371

(13 replies, posted in Algemeen)

Dat is geen "humor" meer vanwege die onbeschofte onnozelaar. Als je zo bezig bent moet je onmiddellijk stoppen of gestopt worden. Punt aan de lijn.

372

(601 replies, posted in Hypotheses)

kuros wrote:

Waarom ik denk dat de eerste reus niet dezelfde was in Aalst? Omdat ik enkele weken voor de overval (het moet een dinsdagavond geweest zijn) bezoek heb gekregen van bepaalde reus en die dan zou vragen om rijkswacht te bellen. Hij kon het niet gewoon worden in de maatschappij. Hij was 2 of 3 dagen ontslagen uit Nieuwe Wandeling in Gent. Maar is volgens mij niet "toevallig" binnen geweest. Hij had een gesprek met een bepaald iemand. Die dan zei: "ik beloof u ik ga u schrijven en zal u komen bezoeken."

Nadien op 9 november krijg ik opnieuw bezoek enkele uren voor de raid van 6 personen, waarvan ene langen. Of mocht diezelfde persoon dan niet meekomen? Wetende dat hij zou herkend worden (kan ook!) en was hij er toch bij? Wat betreft dat die boeven geen normaal leven konden leiden geloof ik best: ze hadden moeder natuur enorm tegen. Ze hadden allen het bandietengezicht. Enkel goed voor in een film te spelen en de "slechterikken" uit te hangen. Geen normale job en ook geen normale relatie! ze schrokken af! Sorry, het was zo.

Herlees de bovenstaande post van Kuros: welke reus was er 2 of 3 dagen ontslagen uit De Nieuwe Wandeling in Gent? Heeft er iemand een idee?

373

(50 replies, posted in Onderzoekspistes)

Volledig akkoord met u coconut! "Een schurkenstaat": deze uitdrukking werd zelfs uitgesproken door Jean de Codt, emeritus eerste voorzitter van het hof van cassatie. De eerste voorzitter van het hof van cassatie is de hoogstgeplaatste magistraat van het land.

374

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

De actuele Administrateur-generaal van de Veiligheid van de Staat Jaak Raes is geboren op 7/07/1960 in Aalst. Hij leidt de Veiligheid van de Staat sinds 1 april 2014. Twee opmerkingen:

  1. Geboren in Aalst...

  2. Familie van Albert Raes of niet?

Weet er iemand of Jaak Raes familie is van Albert Raes aub?

375

(50 replies, posted in Onderzoekspistes)

» nl.wikipedia.org/wiki/Carlo_de_Benedetti | Forum

In 1988 poogde Carlo de Benedetti de Generale Bankmaatschappij over te nemen (zie links hierboven). Hier kwam eveneens een telefoontje van het koninklijk paleis naar de betrokken rechtbank of hof met verzoek/eis om een gunstig vonnis/arrest uit te spreken. De magistraten voerden de bevelen uit en werden beloond hiervoor.

376

(43 replies, posted in Andere Personen)

Ter herinnering : Ex-BOB-er Jean-Pierre Adam sprak over een Franse piste. Maar ook de informatie over Jacques Lafaille ("Carcasse", "Carcassonne") ging over een Fransman. Ik meen ergens gelezen te hebben dat deze persoon op een bepaalde periode in België vertoefde en met een VW Golf GTI reed.

Dit even terloops. Dit even vermeld n.a.v. de laatste berichtgeving in het Belang van Limburg.

377

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Tru Dat wrote:

Coconut je hebt volledig gelijk. Laat je niet ontmoedigen door enkele ongelovige Thomassen die dat soort onmensen goed praten. Nihoul was krapuul van het ergste soort. En de reden waarom hij in een erbarmelijk huisje woonde was niet geld maar wel omdat verhuurders hem geen villa wilden verhuren omdat zijn reputatie gekend was. Iedereen kan acteren maar Nihoul was een geboren acteur leugenaar oplichter dief met een a typisch seksueel gedrag. Hoeveel mensenlevens heeft hij verwoest, we zullen het nooit echt weten maar het zijn er duizenden. Doe zo voort Coconut jij bent op goede weg.

Inderdaad. Goed verwoord. Er zijn hier op deze site enkele ongelovige Thomassen die dat soort onmensen goed praten. Misschien waren ze ook aanwezig op de Hilton-vergadering ?

378

(158 replies, posted in 1983)

Ch'ti » nl.wikipedia.org

379

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Scaramouche wrote:

ddd, in de verklaringen van getuige X2 (die men nu kan terugvinden op het internet) staat er vermeld dat er een vergadering is geweest in het Hilton hotel te Brussel op een bepaalde dag waar aanwezig waren: de vrouw van Bouhouche, Paul Vanden Boeynants, Willy De Clercq, Wilfried Martens, Delvoie (ik weet wie Delvoie is), Karel (ik weet wie die Karel is), Jean Gol, Philippe Moureaux, ...

Dat betekent toch dat er een link is naar de Bende van Nijvel? Neen? Bouhouche zal meer dan waarschijnlijk ook zelf in contact zijn geweest met die individuen? Niet de minsten nietwaar die "individuen"! Bouhouche wordt toch vernoemd in de Bende van Nijvel? Ik ben toch niet gek (pub van Mediamarkt)...

Ik zie dat ik in mijn post nog de belangrijkste vergeten was die op die Hilton-vergadering aanwezig was: Michel Nihoul ("J'ai le bras aussi long que le Danube").

380

(181 replies, posted in Roze Balletten)

coconut wrote:

Dit is volgens mij het verband Bende van Nijvel en zaak Dutroux » Nieuws

De uitspraak van Nihoul ivm (politieke) partijen is ook hier van toepassing: "Ik werd betaald door de partijen om onderlinge transacties te doen (...). Zo gaat dat, dat loopt via chantage."

Het is inderdaad heel merkwaardig dat er hier inderdaad een eventueel verband te vinden is tussen de Bende van Nijvel en de zaak Dutroux. Het is de ex-BOB-er uit de Ardennen Jean-Pierre Adam die het over die Michel Piro had in dat TV-interview (zie hieronder).

» YouTube