1

(11 replies, posted in Speurders)

Iemand maakte mij attent over het overlijden in bizarre omstandigheden van Sintobin in 1987 ... onderling was al beslist dat dit de nieuwe generaal werd. Door zijn overlijden bleef alles bij het oude, (ik speculeer nu) ... maar Beaurir was echt wel crapul de luxe ...
heel misschien is hier terug een heel vuil spel gespeeld.

2

(103 replies, posted in Bibliografie)

Terreurslachtoffers anno 2023 moeten zelf hun dossier laten vertalen om hun schade te bewijzen !
De daders worden bijgestaan door drie psychologen betaald door ons en hebben heel veel noten op hun zang .
Dat is pas schokkend !..

3

(13 replies, posted in Vragen)

Dat is de kern van de zaak natuurlijk !
Dit valt niet uit te leggen op een stuk papier .
Deze , ik zal ze maar benoemen met het woord Loge … was actief midden 70 tot de zaak Dutroux .
Door al die jaren heen hadden ze veel misdaad en intriges en natuurlijk als loge de connecties in alle lagen van de maatschappij om de grootste maffia te worden die België ooit kende .
Een land dat juridisch zo gespleten en tweetalig was werd een echte misdaad speeltuin .
De gangsters van weleer fretten de bonen en de leiders werden begraven met grote eer .
De overlevenden van de loge … die oude knarren doen alsof hun neus bloed .
terwijl onze families al vele jaren in de put der vergetentheid liggen .

4

(354 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Promostunt voor de serie! Ik zag de twee eerste afleveringen. Dit is echt geen reclame voor justitie en het dossier. Eerder een blamage.

Ik hoor al jaren dat Bouhouche leeft! Waar dan? Simpele vraag met nooit geen concreet antwoord!

5

(112 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Iemand saboteert de boel constant. Wat bij mij de doorslag gaf was dat mijn getuigenis in mijn gezicht ontkracht werd. De afgezaagde tweeloop (Faul) die op mij schoot zou een hersenspinsel zijn van mezelf. Volgens hen heeft nooit zo een wapen op mij geschoten. Vreemd aangezien ik het in detail beschreef en dit voor men het uit het kanaal haalde, ik ben waarschijnlijk helderziend.

De tweed hebben ze mijn kogels die in een potje zaten meegenomen, men beloofde mij teruggave. Later waren ze vernietigd door te analyseren. Ook daar heb ik geen bewijs meer van. Allemaal en altijd is alles toevallig en niet te traceren. Degene die onderzoek deden waren voor 80% altijd afkomstig van de de toenmalige Rijkswacht. Ik geloof wel in de goede bedoelingen van Cappelle, maar iemand bespeeld haar zoals een piano, mijn gevoel.

Wat ik mij ook afvraag; waarom mag de Faul absoluut niet gelinkt worden met Aalst?

6

(112 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Roger in geen honderd jaar, Arijs, ik weet het niet. Men spreekt over een Harry. Het toont aan dat Aalst een draaischijf was van illegale wapentrafiek, zoals we al wisten. Ik heb al wat namen op mijn lijst, maar Harry had ik nog niet. Juridisch verwacht ik al lang niks meer, wegens ons debiel land gewoon niet mogelijk. Maar ik zou wel graag alles 100% begrijpen ik zit op 50% vermoed ik.

7

(112 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dit lijkt een zeer oud wapen, Uzi zou al eerder dit jaar gevonden zijn! Maar wie is rijkswachter Harry uit Aalst? Banden met P uit Aalst? Wil men dit niet weten? Of durft men niks zeggen. Alleszins onze ervaring is tot vandaag, alles wat met rijkswacht te maken heeft is No Go … Er gaan thans heel heel veel sporen naar daar.

Ik beschreef een automatisch wapen bengelend aan een van de gangsters. Riempje bruin dacht ik ... bij Uzi blijkt deze groen of zwart. Maar de versterkingen aan de riem blijken bruin leder te zijn bij rijkswacht Uzi’s. Alsook opgemerkt een geribbeld handvat dat aan de loop vertrekt. Ik dacht eerst MP5 maar deze heeft deze ribbels niet. Enkel de Uzi komt het meest in de buurt van wat een gangster mee had naast hun andere wapens.

Nu zegt de cel, de bende heeft nooit een Uzi gehad. Ik denk daar anders over ... misschien hebben ze er nooit mee geschoten, dat zou kunnen!

8

(354 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Albert Van Den Abiel: "Wat baat kaars en bril als de uil niet zien wil."

9

(103 replies, posted in Bibliografie)

Ik was samen met Vernaillen afgelopen vrijdag in Brussel. Première eerste twee afleveringen serie 1985. Vernaillen verteld via de serie hoe het er aan toe ging binnen de muren. Ik moet zeggen boven verwachting schitterend eerste twee afleveringen.

10

(128 replies, posted in Afpersing)

De rijkswacht was verantwoordelijk voor de parking , de politie voor de straten.
Ook de Colruyt werd bewaakt alsook bankgebouwen in de stad .
De weken ervoor was het anders om . Kan bevestigen ik zag het met eigen ogen aangezien we daar ieder zaterdag kwamen .