1

(1,012 replies, posted in Andere)

Zijn broer zou hem ook kunnen laten opnemen hebben bij bv. de Broeders Alexianen? In plaats van hem eigenhandig in bad te gaan moeten stoppen? Dan zou hij nu nog geleefd hebben. Dan hadden de mensen er nog iets aan?

2

(412 replies, posted in 1982)

Het is gewoon wachten tot enkele jongeren de Royal Schwabap teljoren uit de vijver van het kasteel van Beersel aan opvissen. Waar anders denk je dat die teljoren zouden zijn? Nooit zijn ze daar gaan kijken. Terwijl er al lang aanwijzingen zijn dat ze te lui waren om hun dingen te begraven.

Pak, je bent niet goed wijs en je steelt per ongeluk zo een set uitmodische teljoren? In deze omstandigheden zou ik ze onmiddellijk kwijt willen. Door er zo rap mogelijk en ook zo dichtbij vanaf te willen.

Het Bois de la Houssière is op sommige plaatsen tot een meter diep omgegraven. Onmiddellijk, nog geen uur nadat die gasten afkwamen met hun 'buit' waren ze aan het duiken voor een dooie.

Degene die in de passagierszetel van de Santana zou gezeten hebben. Het is niet omdat de passagierszetel van de Santana vol kogelgaten stond, dat er iemand in overleden zou zijn. Ze zoeken achter twee lichamen die er gewoon niet zijn.

Ik hoop dat ze dat gaan afleren!

3

(7 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kijk, dan zaten ze die kerel te hypnotiseren. Met camera's en al. "Je stapt in een lift en je gaat naar beneden." Ja zeg? En na een tijdje werd die vent terug zichzelf met een grote foto van een Reus in zijn handen. Met een legerbril en een snor.

4

(1,012 replies, posted in Andere)

God weet hoeveel hoertjes ze ondervraagd hebben? Ik weet best dat dit in het belang van het onderzoek belangrijk was. Misschien gingen ze om een gratis beurt? Pakten een pak sigaretten. En kwamen ze daarna af met die robotfoto?

Zo schiet het niet op me dunkt?

5

(228 replies, posted in 1982)

Al maar goed dat Piot niet thuis was.

6

(1,012 replies, posted in Andere)

Ondanks zijn drankprobleem bleef Bonkoffsky toch nog lang dienen bij de RW én de politie. Zonder klachten eigenlijk. Met deze kerel wordt het er absoluut niet simpeler op. Zou er iemand een bloemetje op zijn graf gaan leggen zijn vandaag? Als die jongen met heel deze shit niks te maken gehad heeft, wat niet denkbeeldig is, dan is het erg wat er met hem gebeurd is toch?

Wat die kerel Van Damme komt te verklaren over bv. 'gratis' naar de hoeren gaan en gratis sigaretten en nog wel wat spullen, ik geloof dat niet. Waarom zou ik die vent geloven? Als je over zoiets, iets vermoedt, ga je dat niet met één anoniem telefoontje vertellen. En ook die getuige van Overijse. Die jaren later onder hypnose die robotfoto zou gemaakt hebben. Dus die kerel ging aan de overkant bij de apotheek de hulpdiensten bellen. Daarna ging hij naar eigen zeggen terug naar de parking alwaar hij 'die lange' erg goed zou gezien hebben? Het was donker.

En zou die teruggegaan zijn en waarom dan? Ik zou de flikken bellen en achter de hoek gaan staan? Of erger nog: hard gaan lopen. Zou Bonkoffsky gokschulden gehad hebben? Van Den Eynde had gokschulden. Met dergelijke schulden kun je iemand manipuleren, dus is dat verboden voor politiemensen. Maar het gebeurt elke dag.

7

(1,012 replies, posted in Andere)

Misschien heb 'm zijn daar doodskophoed gekocht? Ook met carnaval zijn er leukere dingen om op je kop te zetten me dunkt. Als ik iemand met zo'n hoed tegenkom gewoon op straat, dan loop ik er in een grote boog omheen. Ik doe dat al dik 40 jaar. Dat is me nog nooit slecht bekomen.

Sommigen, niet iedereen, liep in Auschwitz ook zo rond. Als Bonkoffsky die piratenhoed zou achterwege gelaten hebben, zou hij er nu niet zo begaaid bijgelopen hebben.

8

(3 replies, posted in Vragen)

Zeg Elvis. Vind je soms niet dingen uit? Ik bedoel je vertelt hier soms nogal wat. Bel de Getuigen van Jehovah op en vertel ze heel je verhaal. Ze gaan welwillend naar je luisteren. En je hoeft er niet bang van te zijn.

9

(1,012 replies, posted in Andere)

Wat is een extreem-rechts individu?

10

(1,012 replies, posted in Andere)

In die tijd woonden Rijkswachters ook in een soort buildings waar ze bijna gratis mochten wonen. Met hun vrouw en kinderen. Als ze stout waren werden ze botweg overgeplaatst van Arlon naar De Panne. Maar voor de rest kwamen ze niks te kort. Bonkoffsky zijn pa was militair, wat verklaart dat Bonkoffsky al op jonge leeftijd met drank en wapens in aanraking kwam.

Wat ik raarder vind is hoe die drie jongeren aan een magneet van pak 300 kg raakten? En dan ook nog plots laat ons zeggen die kisten opvisten. En die ergens in een tuinhuis wegstopten. Ik vind het ook spijtig voor Eddy Vos. In 2010 was ik erbij. Wat ze deden is met duikers met een koord ongeveer 150 meter aftasten, geen cm moet er gemist zijn. In die 150 meter. 

Lui als Lionel Ruth gaan achtereen niet meer in de ordediensten thuishoren. Misschien is het beter om dergelijke lui op vervroegd pensioen te sturen. Het kost wat maar dan heb je ook wat.

Via crowdfunding zou je die bv. de hort op kunnen sturen. Als ik je maar niet meer zie! Ga gewoon met ons geld naar Monaco, no problem. Zuip het op of ga naar de hoeren. Maar blijf van onze spullen af.