1

(534 replies, posted in Hypotheses)

en om te eindigen:

forum gestart op 18/02/2018   5126 viewers
die dus allemaal surfen voor het........

heb iedereen met respect behandeld zelfs diegenen die mij kleineerde en nog meer.

woorden kunnen mij niet kwetsen maar aan alles komt een einde ook aan het geduld van de meest geduldige
en nog zoiets: iedereen heeft schrik om te sterven behalve diegenen die de dood meermaals voor ogen heeft gehad
Voor deze laatste categorie is dat commen sense: iedereen sterft vroeg of laat.

heb alles overleefd. Zal dit ook wel overleven.

2

(534 replies, posted in Hypotheses)

de mening van anderen telt enkel als ze gefundeerd zijn. zoals Ruf het zegt wie mij zoekt kan mij vinden. Heb NIKS TE VERBERGEN.
Mijn hele leven werd door ene wetsgeneesheer Voordeckers  van Bxl( je déteste les flics!!!) ingevolge een arbeidsongeval en 5 eminente kolleges ( en niet van de minste) psychologen en psychiaters onder de loup genomen en niks werd gespaard tot in de wieg
en guess what???? NIKS GEVONDEN....... niente , nada, noppes. en nog iets: ben een herkende en erkende klokkenluider dewelke zijn verklaring werd opgenomen in POTLOOD door de toenmalige magistraat Sectie D ingevolge een Vals PV opgesteld door een corrupte politieke prostituant omdat wij begonnen te snuffelen in zijn "beleid"....Toen meegemaakt dat hoge pieten en hoge magistraten één pot nat waren.....

P.S. dokter Voordeckers heeft zichzelf opgehangen jaren later in een cel /
Werd namelijk opgevorderd door een RW team om een aangehouden drugsverslaafde te onderzoeken. Stuurde zijn kat . de man stierf. Voordeckers opgepakt: schuldig verzuim. Riskeerde 5 jaar bak en hing zich op in de cel.....


en wat diene daar vertelt over de CCU : die mannen vinden U tussen pot en pint zo snel dat je nog niet zelf beseft dat je 'ontdekt" ben.
Denken jullie toch dat vele speurders sukkelaars zijn;
Op de forums spreken wij over 1% van al het effectief dat corrupt en verrot is en waarvan men 99% moet gaan zoeken aan de top.

en wat betreft de zienswijze van Bossi (kent mij ook zoals sommige anderen): iedereen is vrij .Heb 5 mails gestuurd MET DE NAMEN VAN BENDELEDEN EN HULPJES stevig gedetailleerd aan de bende cel .
and guess what : ben nog dezelfde onnozele hals als in 1996  toen ik 2 leden van de cel uitnodigde thuis om alles uit te leggen en tonen. Aan de smoel van die d2 paljassen wist ik het direct. Ze pakken mij voor ne debiel . False Flag : ze wisten nog niet wat dat was en na hun passage en na een belletje wist ik dat ik bij de duivel ben te biechten geweest.
Dure eed: nooit meer de cel. Puur tijdverlies. Mogen niet van "hogerhand" en dat komt van inside de cel.

Ter info: wie mijn wil lastig vallen in real life: denk eraan: in 1988 ben ik gepakt 'by surprise' en was ik in aktieve dienst.
Nu ben ik op mijn hoede en niet meer in actieve dienst
Mijn familie heeft jarenlang met schrik geleefd en wie dat nog is wil riskeren wel ........... de gevolgen zijn navenant.
dit is een puur info en een belofte...
Sta open voor elke suggestie en elke info die helpt om dat enige wat telt: het stoppen van het leed van de slachtoffers.
Andere ideeën: wel take it or leave it maar zelfs Bouhouche en de Cam in een schietstand hebben nooit "gespeeld" met mij.
en die premie: GEEN BLOEGGELD .....

heb hier zelfs recent één naam op post gezet...... wat dit forum nodig heeft is een getalenteerde individu die tijd heeft als centrale aanspreekpunt of een stichting zo niet lullen wij hier tot het einder onze leven.

dit forum en Franstalig forum :nooit geen beter, gedetailleerd database gevonden onder de bende met of diverse post alle bende leden van de Belgian Connection

nog een laatste hint: lees GEVAAR DEMOL: 60 uitverkoren elite , 60 vrienden voor het leven 60 G-FORCE (of dachten jullie dat het gebleven was volgens de verklaring van enkele subjectieve sujets==>> way of deception..

