31

(81 replies, posted in Hypotheses)

cobra wrote:

en voor de inwoner van Aalst:
heb iets gelezen recent( in een info dossier van de BOB) over een getuige van een gestationeerde wagen + bedrijfje ==> weet nu wie, wat en FARCI, Bruno=indic SV en.... Goffinon, zijne luitenant : indic van BND + BNB (daar zit de sleutel....) o.l.v. ene A.Vandoren....
(verhuurde zijne villa  aan 2 commissarissen van de SV Charleroi, leden van de geheime V.I.P. cel van Smets ( STAAT ZO LETTERLIJK IN DOSSIERS VAN DE BSR)

Magistrate CAPPELE : bezoek eens Cobra Forum ( altijd gelijk gehad door dossier kennis en geen boekenwurm)

Op de Route de Quenast?

32

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

HIPA wrote:

Gebroeders Poilvache afkomstig uit Noord-Frankrijk.

Van waar precies uit Noord Frankrijk?

33

(179 replies, posted in Robotfoto's)

P-51 wrote:

Zijn er foto's beschikbaar van zowel Pierre Maréchal als van Pierre Maltais? De naam van de gedeeltelijk "vermelde" persoon moet toch gekend zijn: zijn foto wordt gepubliceerd, zijn naam dus (gedeeltelijk) ook ... maar daar stopt het dan? Erg vreemd!

Ik denk dat de Noord Franse mannen een zeer goed spoor zijn, gelet op robotfoto's, getuigenissen, profielen van die mannen, ... wat nog steeds niet wegneemt dat ze het deden in opdracht van ...? Je hebt psychopaten nodig voor deze "jobs" en dat zijn ze nu net.

34

(132 replies, posted in Bende Farcy)

Weet je toevallig voor welk bedrijf de vader reed of met welk type goederen?

35

(149 replies, posted in Staatsveiligheid)

the end wrote:

"Oh" Ik ben nog iets vergeten. waarom zou VDB een kantoor hebben in Cyrpus, is het daar dat de hasj in de ingewanden geraak en zo in Antwerpen terecht komt? En de gronden van VDB in Zuid Amerika en goede investering of is het iets meer dan dat? Plus die lakse houding waar de Nederlanders het over hebben in Belgie door de overheid, Dat zal toch niets te maken hebben met het feit dat VDB een minister is? 

Tja VDB de rijkswacht en drugs.

Cyprus zal wel voor de belastingen geweest zijn.

36

(149 replies, posted in Staatsveiligheid)

Merovinger wrote:
FreCR wrote:

Beste Cobra, dat is ook mijn bedoeling. Daarom nogmaals de vraag: kan u mij de ongekuiste-versie van het Dossier Pinon bezorgen waar bevindingen van u op gebaseerd zijn?
Ondertussen is me dit nu toch wel al lang genoeg beloofd niet?

Ondanks de verschillende beloftes wacht ook ik al een maand tevergeefs op het antwoord en de documenten van Cobra. Dat ik niets zie komen zegt voor mij genoeg.

Heb geduld, tegen Pasen zal alles uitkomen... (en tegen Kerst 2017 ging het allemaal in de pers verschijnen). Althans dat is wat hij toch zei een tijdje geleden.

37

(760 replies, posted in 1985)

Tenzij Bonkoffsky al uit de wagen was. Hij was zelf van die regio dus het is logischer om er nog "snel uit te stappen" i.p.v. met 3 richting Wallonië te rijden.

38

(527 replies, posted in Hypotheses)

Insider wrote:

Cobra, voor de goede orde, wat betreft je vragen. Dat was toch niet nodig? Jij weet daar alles van? jij was toch de man met de James Bond licentie, die bij alle vergaderingen aanwezig mocht zijn en overal toegang had? Waar heb je mij dan voor nodig?

Ik heb je al meermalen verteld dat je alleen onzin aan het vertellen bent op deze site, met wat feiten die je hier hebt opgeduikeld. Ik zal je daar een voorbeeld van geven. De vermommingendoos van 'Bouhouche'. De enige die hier volgens mij aan gerefereerd heeft, ben ik. Wil je mij overtuigen van je kennis, vertel dan eens hoe die doos eruit zag. Je kunt je informatie naar Ben sturen, dan doe ik dat ook. Als je versie klopt krijg je van mij alle informatie. Ook over de knopen waarmee Vanden Eynde was vastgebonden.

Misschien dat je mijn verhaal aan de cel Waals Brabant nog eens moet lezen, in plaats van onder de naam 'Nostra', hier verder te komen shoppen. Werkt jullie nieuwe ditatoriale site dan toch niet zo goed?

Over de vraag over samen met jou naar Spanje te gaan. Met wie ga ik dan naar Spanje, wat heb jij toe te voegen? Ik ben geen begeleider van psychiatrische patiënten, daar zijn andere instellingen voor.

Toen ik hem meer info vroeg (toen ik er nog van uitging dat hij echt meer wist) gaf hij mij gewoon een referentie uit zijn netwerk/databank met de titel van een boek van Bouten. Meer bepaald naar een getuigenis die mijn familielid zelf had gedaan en waar ik dus over wou weten of hij toevallig meer wist. Ik snap niet dat er zoveel mensen hun laten aan vangen, allicht zal er ergens een waarheid zitten in alles wat hij schrijft maar dat is dan ook niet moeilijk als je gewoon alle reeds neergeschreven informatie terug op lijst.

39

(71 replies, posted in Bibliografie)

Ik ben eens gaan kijken en snap inderdaad ook het nut niet om daar vragen te stellen aan personen over wat ze hier schreven.

40

(71 replies, posted in Bibliografie)

Je kan het ook positief bekijken, minder ruzies. En het is nu niet dat ik verwacht dat er nieuwe zaken op zullen verschijnen, alles wat die mannen hier intussen al enkele maanden schrijven werd hier door zovele anderen al jaren geleden bekend gemaakt.