1

(35 replies, posted in Algemeen)

Het beste is dat ze de 10 miljoen van de Delhaize gewoon onder de slachtoffers verdelen. Dan gebeurt er eindelijk iets met dat geld.

2

(190 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Omdat ze dus heelder stukken van hun dossier kwijtgeraakt zijn, die madame Callebaut wellicht nog ergens liggen had, zijn ze bij dat mens binnengevallen. Ze zouden dit ook gewoon kunnen vragen hebben denk je? Er was een waterkans dat ze het dossier niet zou teruggegeven hebben. Eigenlijk was het wel hun eigen dossier.

Ze kunnen toch ook niet afkomen zo van sorry madam, mijn collega is het originele dossier kwijtgeraakt en daarom willen we het uwe komen inkijken. Neen, dan komen ze zonder wat te zeggen madam Callebaut haar huis binnenste buiten keren. Er is wat voor te zeggen maar toch.

3

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Die 'krullebol' is alvast niet kort van stuk als je zijn wapen vergelijkt met zijn lengte. En hij heeft een pokdalig gezicht. Zo te zien. Misschien raakte hij niet aan een vrouw? En kocht zich dan bvb aan het station in Hasselt een AK47?

En kwam hij er gewoon wat gypsies en andere idioten tegen? Krek gelijk in een usa film begonnen ze daarna ruzie te krijgen met mekaar. De helft van die gasten ligt dood in het Bois de La Houssiere.

4

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Zijn broer zou hem ook kunnen laten opnemen hebben bij bv. de Broeders Alexianen? In plaats van hem eigenhandig in bad te gaan moeten stoppen? Dan zou hij nu nog geleefd hebben. Dan hadden de mensen er nog iets aan?

5

(785 replies, posted in 1982)

Het is gewoon wachten tot enkele jongeren de Royal Schwabap teljoren uit de vijver van het kasteel van Beersel aan opvissen. Waar anders denk je dat die teljoren zouden zijn? Nooit zijn ze daar gaan kijken. Terwijl er al lang aanwijzingen zijn dat ze te lui waren om hun dingen te begraven.

Pak, je bent niet goed wijs en je steelt per ongeluk zo een set uitmodische teljoren? In deze omstandigheden zou ik ze onmiddellijk kwijt willen. Door er zo rap mogelijk en ook zo dichtbij vanaf te willen.

Het Bois de la Houssière is op sommige plaatsen tot een meter diep omgegraven. Onmiddellijk, nog geen uur nadat die gasten afkwamen met hun 'buit' waren ze aan het duiken voor een dooie.

Degene die in de passagierszetel van de Santana zou gezeten hebben. Het is niet omdat de passagierszetel van de Santana vol kogelgaten stond, dat er iemand in overleden zou zijn. Ze zoeken achter twee lichamen die er gewoon niet zijn.

Ik hoop dat ze dat gaan afleren!

6

(14 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kijk, dan zaten ze die kerel te hypnotiseren. Met camera's en al. "Je stapt in een lift en je gaat naar beneden." Ja zeg? En na een tijdje werd die vent terug zichzelf met een grote foto van een Reus in zijn handen. Met een legerbril en een snor.

7

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

God weet hoeveel hoertjes ze ondervraagd hebben? Ik weet best dat dit in het belang van het onderzoek belangrijk was. Misschien gingen ze om een gratis beurt? Pakten een pak sigaretten. En kwamen ze daarna af met die robotfoto?

Zo schiet het niet op me dunkt?

8

(278 replies, posted in 1982)

Al maar goed dat Piot niet thuis was.

9

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Ondanks zijn drankprobleem bleef Bonkoffsky toch nog lang dienen bij de RW én de politie. Zonder klachten eigenlijk. Met deze kerel wordt het er absoluut niet simpeler op. Zou er iemand een bloemetje op zijn graf gaan leggen zijn vandaag? Als die jongen met heel deze shit niks te maken gehad heeft, wat niet denkbeeldig is, dan is het erg wat er met hem gebeurd is toch?

Wat die kerel Van Damme komt te verklaren over bv. 'gratis' naar de hoeren gaan en gratis sigaretten en nog wel wat spullen, ik geloof dat niet. Waarom zou ik die vent geloven? Als je over zoiets, iets vermoedt, ga je dat niet met één anoniem telefoontje vertellen. En ook die getuige van Overijse. Die jaren later onder hypnose die robotfoto zou gemaakt hebben. Dus die kerel ging aan de overkant bij de apotheek de hulpdiensten bellen. Daarna ging hij naar eigen zeggen terug naar de parking alwaar hij 'die lange' erg goed zou gezien hebben? Het was donker.

En zou die teruggegaan zijn en waarom dan? Ik zou de flikken bellen en achter de hoek gaan staan? Of erger nog: hard gaan lopen. Zou Bonkoffsky gokschulden gehad hebben? Van Den Eynde had gokschulden. Met dergelijke schulden kun je iemand manipuleren, dus is dat verboden voor politiemensen. Maar het gebeurt elke dag.

10

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Misschien heb 'm zijn daar doodskophoed gekocht? Ook met carnaval zijn er leukere dingen om op je kop te zetten me dunkt. Als ik iemand met zo'n hoed tegenkom gewoon op straat, dan loop ik er in een grote boog omheen. Ik doe dat al dik 40 jaar. Dat is me nog nooit slecht bekomen.

Sommigen, niet iedereen, liep in Auschwitz ook zo rond. Als Bonkoffsky die piratenhoed zou achterwege gelaten hebben, zou hij er nu niet zo begaaid bijgelopen hebben.