11

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Er stonden op die 2 websites PDF-files met ledenlijsten. Dat zal de reden zijn waarom ze offline gezet zijn.

12

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ben wrote:

Niet dat het veel wil zeggen maar tijdens zijn jeugd zou Tinck in de scouts hebben gezeten. Namelijk de zeescouts "Eléphant Blanc d'Anderlecht".

Ja, dit is de website » www.e-b-a.be

13

(41 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Op hetzelfde adres: Marti Catherine » mobile.score3.fr

Catherine Contat (Marti):

Mariée, 3 enfants, j'ai perdu de vue toutes mes connaissances car j'ai souvent déménagé. Je serais contente de vous revoir pour se remémorer toutes ces belles années.
FOUGAX ET BARRINEUF

» copainsdavant.linternaute.com

14

(41 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Als je verder zoekt op Jean-Paul Contat:

Activité: Préparation de jus de fruits et légumes
1032Z
Catégorie: Agroalimentaire
Siège social: 8 Le Martinet
09300 Fougax et Barrineuf

» www.societe.com

15

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat de bende onder meer bestond uit getrainde huurlingen (die elkaar via een soort vreemdelingen legioen netwerk hebben leren kennen). Volgens mij zat Guy Bouten op het juiste spoor - Philippe De Staerke, Jean-Paul Contat (als dat zijn echte naam is) zijn lid geweest van het legioen en ik vermoed dat er meer bende leden (waaronder Tinck) gelinkt zouden kunnen worden aan het vreemdelingen legioen. Fougax is ook maar 150 km van Sete vandaan.

Voor mij is Jean-Paul Contat het meest mysterieuze sujet uit dit dossier. Er zijn geen tekeningen of foto's van die man en toen Guy Bouten hem ging opzoeken in Fougax beschreef hij hem als: ongeveer 1m85 groot, slank, een lang mager gezicht en hij draagt meestal een zwart alpinopetje en af en toe een snor. Robotfoto 19?

16

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

De wagen aan de binnen- en buitenkant zat vol  met bloedspatten. Ze zagen een schoen liggen in de auto, en achteraan twee jassen, die slordig bedekt waren met kranten, en een van die jassen zat onder het bloed. Ze braken de kofferruimte open en vonden een lijk.

Uit de autopsie bleek dat het slachtoffer werd afgemaakt met drie kogels in de nek en één achter zijn rechteroor, vermoedelijk terwijl hij achter het stuur zat. Op zijn kleren zaten sporen van slijk dat niet van de streek van Bergen was.

Er waren dus 2 jassen en op de kleren sporen van slijk. En als er een handgemeen is geweest, kan er op die manier DNA van Tinck op die jas gekomen zijn

17

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Zou kunnen dat hij Parchutist was tijdens de Suez-crisis. Dat was rond 1960.

18

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Tueurs du Brabant: Jean-Marie Tinck, affabulateur ou “professionnel”?

Ce vendredi, la justice belge a décidé de confirmer la détention préventive de Jean-Marie Tinck pour un mois. Parallèlement à cette détention, l’enquête se poursuit. Au fur et à mesure, on en apprend un peu plus sur la personnalité du suspect. Une personnalité complexe. Ce sont les déclarations faites à plusieurs témoins, dont trois se sont confiés à la justice, qui justifient l’intérêt que la justice continue d'accorder à Jean-Marie Tinck.

Meer » Nieuws

On lui connait d’autres passions que la marine, il a fait aussi du parachutisme. Et a dit à l’un de ses confidents avoir reçu une formation militaire.

Vertaling: Het is bekend dat hij nog passies had dan de marine, hij deed ook aan parachutespringen. En vertelde een van zijn vertrouwelingen dat hij militaire training heeft ontvangen.

19

(18 replies, posted in Vragen)

LEO wrote:

Kan iemand me informeren wat de "Loge" eigenlijk is.

Vrijmetselarij » nl.wikipedia.org

20

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Die is offline gezet, maar zal kijken. Misschien heeft Floris hem nog.