1,021

In die tijd was iedereen boven 1m80 een reus.

Ik heb nog steeds geen énkel bewijs op papier gezien dat hij niet een van de reuzen was, want dat geloof ik dus ook wel: dat er meerdere waren. Zeggen dat hij het niet is omdat "collega's dat bevestigen" is dikke kwatsch. En daarvoor vertrouw ik jusitie hier toch niet genoeg. Hij is toch herkend geweest? Niet in Aalst, maar bij een andere overval?

Ik denk dat zijn naam in het dossier staat. Men zegt enkel dat hij niet de reus was. Check Hipa zijn post over de rol van Bonkoffsky.

Niet dé reus inderdaad... wink

1,025

Beste speurders, ben nieuw op het forum, maar eigenlijk niet helemaal (ik volg de site al jaaaren ...) en de bende en aanverwante dossiers intrigeren mij al verschillende decennia. Velen van jullie hebben overduidelijk analytische skills. Heb iets gezien in een YouTube filmpje dat misschien door jullie beter geanalyseerd kan worden, zie 2:20/3:53. Een Nederlandse rechercheur (?) en een rijkswachter die aan Christiaan Bonkoffsky doet denken, maar toch niet helemaal (die was op ziekteverlof). Waarschijnlijk niets bijzonder, maar vond het de moeite om ff te posten. You never know » YouTube

1,026

Mirrie, ik twijfel ook of dat een Nederlandse rechercheur was. Dat accent klinkt inderdaad wat Nederlands ("in het dak van die auto"), maar ik ben niet zeker of dit eerder te wijten is aan dat de mensen toen ook een ander accent hadden. Bedoel je de man links met donkere kledij op 2:18? Hij lijkt wel een snorretje te hebben.

Robertvandeurnen, bedoel je deze post van Hipa? » Forum

Na het lezen van aantal pagina's in deze topic zegt mijn gevoel dat Christiaan Bonkoffsky als hij niet één van de uitvoerende leden was, dat hij toch ergens een rol moest hebben. Het is misschien vergezocht, maar misschien is er iets mis met die robotfoto 19 waar hij sprekend op lijkt? Misschien besefte men bij de bende ook dat hij er goed op leek, of dat hij een passend profiel heeft, en heeft men de gelijkenis gebruikt? Maar dat lijk me ook weer te ver gezocht.