11

(78 replies, posted in Bewijsstukken)

Dag Merovinger, twee dagen na de slachtoffervergadering heb ik jou die info omtrent typische beschadigingen doorgegeven via mail en van wie ik dit vernomen heb. Ivm met het merk Winchester, Eddy Vos verklaarde dit na huiszoeking bij verongelukte Bouhouche thuis in Frankrijk.

12

(782 replies, posted in Westland New Post)

Kan het zijn dat die twee riot guns niet van het merk Winchester waren bij Libert? De gebruikte bende riot guns zijn Winchesters. Dit bleek aan de hand van de typische beschadigingen die Winchester riot guns op de uitgeworpen .12 hulzen nalieten.

13

(69 replies, posted in Algemeen)

Mooi initiatief Raf!

14

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dus dit is gewoon oud nieuws? Er zal dus niet veel positiefs te vertellen zijn op slachtoffervergadering.

15

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Concreet, zijn er nu twee DNA profielen teruggevonden op de restanten van de kogelvrije vesten uit de zakken van Ronquieres OF hebben ze nu enkel uit die bloedvlek op de kogelvrije vest een DNA profiel kunnen halen?

16

(1,147 replies, posted in 1983)

Klopt het dat de bende voor de schietpartij met de rijkswachtpatrouille reeds een pistool met 7.65 munitie bij zich had?

17

(109 replies, posted in 1983)

Volgens mij is het bij de schietpartij aan Diable Amoureux grondig misgegaan. Waarom denk ik dat? De kogelinslag in de Mercedes lijkt me van een zwaar kaliber afkomstig te zijn. Die zal er waarschijnlijk bij het kruisvuur terecht gekomen zijn door de schutter van de riot gun. Dat verklaart ook het bloed aan de Saab. Ik vermoed dat één van de daders (chauffeur Mercedes) hierbij ook gewond geraakt is bij deze risicovolle schietpartij. Dus ze laten Mercedes achter. In paniek rijden ze met de gewonde mededader weg in een zwaar geladen Saab waarbij ze de motor kort daarop kapot rijden.

18

(233 replies, posted in Andere Personen)

Op één van de hier geposte foto's zie ik Vincx roken. Hebben de daders van Colruyt Nijvel geen sigarettepeuken achtergelaten in de hoeve van Hougoumont nabij Waterloo? Als Deprêtre er zo zeker van was dat Vincx een mededader was, zal CWB de DNA van Vincx vergeleken hebben met DNA op de gevonden peuken veronderstel ik?

19

(245 replies, posted in Westland New Post)

En deze:

qui étaient tes commanditaire(s) mis à part libert et latinus?

20

(69 replies, posted in Algemeen)

Raf, ik zal er zijn.