1

(21 replies, posted in Onderzoekspistes)

Prachtig naslagwerk xavier . Hoedje af voor het formuleren ervan en het ontleden van de betrokkenheid van ' Destaerke ' en ' Bouhouche ' . Spijtig genoeg weinig nadruk op/of links naar ' Buitenlandse betrokkenheid ' . Of komt er , om te vervolledigen , nog een vervolg ?

2

(47 replies, posted in Foto's)

Het was een feit dat mij opviel tijdens de bewakingsperiode dat naargelang het sluitingsuur naderde ook de aard van klanten veranderde . Je zag de rustige familie of de gezapige huisvrouw die alle tijd namen om hun koopwaar te kiezen en te beoordelen veranderen in de gehaaste m/v koper . De mensen die nog gauw binnensprongen (letterlijk) voor een snelle snack , sigaretten of een krat bier . Dit ging dan ook gepaard met slecht parkeren , stuntelig voor-en achteruit rijden tot zelfs een valpartij . Vooral de jeugd vond het leuk om even langs te racen met piepende banden .

Globaal genomen waren er rond sluitingstijd zowiezo al hectische toestanden .

3

(21 replies, posted in Onderzoekspistes)

Mooi initiatief , Xavier....nog een lange weg te gaan nu , volhouden !

4

(88 replies, posted in Gladio)

Scaramouche wrote:
LEO wrote:

Ene jeugdrechter Agneessens bezorgde kinderen uit weeshuizen aan de pedofielen ! (Google) .

En diezelfde jeugdrechter kreeg daarna een promotie tot raadsheer in het hof van beroep van Bergen (Mons).

Inderdaad Scaramouche , en dit feit bewijst op zich de betrokkenheid van machtige personen .

Maar zoals fenix voorstelde , misschien beter verder gaan in het hiervoor bedoelde topic .

5

(88 replies, posted in Gladio)

Ene jeugdrechter Agneessens bezorgde kinderen uit weeshuizen aan de pedofielen ! (Google) .

6

(149 replies, posted in 1983)

" ...planners en uitvoerders , verschillende mensen dus ..." . Daar heb je wat !

7

(99 replies, posted in Zaak Dutroux)

BOB'er René Michaux , de speurder uit Charleroi die het hok niet kon (wou/mocht) vinden . Na de Dutroux affaire bevorderd tot commissaris bij de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) in Brussel ! Overleden op 55 jarige leeftijd .

8

(99 replies, posted in Zaak Dutroux)

fenix wrote:

https://www.petitionenligne.be/affaire_ … ossier_bis

Bille wil het Dossier Dutroux terug openen. Het zou niet slecht zijn deze petitie te tekenen ( voor diegenen die willen natuurlijk)

Reeds ondertekend , alle druppeltjes helpen ! Aimé Bille en Patriek De Baets zaten op de X dossiers en werden brutaalweg van het onderzoek gehaald . Indien Mr. Bille dit wil onder de aandacht houden verdient hij ook onze steun .

9

(659 replies, posted in 1983)

" The end (Banned) " wees ook in de richting van ' een soort handtekening ' bij de moorden . En ook " ...een groepje waar je niet zomaar bij hoorde ...." .

10

(142 replies, posted in Hypotheses)

We zitten nu aan vijf (5) pagina's bladvulling met nietszeggende rommel ! Ik kan moeilijk geloven dat mensen zich in dit drama zo kunnen verlagen door de draak te steken met de nabestaanden van deze tragedie . Daar dit gebeurt in verschillende topics van het forum bespeur ik hieruit een zekere vorm van boycot . Het is me duidelijk dat forumleden J&B en amateurspecialist op elkaar afgestemd reageren . Ze geven elkaar brandstof om zo veel mogelijk onzin te vertellen en aandachtige leden het lezen moe te maken . Wat is de reden hiervan ? Welk nut hebben sommige mensen erbij om een mistgordijn te creëren ? Velen onder ons worden dit kleuterklas gedoe dik beu .