tussen de regels lezen van de dossiers.

ga voor een tijd forum hier verlaten . heb zeer dringende zaken te doen.

bedankt voor jullie support en tijd.


einde @ cobra

3

(534 replies, posted in Hypotheses)

zoek Stiénon als hij nog leeft en de andere van de Bouhouche gang in kader van de 144.000.000 BF.
stinkt iets MET DIE CASSETTE en de VDB KLIEK
en nog iets om over na te denken

één zin in het bendecommissie rapport:
de vreemde relatie van in het begin van de FJ
DOSSOGNE-LEKEU-DEMOL

zoek en lees GEVAAR DEMOL en je zult het licht zien zeker in het kader van de vreemde stille FN55+;;;;;;;;
en raven2 : waarom zo stil op forum Cobra?

en waar verbliijft DE BAETS denkt U????

en het bolwerk Zuid-Frankrijk waar ze allen zitten of op reis gaan in, het imperium van VAN WEYCKAMP (hoe kwam die vent aan al die tientallen miljoenen alsook de andere o.a. Bouhouche?)
en FN55+ = Zuid-Frankrijk valt niet op.

en zijn BOB'ers die uiterlijk oké waren maar door afpersing of afdreiging ( familiale problemen met kinderen) verplicht geweest zijn ol uit de bocht te gaan behalve in de BND affaire
buiten RAES EN NOG 2 : ALLEMAAL STRONT AAN DE KNIKKER
BND: de eerste testcase van de Bende van Nijvel
dwaalspoor: dader wordt slachtoffer en vica versa: de sleutel van de strategie
en ALBERT FARCI : de godfather van de BND BIC SV = sleutel

en EATON van de DEA samen tafelen met iemand van de CIA gestationeerd in Brussel in de Irish Tavern..... en Latinus.....

4

(99 replies, posted in Hypotheses)

Tiens, ene Leo in mijn achtertuin. Lees plaatsen die ik van buiten ken. Zijn synthese start zoals de mijne en volgens dim gaat het nog verder maar juist is; Le Cercle Pinay werd en wordt nog altijd gecontroleerd door NEBULA. En ben iets ouds nieuw tegen gekomen: Illuminati (dacht dat deze allang op pensioen waren). Maar alle de Leo: interessant. Zelfde leeftijd, zelfde streek. Kan hier nog zeker iets bijleren. Altijd gezegd: de wereld is klein. Heb dat schema is nagekeken. Super speurwerk en denkwerk maar verder: voor historici of ... alles staat erin.

5

(534 replies, posted in Hypotheses)

wetboek van strafvordering: voortdurende misdrijven: legale voorziene verjaringstermijn begint pas te lopen bij de eerste akte van vaststelling van dit specifiek misdrijf en kan éénmaal gestuit worden met eenzelfde termijn de dag VOOR het,einde van de eerste verjaringstermijn.

In de zaak DELHAIZE  werd er GEEN AKTE opgesteld van de gevonden bewijsstukken van zware fraude dus.....
stel dat Cobra vandaag 11/04/2018 legaal gevorderd wordt om een PV op te stellen van deze materiële fraude stukken dan loopt de voorziene termijn voor fraude vanaf vandaag.
Heb in mijn carrière veel grote fraude zaken meegemaakt , gingen decennia terug, werden ontdekt in het kader van een andere zaak tijdens een legale huiszoeking, werd een PV van gemaakt ( ging over fraude van toen 25 jaar terug).
De zaak werd in der minne geregeld door de instrumenterende magistraat, de BBI en de betrokkenen.

Ander voorbeeld: KB Lux. Toen men mij vroeg wat Cobra ervan dacht: heel simpel. Geen gerechtelijke vervolgingen mogelijk gezien
de feiten werden bekomen door een illegaal verkregen bewijsstuk : een door huisdiefstal verkregen diskette.
En gelijk gehad. Sommigen hadden al uit schrik een minnelijke schikking getroffen met de BBI dus waren hun geld kwijt.

Hier weet men ervan maar het blijft bij getuigenissen en nota's en GEEN LEGAAL PV TOT OP HEDEN....en geen PV.?

dus simpel: geef Cobra dat fameus dossier van afdreiging en een paar zwarte transferten en er wordt terstond een directe vordering gedaan (tegen de som van 500 € voor kosten = wet) bij een o.r. die dan een akte opstelt en dan pas begint de verjaringstermijn.


