11

(210 replies, posted in Westland New Post)

Reneke wrote:

Je vertrekt van iets wat je niet weet en je koppelt daar een gevolgtrekking aan vast. Logica zit anders in elkaar.

Beste Reneke, je hebt toevallig geen contacten meer met ex-collega's die daar toen ook werkten en misschien Dauphin beter kenden als jij? Iemand die met hem meermaals sprak bijvoorbeeld, kwestie van te weten of hij tweetalig was, simpel van geest of net niet enzoverder...

12

(66 replies, posted in Robotfoto's)

Naar mijn (subjectieve) mening is nr. 17 toch eerder Libert.

13

(1,219 replies, posted in 1985)

FreCR, sorry dat ik je post even kaap maar heb je mijn pm gekregen?

14

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik heb alle respect voor iedereen zijn werk maar het zou leuk zijn om af en toe iets zwart op wit te krijgen. Een kopij van bepaalde pv's etc. Met wat ik nu ontvangen heb van info rondom de getuigenis van mijn vader is vrij hallucinant maar door het gebrek aan schriftelijk bewijs is het nutteloos om al die zaken hier publiek te gaan maken want dan ben ik een fantast. Zij die bewijs hebben via pv's en dergelijke meer kunnen misschien wat namen onzichtbaar maken alvorens hier iets te uploaden?

15

(540 replies, posted in Hypotheses)

Maar of het hen nog iets interesseert is een andere vraag. Ik kan mij voorstellen dat iemand als Trump 5j geleden er alles zou aan doen om een goed imago te hebben. Nu kan het hem niet echt schelen wie wat zegt, hij heeft wat hij wilt. Ik denk dat het hier hetzelfde is. Het onderzoek is naar de botten door procedurefouten dus ze hebben hier ook bereikt wat ze willen. Wat kan het een Farcy schelen bij wijze van spreken... hij kan toch niet meer gepakt worden, net als alle andere die misschien nog meer macht hebben.

16

(540 replies, posted in Hypotheses)

Met alle respect maar denkt er nu echt serieus iemand dat het gevaarlijk is om vandaag op een forum wat bewijsmateriaal te gooien? Ze gaan zowiezo niet gestraft/gepakt worden al staat het zwart op wit net doordat er te veel procedurefouten zijn gemaakt Dat je uw naam hier niet wil online zetten is normaal maar doe aub wat normaal. Als ik iets moois in handen heb of krijg zet ik het meteen online hier. Waarom zou ik het niet doen, omdat het het onderzoek zou schaden? Het klinkt als een grap.. Gaan ze mij komen bedreigen? Ik denk het niet. Mijn vader zou met wat ik recent nog maar heb vernomen een "kroongetuige"kunnen zijn. Wij hebben in de familie nog nooit iets meegemaakt van bedreiginen etc.. Het spannendste is misschien eens een mislukte poging tot inbraak die trouwens in de hele straat gebeurde...
Ik hecht belang aan het naar buiten brengen van elk stukje bewijs maar vind het belachelijk om paranoïde te gaan doen. 30 jaar geleden, ok dan acht ik dit allemaal mogelijk maar nu, niemand heeft nog schrik. Enkel de familienamen kunnen wat besmeurd worden en er kan eens een fragmentje van in het 7u journaal komen.

17

(66 replies, posted in Andere Personen)

FreCR wrote:

Uit een niet-complete lijst van personen met de Belgische nationaliteit die de minimale leeftijd van 18 hadden in 1985, heb ik meerdere personen met de naam Bernard Grandjean gehaald. Persoonsverwarring door dezelfde naam is dus mogelijk.

Heb u nog een pm gestuurd.

18

(66 replies, posted in Andere Personen)

Reneke wrote:

Ja P51, ik ben ook zo iemand tegengekomen. Ex-rallypiloot (1983 in Golf GTI), en heeft zoon Farcy en Otten in zijn Facebook-kennisenkring.

Wat is de achternaam? Ik heb geloof ik ook al zo iemand tegengekomen. Misschien hebben we het over dezelfde persoon.

19

(132 replies, posted in Bende Farcy)

Geboren in '77 dus het kan allebei.

20

(132 replies, posted in Bende Farcy)

Anthony Farcy, Marin = Le marin? » data.be