51

Oh no, not again?!

Gewoon negeren Reneke. Het gaat om een linkshandige. Kan iemand daar een naam opplakken?

Het zijn niet de slechtste vruchten waaraan de wespen knagen.

53

Reneke, dat is echt niet zo uitzonderlijk hoor (kruisdominantie).

54

Kaki trui? Moeten we zoeken bij het leger of jagers? Hoorde een kakibeige trui in 1980 tot de standaard legerkledij?

55

Om even terug te komen op een post van the end, in een ander topic, waarin hij met vuur verdedigt dat Pint beweert dat er zeker leden van de SIE bij Aalst waren, terwijl hij dan met een stukje komt waarin Pint het vermoeden uitdrukt dat er leden van de SIE bij waren.

the end, G15 is dus uiteindelijk herkend als een (ex-)lid van het SIE? Misschien Bonkoffsky? Werd deze getuigenis waarover jij beschikt afgelegd voor of na het in de pers komen van de Bonkoffsky-"bekentenis"?

Over mij posts in het andere topic; Pint herkende technieken en elementen van hun uitrusting die hem deden denken aan de Diane, in Overijse is er een getuige die overtuigd is tot op vandaag dat hij een jeugdkennis en tevens lid van de Diane herkende. Dit zijn 2 elementen waar rekening mee gehouden moet worden, er zijn er nog veel meer. Ik weet dat die technieken niet enkel door de Diane aangeleerd werden. Ook andere eenheden en in het buitenland kenden die bepaalde technieken.

Zoals je al eerder terecht opmerkte Charly zal de oude geen Diane-lid zijn, ook van de killer vermoed ik dat het geen Diane-lid is. Doch is het voornamelijk op basis van de gedragingen en handelingen van de killer dat Pint elementen van de Diane herkende. Wat de killer doet gaat nog verder dan de technieken die de Diane aanleert, waarmee ik bedoel dat hij een bepaalde opleiding genoten heeft die enkel aan een kleine kring werd onderwezen. Het is in die context dat de naam van G15 valt een buitenlander die nogal wat Belgen kende en ook leden of ex-leden van de Diane.

Er is ook de groene Golf die na Aalst gevonden is met de kevlar in de deuren plus de kogel uit de 9mm(2) voor Aalst in Houssière waar die naam het logisch maakt dat dit gebeurt. Wie welke blonde reus is in welke aanslag in '85 is moeilijk uit te maken. Er zijn er verschillende maar die naam die ik in gedachten heb, staat er dichtbij. Hij is trouwens na Aalst naar het buitenland gevlucht.

Ik kan je zeggen; ik weet iets van speciale technieken en opleidingen toen tijdens de Bende-jaren, er is via een gunstige wind extra info over de aanslag in Aalst bij mij terecht gekomen, juist omdat ik bepaalde kennis heb. Ik schrijf dus op basis van informatie en de indruk dat Pint ervaart, kan ik alleen maar bevestigen.

Er wordt door de daders in '85 zelf een duidelijke link gelegd naar Waver, waar de bestelling van 250 geluidsdempers een belangrijk element is. Het is al in Waver dat het internationale karakter en de meer gespecialiseerde eenheden naar boven komen.

In tegenstelling tot wat sommigen misschien denken, ben ik geen complot denker. Ik geloof ook niet in de onkunde van het gerecht of speurders. De verwijzing van Verdeyen naar het probleem i.v.m. Zuid-Amerika en het niveau of kring naar waar hij wijst komen overeen met de gedragingen van de killer bijvoorbeeld. De dader met de riotgun in Temse is zo goed als zeker dezelfde als die met de riotgun 1 in Aalst. Er is ook het hoedje in Aalst de blonde haren in Temse en het hoedje in Nijvel. Het is een kleine groep waar de killer met zijn specifieke kenmerken de rode draad in is. Het is in die context ook dat die naam valt.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
the end wrote:

