1

(60 replies, posted in Politiek)

De linken naar bestaande Belgische gangsterbendes werd geschapen door het onderzoek zelf en door de media ! Ze zijn aangehouden , verhoord........en vrijgelaten wegens gebrek aan harde bewijzen ! En enkele woordjes roepen in een bepaalde taal is geen sertitude voor de nationaliteit van de spreker ! Ik spreek enkele zinnen in Swahili en Lingala , ik ben dus een Afrikaan ! Het is juist het koppig volhouden aan de oude gemanipuleerde denkstof die het onderzoek de das omdoet !

2

(60 replies, posted in Politiek)

VDB's betrokkenheid is volgens mij alleen te herleiden tot seksuele pedo - orgie verhaal. Een randgebeuren in de strategie van de spanning met de bedoeling een afpersbare koning op de troon te krijgen. Een buitenlandse instantie die zich bediende van alle voor de hand liggende middelen om hun doel te bereiken (CCC, Bende van Nijvel, pedo en moord). Daarom gok ik ook op een buitenlands moordteam! Het doel? Het roerige België in hun kamp houden als Sovjet buffer en economisch industrieel en militair afzetgebied. Dit alles met het stilzwijgende medeweten van de toenmalige regeringstop.

3

(95 replies, posted in Hypotheses)

De " Strategie van de Spanning " was mijn eerste benoeming van de feiten gepleegd door de Bende van Nijvel . Ik zag dit op nationaal vlak . Met name een kern van harde kolonels en machtsgeile politici die de besparingsbuien zagen hangen .

Sinds enkele jaren bekijk ik de feiten in een meer internationaal gebeuren . Mijn eerste stelling was dat de daders ingehuurde militair geschoolde personen moesten zijn . Hun werkwijze en het steeds opnieuw verdwijnen zonder tegen de lamp te lopen deed bij mij de gedachte van hogere bescherming ontstaan . Die gedachte heb ik nog steeds ! Ook de " Strategie van de Spanning " blijf ik behouden , maar internationaal bekeken . Velen onder jullie zullen zeggen dat de " Nota Gen. Westmoreland " niet terzake doet wegens het kenbaar maken in de jaren '70 , maar het is verdorie een  outprint en preview van wat hier in de loden jaren gebeurt is . En dit met medeweten van bepaalde Belgische politici !

Velen onder ons , waaronder mezelf weten dat dit alles niets te maken heeft met ordinair banditisme . Dat geen enkele dader of medeplichtige werd opgepakt en veroordeeld spreekt boekdelen ! En plots komt er een huurmoordenaar uit Australië ter sprake ? Het zou me niet verbazen , totaal niet !

4

(441 replies, posted in Hypotheses)

Spijtig weeral . Ik ga er van uit dat je steeds verschillende klokken moet horen luiden ! Zo kan je voor jezelf wikken en wegen wat de juiste gevolgtrekking zou moeten zijn en in welke context . Nogmaals spijtig , Insider verruimde op bepaalde vlakken wel je zienswijze !

5

(137 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Er is hier onder ons een forumlid dat met zijn gat op belangrijke informatie zit of er minstens toegang tot heeft! Waarom spreekt dit (door mij toch) gewaardeerd forumlid steeds in raadsels? Indien zijn beweringen waar te maken zijn, waarom dan geen namen noemen. Zodat andere belangstellende er kunnen op inspelen en mogelijk zaken kunnen bekrachtigen of ontkrachten!

6

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als de wapens en de munitie niets te maken hebben met de Bende van Nijvel, waarmee dan wel? Wapens en munitie kunnen via de serienummers getraceerd worden tot op de productielijn. Ook voor een simpel handvuurwapen is een end-user bewijs nodig.

7

(5 replies, posted in Speurders)

Dank U, Ruf!

Bedankt Bossi .

9

(240 replies, posted in Vragen)

Voor wat het waard is: Arijs August zou volgens seniorenblog (rijkswacht) in 1977 in dienst geweest zijn bij Rijkswacht district Asse.

Het moment is misschien aangebroken om als forumleden gezamelijk achter de doctrine van het Forum te staan. Als één iemand een klacht neerlegt om zijn gelijk te halen, zal hij ook moeten bekennen 'waarom' en met feiten en bewijzen op tafel komen waarom hij zich geschoffeerd voelt! Ik ben een leek in wettelijke toestanden. Daarom had ik graag enige verduidelijking van forumlid Bossi hierover!