61

(16 replies, posted in Mededelingen)

Mincky, dank voor de toelichting, ik zat op hetzelfde dwaalspoor. Hoe een 10 jaar oude brief, nog brandend actueel kan zijn.

En euh, Cobra moet zijn eigen site maar terug in gang trappen als hij zijn forum diarree niet kan ophouden. Niet dat zijn posts en kennis totaal nutteloos zijn, integendeel, alleen de manier waarop is onhoudbaar.

En dank aan de forumbeheerder en alle leden die constructief bijdragen om minstens dit collectief geweten van de maatschappij overeind houden. Op de Bende van Nijvel waarheid hoop ik niet meer, die zal nog minstens een paar generaties niet boven water mogen komen.

62

(137 replies, posted in Prullenbak)

TheGiftDragon wrote:

Iemand die de uitzending paar maand geleden helemaal gezien heeft van de stiekeme opname van een gesprek door het raam van 2 gevangen met Marc Dutroux die zijn dagelijkse wandeling doet? Op een zeker moment begint Marc Dutroux zelf over de Bende van Nijvel en hoe de 'echte' schuldigen beschermd worden, ook in zijn dossier. Dacht zelfs dat hij verwees naar o.a. justitie en zelfs namen noemt. Heb maar flarden gezien. Toch opmerkelijk dat hij spontaan over de Bende van Nijvel begint en de bescherming van bovenuit.

Telefacts Special: Dutroux spreekt » YouTube

De slachtoffers die ik zou hebben gedood, maar wier moordenaars nog vrij rondlopen. Ik wil dat het ontploft, maar om dat te doen, mijn vriend, ... Zijn die flikken al niet even rot als de anderen? Ik noem het een criminele organisatie. Het is een bende bandieten die geleid wordt door een groepering hooggeplaatste ambtenaren. Een hoge ambtenaar is geen kleine garnaal. Als een procureur-generaal de mogelijkheden heeft om bevelen te geven die worden uitgevoerd door mensen van ons niveau, kom je in een maffioos systeem.
De anderen zijn veel gevaarlijker. In België is er een maffiasysteem binnengedrongen in onze instellingen. Dus als je ze vraagt om iets te onderzoeken wat hen aangaat, torpederen ze het onderzoek.

Er zijn veel mensen die laten uitschijnen dat ze op zoek zijn naar de waarheid, terwijl ze er eigenlijk zijn om die toe te dekken. Zo zou de voormalige onderzoeksrechter Jean-Claude Lacroix  zogezegd de waarheid rond de Bende van Nijvel achterhalen, maar eigenlijk wilde hij die toedekken. ... Ik weet het zeker. Ik heb het niet van horen zeggen, ik weet het gewoon.

Hoe kan bewijs zomaar verdwijnen uit een commissariaat? Dat betekent dat de politie haar mond moet houden en dingen moet laten gebeuren. Je hebt politieagenten, je hebt rijkswachters, je hebt rechters. Je hebt de vroegere Groep Diane die ze hebben ontbonden. Daar zijn ze mensen gaan vermoorden in de zaak van de Bende van Nijvel.  Maar dat is maar één zaak, hè. Eén van de 20, 30 onopgeloste zaken zijn één zaak. Daarom moet je de twee onderzoeksrechters die alle zaken tegelijk behandelen, bij elkaar houden. Want je hebt in de twee dossiers verschillende informatie. Als je ze niet bij elkaar brengt, kun je ze niet begrijpen. Als alles samen wordt bekeken, zullen de onderzoekers het wél begrijpen.

Ontsnapping: Omdat ik moest ontsnappen, zodat ze me konden neerschieten.

63

(26 replies, posted in Roze Balletten)

coconut wrote:

Is er iets dat je absoluut wil hebben?

Neen, bedankt, ik wou zelf even het probleem met de link onderzoeken. Het versterkt wel mijn voornemen (als ik ooit eens wat meer tijd heb) om veel meer documenten, foto's en pagina's zelf op te slaan en te bewaren, want er is in de loop van de jaren al zo veel rond deze onderwerpen van het internet verdwenen.

64

(26 replies, posted in Roze Balletten)

coconut: werkt de link nog bij jou? Zo niet, vrees ik dat die link (en het document?) niet meer bestaat. Dezelfde link stond jaar geleden al op andere sites (o.a. » www.reddit.com) en werkt daar ook niet meer.

