1

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

fenix wrote:

Mocht je dat vreselijke denigrerende toontje niet gebruikt hebben had ik het uitgelegd. Respect is blijkbaar een bloem die niet in jouw hofke te vinden is.

Daarom dat hij zich dan ook " Maggiore (groter) " noemt .

2

(72 replies, posted in Foto's)

Fenix , als je agent Nevens bedoeld een kleine aanpassing. Nevens schoot met een revolver op de vluchtende Golf. Een revolver heeft geen automatische uitworp van de hulzen na het schot. Deze moeten door een handeling verwijdert worden. Bij Nevens gingen ze mee naar huis ... waar de onderzoekers het nalieten om ze op te vragen! M.a.w.: Geen hulzen en geen lijk.

3

(72 replies, posted in Foto's)

Wat betreft de ligging van de hulzen: Was er op de plaats delict geen Mr. Deprétre "... die in het wilde weg de hulzen rondschopte ..."?

4

(107 replies, posted in Hypotheses)

En welke leden van de Belgische penose zouden hiervan op de hoogte zijn qua werking en gebruik van gesofistikeerde spionagemethoden? Geen enkele vermoed ik. En hiermee komen we weer in het zog van buitenlandse inlichtingsdiensten. Diensten die hun kennis delen met gladde zogezegde uitgerangeerde tussenpersonen (Bouhouche & Beijer?).

5

(74 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Xenophon wrote:

ARI was maar al te echt. De boekhouding, dat is iets anders. ARI werd niet opgezet voor een criminele organisatie, ze waren de organisatie.

En ARI was ook het bedrijfje bij uitstek voor het uitbaten van een "Rent a Gun" winkeltje.

6

(38 replies, posted in Gladio)

Reeds jaren bekijk ik de Bende van Nijvel-moorden in een internationale context. Er zijn aanwijzingen genoeg. Ik ga er verder geen woorden meer aan vuilmaken. Het lijkt me hopeloos.

7

(38 replies, posted in Gladio)

Stap voor stap word de nevel doorzichtiger. En weer wijst de vinger naar ...

Neen Xeno, hij hinkte niet. In het kort: Ik stond aan de kassa's en het viel me op dat een manspersoon gekleed in een 3/4de grijze regenjas me al een paar maal bekeken had. Als tegenprestatie volgde ik hem met de ogen. Tot hij zich melde bij mij, vluchtig een ID kaart toonde en zich kenbaar maakte als lid van de "BSR Wavre" (Franstalig) op gespreksafstand ttz 1 tot 1,5 meter afstand. Zijn naam kende ik enkele weken later van een krantenfoto.

That's it.

Amory stelde zich aan mij voor als zijnde lid van de "BSR Wavre" in de Delhaize van Overijse en hij is zeker geen reus. Hij was een kop kleiner dan ik en mijn lengte was 1m85 (toen).

10

(9 replies, posted in Politiek & Business)

Ben wrote:
fenix wrote:

Hetgeen hier boven staat zou wel eens de kern van de zaak kunnen geweest zijn.

Het lijkt me interessant om ook de politieke invalshoek van de "jaren van lood" te beschrijven maar ik betwijfel of deze "NAVO-wet" iets met de Bende van Nijvel te maken heeft.

Maar als het de kern van de zaak zou kunnen geweest zijn, waarom heeft er dan niemand anders ooit een topic gestart over deze wet? wink

LEO wrote:

Verbazend dat Ben dit onder de ogen brengt!

Ik ben oprecht benieuwd waarom je dit in hemelsnaam "verbazend" vindt.

Beste Ben , waarom ik het verbazend vind . In het verleden kwam je nogal hardnekkig met tegen argumentatie als er naar een overzeese betrokkenheid werd verwezen . Met andere woorden : Een debat erover werd in de kiem gesmoord . Mijn excuses als ik je tussenkomsten verkeerd inschatte , maar ....