31

(412 replies, posted in Plaatsen)

Wat verwachten we nog aan te treffen in die loods na al die jaren? Zo lomp waren de daders wel niet om al het materiaal (auto's etc) daar achter te laten toch?

32

(122 replies, posted in Speurders)

Ik herinner me uit het boek van Hilde Geens dat dit een winstgevende methode was. Tipgevers ontvingen geld voor informatie aan de politie. Mensen binnen de politie zelf gaven soms zelf info aan vertrouwde tipgevers om dan de opbrengst te delen. Zou het zo gegaan zijn tussen tipgever V. en Philippe Vermeersch en zwijgt hij daarom in alle talen?

Toch weer zo frustrerend dat die Delhuvenne, een man van 67 jaar dit precies ook in zijn graf wil meenemen. Spreek toch eens gewoon verdomme, altijd A zeggen maar B nee hoor. Is er nu niemand die het heldendom ambieert?

34

(108 replies, posted in Politiek & Business)

De post van JP ikv De Bende Van Nijvel:

https://www.facebook.com/jeanpierre.van … 3310198734
https://www.facebook.com/jeanpierre.van … 6807423734
https://www.facebook.com/jeanpierre.van … 5383963734
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater
(in de laatste post heeft hij het in de comments ook over de Vier reportage waarin hij naar eigen zeggen zaken uit de doeken zou doen over de Bende wat uiteindelijk niet aan bod is gekomen blijkt nu)

35

(108 replies, posted in Politiek & Business)

Louter toeval Bakerstreet. Van Rossem was duidelijk zwaar ziek en op het einde van zijn Latijn. Het zou dom zijn hem trachten te vermoorden terwijl hij elk moment het leven kon laten. Als ze hem echt om het leven wouden brengen hadden ze dat al veel eerder gedaan. Ferrari-ongeluk you name it.

"Als ze mij van deze keer kloten, dan kunnen ze er donder op zeggen, dan mag al wat ik weet uitgebracht worden!"

Dat heb ik vooral onthouden uit die reportage, ik hoop dan ook dat alles wat hij wist uitgebracht wordt via zijn notaris of gelijk wie.

36

(18 replies, posted in Journalisten)

Dus er is geen samenwerking gekomen tussen hun? Zelfs geen documentairereeks? Wat een gemiste kans dan.

37

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Na een dag in het nieuws niet meer over deze bewering van Steppé, iemand meer nieuws hierover ondertussen?

38

(29 replies, posted in Bibliografie)

Hilde De Moor en Lepoudre zijn dus volledig fictieve personages of zijn het aliassen?

39

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

DNA-onderzoek bestond wel al maar niet zo geavanceerd als nu, klopt. Los daarvan zijn er nog de wapens etc. allemaal elementen die kunnen leiden naar bepaalde personen, waarom wou men dat de onderzoekscel dit vond?

40

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

In 1985 ziet een getuige dat er een zak in het kanaal wordt gegooid, men doet een grondige sweeping in het kanaal zonder resultaat, geen zak te vinden. Men vindt wel aan de oever restanten van munitiedoosjes en touw.

In 1986 doet men opnieuw een sweeping in het kanaal en treft men aan de oever meteen drie zakken aan met bewijsmateriaal die kan leiden naar bepaalde personen waarvan men nu van overtuigd is dat het manipulatie was. Als men weet dat het manipulatie is en het de bedoeling is om de speurders op een verkeerd spoor te zetten waarom gaat zelfs nu nog de onderzoekscel er dan zo gedwee in mee?

Kan toch niet anders dan dat zij die die zakken er gedumpt hebben wouden dat het bewijsmateriaal zou gevonden worden om bijgevolg personen die overeenkomen met het DNA van onder meer de kogelvrije vest (bloedvlekken) erin te luizen dan?