65

(137 replies, posted in Prullenbak)

Iemand die de uitzending paar maand geleden helemaal gezien heeft van de stiekeme opname van een gesprek door het raam van 2 gevangen met Marc Dutroux die zijn dagelijkse wandeling doet? Op een zeker moment begint Marc Dutroux zelf over de Bende van Nijvel en hoe de 'echte' schuldigen beschermd worden, ook in zijn dossier. Dacht zelfs dat hij verwees naar o.a. justitie en zelfs namen noemt. Heb maar flarden gezien. Toch opmerkelijk dat hij spontaan over de Bende van Nijvel begint en de bescherming van bovenuit.

66

(344 replies, posted in Hypotheses)

Ik begeef me op glad ijs, omdat de laatste keer dat ik zelf ter plaatse ben geweest, dateert van midden de jaren 60, dus wat hieronder volgt is slechts zeer beperkt uit eigen waarneming. Maar ik vraag me af, is er hier geen spraakverwarring omtrent de 2 verschillende sites op de Kesterheide?

  • het deel van het Belgische leger 'transmissietroepen' BEMILCOMSITE, gebouwd vanaf 1954 en leegstaand sinds 1983, veel begroeiing van de Kesterheide aan de achterkant, lange tijd weinig tot niet bewaakt, tot aan de verkoop van de gebouwen (o.a. het 'hoefijzer'). Ook genoeg 'bezoekers' en 'urbexers' over de vloer geweest, o.a. de foto's met de schietschijven

  • het deel van de Nato SGT-F1, ligt meer in de open velden en dat tot op heden wel goed bewaakt zal zijn: met 'enkele' bol (1971 - 2012), leegstand en afbraak, periode dat er minder (of weinig) bewaking was en de 'urbexers' binnen zijn geraakt, o.a. in de 'bol', begin van de nieuwe '4 bollige' site: 2018 (met o.a. elektronische bewaking)

Een foto die het hopelijk verduidelijkt wat ik bedoel » pasteboard.co

67

(14 replies, posted in Vragen)

LEO wrote:

'brainwashen'

Brainstormen, zeker. smile Brainwashen gebeurt al genoeg de voorbije 30 jaar door de 'elite', overheid, justitie, Rijkswacht & politie, ... En als er al iets afgeschermd is, dan is het wel het .online forum. lol

68

(47 replies, posted in Wapenhandel)

Beruchte Belgische wapenhandelaar opgepakt in Portugal

De Belgische wapenhandelaar Jacques Monsieur is woensdagavond opgepakt in het Portugese Evora. Monsieur verkocht onder meer wapens in Libië, Tsjaad, Pakistan en Iran. Hij werd vorig jaar in beroep veroordeeld tot vier jaar cel en een boete van 1,2 miljoen euro.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

69

(540 replies, posted in Hypotheses)

TheGiftDragon wrote:

cobra forum gaat in ouderhoud voor minstens onbepaalde tijd..

allez, de sluizen staan terug open... smile

70

(540 replies, posted in Hypotheses)

cobra forum gaat in ouderhoud voor minstens onbepaalde tijd..

KWESTIE VAN ALLES EENS RUSTIG DOOR TE NEMEN

TEVEEL RUMOURS ..EN VOORAL VERVLOESEM INDACHTIG

GING VAN PEDO JAGER NAAR GEFIKSTE PEDO DADER

WAAROM NIET MET COBRA?: BENDE JAGER NAAR GEFIKSTE BENDE DADER

DUS...... ZAL WACHTEN ZIJN............NIEUWE GEHEIME STRATEGIE......... KOMT ER ZEKER.....

EERST ZWAAR AANGEPAKT DOOR HET SYSTEEM.....ALS KLOKKENLUIDER.....DAN EEN OPGEZETTE VAL..

EERST STRXNT VAN VDS.... DAN VAN ZIJN RELATIES DAN..... VAN FORUM BENDE VAN NIJVEL. EN NU DIT. EEN KLACHT 2/11/2018 KOMENDE DAN DENDERMONDE... . TROP C'EST TROP....

Cobra zoekt geen ...sensatie zucht maar wilde op een orgininele manier (chess strategy) een degelijke cold case onderzoek van deze gruwelijke feiten...

Een positief punt = men wordt pas aangevallen als men gevaarlijk is, en men is gevaarlijk als men de waarheid te dicht benadert!!

WAT MEN ZIET IS SOMS NIET WAT HET LIJKT HET ZIJN..... WAT MEN KENT IS NIET HETZELFDE VAN WAT MEN WEET.....

ANDEREN EN BETEREN

KILL THE MESSENGER...KERN VAN COVER UP