed recht is. Waarom komen ze dan terug om een huiszoeking te doen en gaan ze niet bij iemand anders die een copy heeft langs?

Jan Palsterman was slachtoffer in Aalst en was de ex van M-J. Haar kinderen waren ongedeerd en hadden geen contact meer met haar. In haar plaats zou ik er geen energie in steken...

5

(137 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Waarom hadden de speurders interesse voor de copy van het dossier van Marie-Jeanne Callebaut? En niet in de copy die anderen hebben (oa advocaten)? Waarom heeft Marie-Jeanne Callebaut per definitie interesse in het dossier van de bende en steekt ze er zoveel energie in? Slachtoffer Jan Palsterman was de man van wie ze gescheiden leefde en haar twee kinderen die aanwezig waren bij de aanslag in Aalst raakten niet gewond.

6

(601 replies, posted in Hypotheses)

kuros wrote:

Kort antwoord, want zeer binnen kort uitgebreid verslag ! En zullen veel vragen beantwoord worden! Dit wil ik nu al kwijt:
A : Van Den Steen ging NOOIT mee boodschappen doen nar Delhaize! Waarom die dag WEL? Komt uitvoerig aan bod!
B : Jan Palsterman ging NOOIT op zaterdagavond naar Delhaize! Waarom die dag WEL? komt ook uitvoerig aan bod!
C: Kuros ging ook NOOIT naar Delhaize! Waarom die dag WEL (bijna!) komt ook uitvoerig aan bod!
D : en kenden Marie-Therese en Marie-Jeane en EX van Kuros elkaar ? JA ! Komt ook uitvoerig aan bod!
E : ' t Land Van Riem was tot 2 jaar geleden gelegen op de grote markt (Waar nu De Plaza is!) tussen Café De klok en 't Pavilioen!

Plaese! Nog even geduld!

We zijn nu ongeveer 15 jaar na deze post. Kuros zelf is ondertussen overleden maar zijn volledige verhaal is gekend door een aantal forum-leden. Wordt het geen tijd om dit hier vrij te geven? Actie van de speurders hieromtrent moeten we nu toch niet meer verwachten?