71

(11 replies, posted in Onderzoeksdaden)

In die tijd zal het wel standaard procedure geweest zijn om telefoondraad los te rukken. Vertraging verwittiging hulpdiensten. Vastbinden waarschijnlijk ook als ze niets anders voor handen hadden. Draad van thuis meebrengen was ook riskant.

72

(1,141 replies, posted in 1985)

In die tijd krioelde het van de vrije radio's, en iedereen kopieerde de Nederlandse piraatzenders. DJ namen klonken vaak ook Hollands. Deze Mi Amigo had geloof ik toch niets met Sylvain Tack te maken? Net als Delhaize ... ook van succesvol zakenman naar belastingfraude en drugshandel.

73

(147 replies, posted in Afpersing)

En wat stond er dan in die agenda van Toumaniantz? Ik vermoed dat ze toch wel zullen gecontroleerd hebben of het zijn handschrift was, en niet datgene van Bouhouche, Beijer of Chistian Amory?

Is het alibi van Beijer voor Aalst achteraf nog onderzocht? Alsook de persoon die het alibi verschaft heeft (+ zijn villa)? Is daar een link met Willy De Schepper? (Garagisten)

74

(760 replies, posted in 1985)

Als één van de leden doodgeschoten werd door Nevens, is men dan nagegaan of er rond die periode mogelijke daders (personen met strafblad, ex-militairen of ex-rijkswachters) van de aardbol zijn verdwenen eind 1985.

75

(1,141 replies, posted in 1985)

Bende van Hofstade zullen de locals geweest zijn? Willy De Schepper, Stefaan Van Malderen, Podevijn & co?

Zij moesten klaar staan met o.a. de 'nep-Golfjes'?

76

(1,141 replies, posted in 1985)

Zou die verkeerde plaat hun planning niet overhoop gehaald hebben?

Stel, dat het Franstaligen of buitenlanders waren, en ze op exact dat nummer zaten te wachten? Waarschijnlijk hadden ze nummer op voorhand te horen gekregen om als 'startsein' te herkennen... maar er werd iets totaal anders gedraaid. Weinig franstaligen die dit soort muziek kennen... De Franstalige radio's draaiden toen geen nederlandstalige muziek en ook weinig recente Engelstalige muziek.

Deze Marlets waren toen superpopulair in verzoekplatenprogramma's volgens experts van 'vrije radio', het is dan ook verwonderlijk dat ze hem niet in de studio hadden.

77

(9 replies, posted in Bende Farcy)

Het zal wel de journalistieke fantasie van Bouten zijn wink

78

(9 replies, posted in Bende Farcy)

Waar in de Caraïben?

79

(78 replies, posted in Andere Personen)

Je zou dan wel denken dat Habran nadien met pensioen zou kunnen gaan hebben. Maar is blijven overvallen doen en risico's nemen. Of is hij niet volledig betaald omdat eigenlijke doel van overval niet volledig werd bereikt?

Nog een link gevonden over zijn latere overvallen, en de link met de Mokmazwet. Onderaan verklaart Constant Hormans dan weer dat hij niets met Usuwiel of resto te maken heeft.

Link » fr.scribd.com

80

(22 replies, posted in Afpersing)

Ik had de post van Justice gelezen. Hij zit er niet ver af denk ik. Heel straf!