1

(154 replies, posted in Hypotheses)

@ Spectator of life ,

Bedankt voor het begrip .

2

(154 replies, posted in Hypotheses)

Inderdaad thomas2 , wie de orkestmeester is/was zullen we nooit weten . Temeer daar het geen persoon , maar een organisatie betreft . Een buitenlandse organisatie dan nog wel die onder het motto " Allied " opereert . Het losbandige leven van de toenmalige Belgische politieke kopstukken maakte het mogelijk om via chantage druk uit te oefenen . De complete toenmalige Rijkswachttop werd bij middel van chantage verplicht tot hand en spandiensten . Wie de Rijkswachttop hiervoor gebruikte ligt voor de hand . Tot zover de Belgische betrokkenheid .
Aan de hand van het steeds spoorloos verdwijnen van de daders/uitvoerders en de georganiseerde hulp die ze daarbij kregen verstevigd mijn vermoeden van een buitenlandse interventie ploeg .
Daar ze schatplichtig zijn aan die buitenlandse natie kan de Belgische politiek alleen verweten worden van " schuldig door medeweten " .

3

(154 replies, posted in Hypotheses)

ikbenhetbeu73 wrote:

Dit heeft niets, maar dan ook niets met de theorie van Leo te maken. Indien jullie niets beter te vinden hebben dan een zwarte kat en mokskes  als tegenargumenten kunnen we enkel concluderen dat dit een bewuste sabotage is altijd opnieuw door dezelfde saboteurs.

Het word duidelijk dat onze ' stoorzenders ' van geen hout pijlen kunnen maken . Het gaat er alleen om van de " Strategie van de Spanning " in het belachelijke te trekken . Is dit soort manipulaties georganiseerd en bedoeld om verdere feiten in twijfel te trekken , of schrijven ze in opdracht van iemand ?

Ik zou het prima vinden moest Ben hun ongepast gewauwel uit het topic verwijderen .

4

(154 replies, posted in Hypotheses)

@ thomas2 ,

Bedankt voor de aanvullingen en zeker het parcours van Joël Lhost niet vergeten . Er zijn overzeese linken met zijn opdrachtgevers .

5

(154 replies, posted in Hypotheses)

Dat de oplossing van het BvN drama niet door het Belgische onderzoek zal komen is zo stilaan duidelijk .

Ik blijf halsstarrig vasthouden aan het idee van de " Strategie van de Spanning " als doel van de gezaaide terreur in de jaren '80 . Alle info die ik rangschik komt uit dit forum en wat rondneuzen op Internet . Maar als er iets steeds afgeblokt word dan is het de betrokkenheid van overzee ! Dus ....

.... een stem fluisterde me toe dat als ik dacht dat de " Strategie van de Spanning " gericht was tegen de Sovjet Unie tijdens de ' Koude Oorlog ' , ik beter mijn ' rode ' contacten kon gebruiken ! Afwachten nu .

6

(154 replies, posted in Hypotheses)

Smakeloze vernederende bladvulling . Ik heb het gehad met jullie gebazel hoor . Trouwens , " Waar was je op 27 september 1985 ? ".

7

(154 replies, posted in Hypotheses)

Idefix wrote:

Dus omdat je geen weerwerk hebt voor een argumentatie mét duidelijke, bewezen onderbouwing dat je hele stelling geen steek houdt…

…blijf je het maar op de forumgebruikers steken.

Erg zwak en vooral erg triest van jou LEO.
Triest!

De rollen niet omkeren kerel !

Een vraagje voor jou : ...Waar was je op 27 september 1985 ...?

8

(154 replies, posted in Hypotheses)

luk paard wrote:

Inderdaad Idefix zo is dat en het houdt maar niet op!! Triestig heel erg triestig!
En ja FreCR heeft vele post met inhoud geplaatst indertijd. Hij argumenteerde zeer goed maar ja het werd hem dus uiteraard ook niet gemakkelijk gemaakt en hij is mij dunkt (maar ik kan mis zijn) al een tijd dus niet meer actief. Spijtig!

FreCR geeft gewoon zijn eigen mening mee , geen enkel probleem . Dat jullie , Idefix en Paard , dit als bewezen feiten aanzien is een aanduiding dat jullie niet bij machte zijn om zelf enig gefundeerd weerwerk te geven . Het gaat jullie zelfs niet meer over de ' Slimans ' maar om op de rug van andere forumleden gewoonweg een topic te dwarsbomen . Amen !

9

(154 replies, posted in Hypotheses)

ikbenhetbeu73 wrote:

Kan u deze discussie aub voeren onder dit topic: Bende van Nijvel → Onderzoekspistes → Taal daders. ?

Ik ben zeker van het feit dat de discussie over taal door jullie tot een goed einde zal gebracht worden.

Bedankt " ik ben het beu73 " . Het is in zekere zin een manier van dwarsbomen om in een bepaald topic over iets gans anders beginnen te leuteren . Bedankt voor de verwijzing .

10

(116 replies, posted in Andere)

Idefix wrote:

BOB’er Roger Romelart werd eruit gewipt nadat hij het initiatief nam om na te trekken of een in Frankrijk voor zwaar geweld veroordeelde verdachte daar nog in de gevangenis zat.

Bewijzen ?