51

Dans la nuit du 7 au 8 juin 1983 à Braine-l’Alleud, une voiture Saab Turbo 900 est volée avec escalade et effraction dans la salle d’exposition du Garage Jadot à Braine-l'Alleud. Les auteurs se sont introduits par une lucarne et, selon le préjudicié, il fallait connaître les lieux. Il est très important de retenir qu’un des auteurs a tué le chien Berger Allemand de Jadot avec un pistolet 22 LR. Les douilles examinées par l’expert en balistique lui ont permis d’établir avec certitude une corrélation avec d’autres faits criminels. La Saab Turbo a été conduite par les auteurs du triple meurtre du Colruyt de Nivelles (17/9/1983) et a été retrouvée quelques heures après ce triple meurtre à Braine-l’Alleud.

La notice du Parquet de Nivelles n° 11.02.2728/83 relative au vol de la voiture Saab est jointe à mon dossier 298/83.

Bron: Nota van onderzoeksrechter Guy Wezel aan Procureur Deprêtre | 20 februari 1984

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Hier is ook een niet gekende blonde die vermoedelijk ook de dader is van de diefstal van de Saab. De dader van tekening G15 is linkshandig zoals de .22-schutter. De elf kogels in het lijk van de hond zijn een heel merkwaardig gegeven, zeker voor het type wapen dat men vermoed dat gebruikt is. De elf kogels is in feite eerder een teken dat het niet een Browning .22 LR is want die heeft maar 10 kogels en het wapenschema rammelt langs alle kanten trouwens. Los van het gebruikte wapen is de kans heel groot dat het hier ook over de G15 gaat die later in Aalst aanwezig was.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

the end, de robotfoto G15 heeft niets met Aalst te maken! In Aalst werd geen enkel dader beschreven met een skivest. G15 is een tekening van één van de daders in Ukkel. Die dader droeg een beige trui en een rolkraag die gedeeltelijk zijn gezicht bedekte (zie ook de betere foto gepost door Boemerang » Forum). Volgens de CWB-site had de man donkerbruin haar en was dus niet blond.

Merovinger, zie » Forum En ik weet 100% zeker Aalst.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

55

Op het internet staat een foto van Bruno Vandeuren met een beige trui met rolkraag. Voor wat het waard is.

Heb je een link?

Het zijn niet de slechtste vruchten waaraan de wespen knagen.

Foto Bruno Vandeuren » Forum

Dank Merovinger. Lijkt heel sterk op robotfoto 8 denk ik.

Het zijn niet de slechtste vruchten waaraan de wespen knagen.

59

Ok, maar nog meer op robotfoto 16 vind ik.