1

(14 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Had met hem een drietal ontmoetingen, ik vertrouwde hem niet. Daarop heb ik besloten mij niet onder hypnose te laten brengen door dit heerschap. Soms kan je best naar het buikgevoel luisteren. Het toont wel aan wat een zooitje er daar bij elkaar zat / zit.

2

(270 replies, posted in 1985)

Piet? Ik ken deze man, zijn naam is niet Piet! Of misschien heb jij het op nog iemand anders.

3

(493 replies, posted in Algemeen)

Bekijk deze post volgend jaar terug … beste leden. De bende-feiten zullen nooit verjaren… nooit!

4

(3 replies, posted in 1970-1979)

Het is heel duidelijk dat het BIC samenwerkte met kleine handelaars van wapens. Zoals Dekaise, Podevijn, Binet enz. Hoe langer hoe duidelijker dat deze entourage de opdrachtgevers zijn voor sommige afrekeningen op de parkings. Men zocht duidelijk illegale ateliers voor het aanpassen en verdelen van massa’s wapens voor het buitenland. En in Aalst zat er een hele grote trafiek hiervan, juist naast onze deur.

5

(1,219 replies, posted in 1985)

Zever … Er was een Mercedes op de parking tien minuten voor de overval, geparkeerd achteraan voor de ingang. Man grijs rond de 50 met snor, hij maakte beweging aan een kind dat hij moest doorlopen (weggaan). Dat kind kon de link maar leggen na de overval dat deze er iets mee te maken had.

6

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Of het verhaal klopt is nu nog niet duidelijk! Er zijn foto’s waar Bouhouche en Bonkoffsky rechtover elkaar zouden zitten volgens haar. Op de foto is het moeilijk herkennen. Ze zijn beiden uit Nederland … blijkbaar kent niemand van de entourage van Bonkoffsky deze personen. Het is niet de eerste keer dat iemand zijn familie aanwijst. Probleem is dat niemand nog iets gelooft, en duidelijkheid van de verlaten CWB moet je ook niet verwachten. Nog een geluk dat er nog enkel journalisten het speurdersbloed bevatten. Ik hoop dat ze waarheid of leugen kunnen aantonen. Het Bonkoffsky-verhaal klopt … deze Nederlandse connectie afwachten. Het hele verhaal gaat over de uitvoerders ... de laagste rang in een heel complex verhaal.

7

(24 replies, posted in Prullenbak)

Guy Mathot zocht kicks naar het schijnt .
Haemers en zijn broer namen hem mee op een overval omdat hij dit eens wou ervaren !
Het was geen Delhaize … een echte overval voor geld .
Is mij verteld door iemand die Haemers goed kende !
Als hij liegt … ik dan ook !

8

(35 replies, posted in Wapenhandel)

Inderdaad hier wringt de schoen al lang. Dezelfde hiërarchie had ook zijn pleziertjes, de partouzen met kinderen die dan terug ruilwaarde had om van alles te bekomen van personen die ze nodig hadden. De elite van de jaren tachtig.

Toen het geld op was werden ze betaald met drugs en die moest dan weer omgezet worden naar geld door een constructie met Nederlanders. Het ging om miljarden. De elite van België belegde graag in deze winstgevende witwas constructies.

Op den duur had men zoveel bekende namen meegesleurd dat men niet anders kon dan stilaan op te ruimen op een manier dat niet echt opviel. Een zeer moelilijke constructie om te begrijpen opgezet en uitgevoerd. Wie boter op de kop had wist hoe laat het was en zweeg ... en nu zoveel jaar later zwijgt men nog. En Aalst was zeker niet toevallig ... we hadden in onze straten heel wat schorriemorrie rondlopen. Korte versie van 35 jaar zelf onderzoek!

9

(210 replies, posted in Westland New Post)

Tegen de federale en magistratuur staat men machteloos. We hebben 35 jaar gevochten veel van ons leven verspild hieraan. Voor ons is dit geen hobby maar bittere ernst en het neemt nu ganse happen uit onze gezondheid. Mijn leven hing 2 jaar geleden aan een zijde draadje na een herseninfarct. Ik revalideer nog altijd, in het leven krijg je soms nieuwe uitdagingen die je bewust maken van DE MUUR waar je bent tegen gebotst.

Vergeten kan je nooit maar ik ben die wereld van justitie en zijn maffiahandelingen zo beu als koude pap. En ik heb geen zin meer om nutteloze onderzoeken en gevechten aan te gaan, dit hebben we lang genoeg ondergaan. Valsaards, maffia en leugenaars ... ik geef de kelk door, wie wil drinkt ze uit.

10

(210 replies, posted in Westland New Post)

Delhuvenne ... bijlange niet. Ik spreek over onderzoeksdaden door ex-speurders die zeer onderbouwd waren. Ondervragingen van maanden, schaduwoperaties, telefoontaps enz. Ja ... Er waren speurders die zeer goed werk gedaan hebben. En het (gerecht) die heeft hun dan maar in de vuilbak gegooid. Het was moeilijk werken tussen slangen van eigen rangen. Vele onder hun zijn op pensioen, maar hun verstand niet! De tweetaligheid en scheiding der regionen was ideaal voor vele manipulaties. Zoals Bultot ooit zei: Er zijn veel kostuums op maat gemaakt voor iemand te doen passen.