Zoals je al eerder terecht opmerkte Charly zal de oude geen Diane-lid zijn, ook van de killer vermoed ik dat het geen Diane-lid is. Doch is het voornamelijk op basis van de gedragingen en handelingen van de killer dat Pint elementen van de Diane herkende. Wat de killer doet gaat nog verder dan de technieken die de Diane aanleert, waarmee ik bedoel dat hij een bepaalde opleiding genoten heeft die enkel aan een kleine kring werd onderwezen. Het is in die context dat de naam van G15 valt een buitenlander die nogal wat Belgen kende en ook leden of ex-leden van de Diane.

the end, twee pure open vragen zonder bijbedoelingen noch sarcasme naar u toe (ik probeer gewoon uw denkwijze te begrijpen):

  • Kan je verduidelijken wat je bedoelt met die gedragingen en handelingen van de killer?

  • Wat 'bijzonders' deed de killer voor u?

Het is moei!lijk om het in detail uit te leggen want het is in feite extreem gruwelijk. Hij gebruikt namelijk zijn riotgun op een manier die onlogisch is. Hij doet dit bij herhaling over verschillende jaren, dit is gebaseerd op bepaalde technieken die maar in een heel beperkte kring aangeleerd zijn. Het is die onlogische manier die aangeleerd is, hij doet dit heel bewust de killer. Het zit in de details toeval in dit is uitgesloten.

Dit is ook in combinatie met soms lange voorbereiding en de vele valse sporen die er zijn, ook dit is bewust. De killer weet waar hij mee bezig is en plant zijn acties en moord met een doordachte (ziekelijke) redenen. Het gaat erover het niveau waarop hij zich gedraagt, er is geen groot complot nodig op dit niveau. En op voorhand door zijn kennis maakt hij het bijna onmogelijk om een logisch onderzoek mogelijk te maken. Ik ben zeker dat ze bij de Diane ook niet goed wisten wat er gebeurde, buiten een paar misschien. Maar de killer heeft wel het profiel om in contact te staan met die milieu's. Tevens in relatie met het profiel van de killer zijn de gedragingen van Smets en de oprichting van de SS "P". Plus de zakken waar de Kricko in gevonden is, is heel interessant. Waarbij de nummer 22 robotfoto ook weer een betekenis krijgt. En Mendez is niet zomaar een (bende) dode, waar Gol en de X-nota ook niet ver weg zijn.

De verwittiging van de man van de Staatsveiligheid voor Aalst, plus de uitspraak van de Procureur Generaal met Gol naast hem op 10 november 1985, met de uitspraak "we weten wie" ... Dit is het niveau waar de killer zich in bevindt. Als er manipulatie is in het dossier is het vanuit het parket generaal door de dossiers niet samen te brengen en het steeds te verhuizen en ik denk niet dat ze dit voor hun plezier doen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

59

Welke context? Welke naam? Hier zijn intussen al honderden namen en tientallen pistes de revue gepasseerd. Wees eens concreet aub!

60

the end, in post #46 stelde ik reeds de vraag maar ik heb nergens een antwoord gelezen, je kan me ongetwijfeld helpen. Ik snap niet heel goed wat de bedoeling van al deze berichten rond die persoon (G15) is (logisch nadenken is naar't schijnt mijn sterkste kant niet heb ik hier eens gelezen).

  • Wil je ons duidelijk maken dat je denkt te weten wie G15 is zonder verder enig iets?

  • Denk je te weten wie G15 is, en wil je aan de hand van tips ons het zelf laten ontdekken wie je bedoelt?

  • Is het de bedoeling dat je hier de naam of een deel van de naam (of iets anders) plaatst na zelf nog enkele dingen als controle te hebben uitgevoerd?

  • Wil (of heb) je de speurders de naam doorgegeven en wil je hen hun werk eerst laten doen voor iedereen dit online kan lezen?

  • Wil je wel de naam (of deel) geven maar op een latere periode omdat je dit nu nog te vroeg vindt?

  • Hou je de reden liever voor jezelf?

  • ....

Non semper ea sunt quae videntur