41

(48 replies, posted in Bibliografie)

Blijweert heb ik niet verder uitgespit. Jacques Monsieur komt enkele keren voor in de tekst. De achtergronden van Monsieur werden eerder al te boek gesteld door Willy Van Damme. Er zitten een hele hoop meer belangrijke links in mijn boek.

Nog even geduld.

42

(48 replies, posted in Bibliografie)

Ik kan en wil hier niet teveel te grabbel gooien. De bijeengesprokkelde informatie is de moeite waard, dat garandeer ik. Niet alle interessante documenten konden in de Bijlagen van het boek. Daaronder enkele die ook Walter De Bock zelf niet publiek wilde maken. We mogen niet vergeten dat er ook een huiszoeking is geweest bij Walter De Bock, die op dat moment in het buitenland verbleef. Het is dus onduidelijk of de Cel Bende van Nijvel over alle info beschikt(e) die Walter De Bock had ingewonnen. Delicate zaak dus. Mogelijk zouden enkele van deze elementen bij 'kenners' van de Bende van Nijvel-dossiers (Cools dossiers, Haemers dossiers, ...) een lichtje kunnen doen opgaan.

43

(48 replies, posted in Bibliografie)

Met Dandolo gaan we door een poort een andere wereld binnen. Richting de internationale financiers, een hoger niveau. Tegelijk zit Dandolo vast aan Faccenda (boks, drugs > DEA..., SAC, Menin, Dewit, ... Haemers). De link met de SASEA affaire brengt ons naar het Vaticaan, Opus Dei, ... Ambrosiano, Calvi ... maar ook naar 't Pandreitje, Deferm. En niet te vergeten naar Winnie Kollbrunner, maitresse van Deferm en Felix P. In deze constellatie ook: Kredietbank, Karfinco....En natuurlijk Unilabs en Van Wijck.

Een andere 'gateway' naar de internationale financiers is de Bonvoisin en de CGE (ook wel 'Corruption Génerale des Elus' genoemd). De hele boel is gelinkt. Wat zit er nog meer in de mix? De Cagoule, collaboratie, Galopins geheim, de SAC, Degrelle, putschisten, gitanos en niet te vergeten het ondergrondse Skorzeny netwerk (Aginter Press > NATO), Gladio, Iran Contra, Klaus Barbie, cocaïne, Medellin, ... Costa Rica.

44

(48 replies, posted in Bibliografie)

Ik vermoed dat Van Halewyck mijn boek ook als E-book op de markt zal brengen. Via welke kanalen is mij nog niet duidelijk.

45

(48 replies, posted in Bibliografie)

Ik heb de inhoud van het Duitse Felix-boek ingescand en kan het doormailen aan wie interesse heeft. Omwille van de auteursrechten wil ik het boek niet zomaar algemeen verspreiden noch verkopen. Ik bied de inhoud gratis aan voor privé-gebruik.

Het hoofdthema van mijn boek 'De Elite van de Macht' is niet per se de Bende van Nijvel is. Maar het thema duikt onvermijdelijk op in de research naar de 'absolute macht'. Zo is er de weinig (of niet) bekende link tussen Fourez en de Belgische (nucleair) afvalbaron Etienne VDV, een goede bekende van Cools, Mathot, Van Vreckom.

Ook de honderden aantekeningen van François Raes zijn niet te overzien. Raes legt een meer dan interessante link tussen het boksmilieu en de Bende. Een schema van zijn hand is opgenomen in de Bijlagen van mijn boek. In dat boksmilieu vinden we bijvoorbeeld Faccenda terug en zijn broodheer Dandolo. Hier opent zich de doos van Pandora rond drugs, de SAC, de Bende, Menin, Dewit, ...maar ook rond Unilabs, Sasea en de internationale haute finance. Hier stuiten we op Monsieur FP. Ook de bende Haemers komt hier in beeld.

Vragen rond de rol van de Staatsveiligheid dringen zich op.

46

(48 replies, posted in Bibliografie)

Bedankt allemaal. Mijn boek zal uiteindelijk bijna 750 pagina 's tellen. Daarvan tientallen bladzijden 'Namenindex' met een paar duizend namen. Dat maakt de correlatie tussen de verschillende elementen in het boek een stuk makkelijker. Mijn boek is 100% documentair. Het archief Walter De Bock leverde een ware schat aan informatie op. Walter was een prominent lid van een internationale groep van 'Felix watchers' met correspondenten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, USA en Costa Rica. Wellicht was het deze groep journalisten die ter sprake kwam in het Atlas Rapport. Hun speurtocht leidt ons naar verrassende samenhangen. JR, de Duitse Felix-watcher, publiceerde een boek over F, maar dat werd bijna onmiddellijk uit de rekken gehaald. Een paar exemplaren waren echter wel nog te vinden....

47

(147 replies, posted in Afpersing)

Een getuige van Aalst heeft het over 'het manneke' (uit het milieu De Staerke), die zich verplaatste in een Mercedes met Nederlandse nummerplaat. Meer hierover in mijn boek 'De Elite van de Macht. De Macht van de Elite' dat begin oktober verschijnt.

48

(100 replies, posted in Roze Balletten)

PG Van Honste kwam ook tussen om de speurders het zwijgen op te leggen nadat deze tijdens een huiszoeking bij een bank op duizenden zwarte rekeningen waren gestuit. Het ging om tientallen miljarden frank! Meer hierover in mijn boek 'De Elite van de Macht. De Macht van de Elite' ( Van Halewyck) dat begin oktober verkrijgbaar zal zijn.

49

(18 replies, posted in Bewijsstukken)

Het thema 'dierenwelzijn' komt men wel vaker tegen in de dossiers rond de Loden Jaren. Op de Franstalige site vind je hierover info als je zoekt onder 'Veeweyde'. In mijn nieuwe boek 'De Elite van de Macht. De Macht van de Elite' breng ik ook dit aspect onder de aandacht.

50

(48 replies, posted in Bibliografie)

Bedankt, allemaal. Er is geen boekvoorstelling gepland. In de loop van september zal ik hier meer info plaatsen over het Bende-aspect van mijn boek. De moeite waard.