1

(58 replies, posted in Zaak Dutroux)

Als Beatrice Mercier inderdaad X2 is dan weet Koekelberg uit eerste hand wat zich afspeelde op de 'Feestjes', en is hij bijgevolg onaantastbaar als hij zijn mond maar houdt.

2

(100 replies, posted in Hypotheses)

Het bezoek van Martens / Tindemans met het verzoek voor uitstel was op 14 JANUARI 1985 . Reagan was ontsteld hierover , dus twee maanden voor de plaatsing . Tijd genoeg om bepaalde drukmiddelen in gang te zetten . Op 14 maart keurde de regering ( in feite de BSP / PSB ) de plaatsing goed .

3

(100 replies, posted in Hypotheses)

In verband met de " Strategie van de spanning " is het wenselijk om je even te verdiepen in het bezoek dat premier Martens en minister Tindemans op 14 januari 1985 brachten bij US President Reagan in Washington !

Ze gingen er onder druk van de Vredesbeweging (400.000 betogers) een uitstel voor de plaatsing van de kruisraketten bepleiten ! Reagan was er niet mee opgezet ! Het zou me niet verwonderen moest toen het " Plan Westmoreland " in actie getreden zijn ! Je weet wel : Een land onder druk zetten met legale , zoniet illegale middelen .

4

(369 replies, posted in Getuigen)

Aalst is dus duidelijk een militaire operatie met Recon , Action en Back-up !! Agent Nevens zal de spelbreker geweest zijn . Misschien daarom dat hij compleet genegeerd werd na de feiten ! Ondanks dat het bewijsstukken waren kon hij ze mee naar huis nemen . En niemand gaf er een zier om !

5

(51 replies, posted in Zaak Dutroux)

Vergeet niet dat Nihoul zelf zei dat hij "....een arm heeft zolang als de Donau ....." ! En die " lange arm " heeft hem dus duidelijk ook beschermt ! Wie of wat die " lange arm " is , hij bestaat nu nog ! En het oorverdovend stilzwijgen van onze politieke kaste past uitermate in deze context !

Ze zijn (ongewild) medeplichtig en hebben daderkennis . Ze willen echter geen internationaal conflict uitlokken met een bevriende natie van overzee !

Voor mij toch een verhaal dat het best bij de feiten past . Vooral de aanloop naar de tragedie van de overvallen en de betrokkenheid van CIA en hun maatje Mossad . En inderdaad de betrokkenheid van ' escortmeisjes' als lokvogels voor chantage doeleinden . Sommige hooggeplaatsten zijn er met open ogen ingelopen . Ook de gebeurtenissen rond de dood van Finné houden steek , alhoewel ik twijfel aan Haemers in dit geval .

En met "een verhaal" bedoel ik het relaas van ISSUU , het eerste van Sherlock niet het latere .

8

(120 replies, posted in Organisaties)

En hou rekening met het feit dat zelfs na de politiehervorming belangrijke posten nog steeds bemand worden door ex-rijkswacht officieren. Wat niet wil zeggen dat ik twijfel aan ieders integriteit.

9

(120 replies, posted in Organisaties)

Men zou in feite beter en juister spreken van "de Rijkswachttop" in plaats van het algemene "Rijkswacht". De Generale Staf van de Rijkswacht was de "staat in de staat", de straatgendarm volgde onvoorwaardelijk de bevelen van hogerhand op! Ten slotte waren ze militair geschoold en gedoodverfd als 'elite'.

Wat betreft de archieven van de Rijkswacht? Ik wens je veel geduld. Eens vielen ze onder Landsverdediging, dan onder Justitie en daarna onder Binnenlandse Zaken. En als politieke kroon op het werk werden ze ontmanteld en verstrooid in wat de "ééngemaakte politie" moet veronderstellen. En bij iedere overdracht werden de archieven, naargelang de betreffende minister, gezuiverd. Ik heb uit familiale overwegingen eens een poging ondernomen. Noppes dus, er werden aan mij meer vragen gesteld dan ik aan hen!

10

(216 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Ondergaat Beijer momenteel geen chemotherapie ? Of ben ik verkeerd geïnformeerd ?