Hagard, Frans woord voor 'raar, zot'.

Hagard = angstig, verwilderd.

103

Weet iemand wie deze Toto zou kunnen zijn die in de werkdocumenten vernoemd staat? Zou dit Victor Massart (zijn roepnaam was 'Totor') van de Staatsveiligheid kunnen zijn?

Als ik het werkdocument rond Calmette goed interpreteer dan is hij z'n contract bij City2 kwijtgeraakt na een incident met een Griek die daar voor hem werkte, waarvan alleen de voornaam gekend is: Constantin ... Zou dit Constantin Angelou kunnen zijn die daar voor Calmette heeft gewerkt? Dit brengt dan het ene en het andere in een breder perspectief.

104

Ik heb dat al eerder opgemerkt, maar er is toen geen reactie gekomen.

105

Heb dit geplaatst in Topic Bonkoffsky maar hoort hier ook bij » Forum

106

Calmette moet de sleutel zijn, dat kan bijna niet anders. Hij was verbonden met alle denkbare milieus, van politici tot rijkswacht, WNP, Staatsveiligheid, OAS en - last but not least - het Vreemdelingenlegioen.

107

Van Calmette staat vast dat hij op vraag van Faez een privémilitie heeft opgericht, twaalf man groot, officieel om opdrachten te gaan doen in Marbella. Kort voor de eerste bendefeiten. Dat Vanden Boeynants bij Faez over de vloer kwam, staat ook vast. Maar de vraag is dan nog wie het hoogst stond in de piramide dan, Faez of VDB? Dat document van 25 bladzijden is enorm interessant. Legt heel veel verbanden bloot.

K& wrote:
K& wrote:

Na ontslag genomen te hebben in oktober 1984 nam G., leider van de speciale gendarmerie-eenheid in Luxemburg, een job op in brussel bij een private bewakingsdienst met de bedoeling er later een op te richten in Parijs. 't kan verkeren dat dit dus bij Securitas was? G. was een belangrijk verdachte in de aanslagen in Luxemburg (zie maandenlang proces in Luxemburg).

Nieje, het was dus Monitor. Raar dat we hier nog niets over gelezen hebben want zij zouden ook de bewaking van Delhaizes hebben gedaan?

K& wrote:

Prima, zo kunnen we Barbier, Calmette zijn activiteiten in de tijd plaatsen. Nu nog vinden wanneer Monitor de bewaking deed van de NAVO basissen en van Delhaize? LEO? Zie bommeleer op tueries en in de Luxemburgse pers.

Aubanel dit is toch allemaal bevreemdend indien dit allemaal zou kloppen?

108

Ja, absoluut, Hans! En je mag in dat rijtje zeker ook Tavernier toevoegen, nog zo'n spin in het web. En de plaats Marbella... Wie daar allemaal zit of gezeten heeft!

109

hans wrote:

Als ik het werkdocument rond Calmette goed interpreteer dan is hij z'n contract bij City2 kwijtgeraakt na een incident met een Griek die daar voor hem werkte, waarvan alleen de voornaam gekend is: Constantin ... Zou dit Constantin Angelou kunnen zijn die daar voor Calmette heeft gewerkt?

Welk werkdocument?

110

EricF wrote:

Welk werkdocument?

» Forum