1

(32 replies, posted in Bibliografie)

» Nieuws

Bouten vrijgesproken luidt de titel

2

(16 replies, posted in Magistraten)

Ik hoop dat Marianne Capelle de juiste toon vindt en resultaten boekt in een dossier welk bulkt van de testosteron en machogedrag, maar waarin ook meerdere vooraanstaande lieden zich blijkbaar slechts getooid in roze balletschoentjes in confituur wentelden. Soit.

Wat ik me afvraag: een overdracht van het dossier: Dit is niet nieuw, is reeds gebeurd. Naderhand diende er steeds gespeculeerd over het waarom, het hoe, door wie ... enz. Nu is het anders: we zitten er nu met onze neus op te kijken. Is er iemand dit deze ommezwaai kan kaderen?

3

(540 replies, posted in Hypotheses)

P-51 wrote:

Ik ook niet maar deze link helpt wel : https://wlstorage.net/file/paul-latinus.pdf

Dit gaat over het ruimer plaatje, niet zozeer over de daders. Het valt me wel op dat lieden, die welbespraakt zijn (Libert zeker, Beijer in mindere mate) op één of andere manier toch steeds de dans ontsprongen zijn.

De link zou al geruime tijd op het internet circuleren dus geen nieuw nieuws ... maar voor leken als ik wel interessant leesvoer.
Ben voorlopig tot pagina 400 geraakt en niet zonder enige moeite ... en walging. sad

Ter info : dit .pdf laat de zoekfunctie toe . Dus zoeken op namen is mogelijk. Jammer dat de oorsprong van een aantal documenten niet aangegeven is, of ontbreekt in deze .pdf

4

(34 replies, posted in Wapenhandel)

"Suzanne Hage"? » www.7sur7.be

Advocate betrokken bij affaire Dutroux? Of homoniem? Iemand een idee?

5

(133 replies, posted in Hypotheses)

Een Trojan, trojaans paard is een beschrijving voor ... wat men eerst aanziet als een geschenk, maar achteraf een valstrik blijkt te zijn » wikipedia.org

Kom aub te voorschijn uit je paard.

6

(9 replies, posted in Nieuws)

En ter volledigheid: "meubelen Gies" onderaan het verkeersbord heeft ook niets met de Bende van Nijvel te maken. Dat zijn nl. familieleden die ik volledig vertrouw.

7

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Knap werk dim! Een aantal gegevens lijken te kloppen inderdaad. Uit de tweede link uit Le Soir lees ik evenwel dat de genaamde zich drie maand na de moord zelf is gaan aangeven bij de politie, uit wroeging. Lijkt me niet echt de houding van een "killer", maar wie weet.

8

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben wrote:

Korte samenvatting:

Het gaat om een man uit Brussel met een gerechtelijk verleden (man met 66 met voornaam Jean-Marie). Hij was in 1997 al eens gearresteerd. Dit gebeurde nadat iemand hem had herkend op de in 1997 uitgekomen robotfoto's. Er werd toen DNA afgenomen maar er was geen overeenkomst.

Zijn we zeker van Jean-Marie? (Geluidskwaliteit was bijzonder slecht.) Kan het niet Jean - F. zijn?

9

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

VTM geeft iets betere geluidskwaliteit ... ondertussen 165 gasten online » nieuws.vtm.be

10

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik ben haast zeker dat de bewuste man hier op het forum al bekend is.

(Teller" gasten online" staat nu op 112!)