Dit is een artikel van het wetboek van strafvordering dat enkel werd aangepast ingevolge de mogelijkheid van afkopen van straf ingeval van bewezen (dus niet vermeende ) fraude.

Wat ons betreft: dat dossier DELHAIZE bestaat nog ;werd volgens info gevonden door Willy in 1991 (hoe dat weten we niet)
maar de info ruikt naar verder onderzoek.

WIl je de Bende van Nijvel oplossen dan via deze achillespees : de 30.000.000.000 BF van de CIA bank : G.B. = bank van de Saksen Coburgs
zegt dat niet genoeg?

en zoekt de zaak Carlo De Benedetti op ? de man die de G.B. ging aanpakken. mooie dossier lectuur

maar vooral en vooral : probeer eens binnen te geraken in de memoires van Walter de Bock.
Wordt zoals een moeder kloek bewaakt. Had allang moeten in beslaggenomen zijn geweest.
Waarom niet? Wel doe een aanvraag en lees. Maar val niet achterover. De waarheid is nor erger dan de grootse gissing.

Wat Cobra hier  "uitkraamt" was reeds gekend en geweten door deze uitzonderlijke begaafde journalist.
De grootste fout:: vertrouwen stellen in een verkeerde personen.....
en zo begroef hij zijn grootste droom : de publicatie van de waarheid omtrent de Bende van Nijvel voor eeuwig in de coulissen van de
bibliotheek.

en nog zoiets vreemd: leden van het Comité bieden zich aan lang gelegen en krijgen geen toegang en geen reactie

Stel dat dit gebeurde met Cobra: krijg toelating tot archief volgens de geijkte procedure en dan zegt die persoon dat er geen toegang wordt gegeven aan ander materiaal. Op welke basis??? wel als respons krijgt die vent een paar menotten om na te denken, obstructie van het gerecht, bellen naar de magistraat, een huiszoekingsmandaat en ALLES WORDT IN BESLAG GENOMEN;
dat zijn echte speurders. De rest zijn betaalde vazallen van politieke prostituanten die zichzelf belangrijk noemen

waar het geheim van Walter : constitutionele crisis. ..?

Simpel: politiewerk.

6

(534 replies, posted in Hypotheses)

Stel dat hier of eender waar op een forum over de Bende van Nijvel iemand details geeft en meldt dat hij of zij erbij waren en die kloppen.
Binnen de 24 uur kloppen ze aan je deur ( de cel) dankzij de CCU die allang eens komen neuzen zijn in 'stilte'.
De meeste kennen mij . Gebruik gewoon COBRA omdat dat ergens voor velen in sommige zaken een lichtje zou moeten laten branden en stilaan komen ze boven water ( heb al een paar oude dossiers van mij terug gelezen. interessant terug gaan de jaren 80 90.

7

(534 replies, posted in Hypotheses)

en  2 andere dossiers
1. SLUIJZER : hoe dieper we graven  hoe smeriger en met de .....MOSSAD in een hoofdrol ==>> NEBULA
2. DEXIA affaire: achilles pees voor sommige politieke bonzen . Da's voor volgend jaar juist voor de federale verkiezingen als X zijn woord houdt. begrijp niet veel van dat financieel gekronkel. X wel.

8

(534 replies, posted in Hypotheses)

ga één woord zeggen: laat mij nooit doen. Heb nog een eitje te pellen met sommige magistraten en geloof me vrij een paar hebben mij al gevraagd om "alles bij te leggen". Ik leg niets bij . ben een olifant
wat betreft bewijzen Bende van Nijvel; stel dat ik nieuwe bewijzen hier op het forum plaats zonder de cel te verwittigen dan zal Cobra hoogst waarschijnlijk een PV op zijn broek krijgen wegens obstructie van het gerecht in een lopend onderzoek. Dus ik laat mij niet pakken zelfs niet met 'technische storingen'.
Wat mag wel het dossier DELHAIZE-COLRUYT  ( staat op zo een kartonnen doos volgens X1 één van de 30 !!! kartonnnen dozen die P.G. Van Honstré op bevel heeft laten "verdwijnen" en hier mogen we juridisch wel. Een Procureur Generaal die zijn macht misbruikt die een illegale daad stelt in een gerechtelijke onderzoek ,nog een paar speurders afdreigt is GEEN LEGALE STUITINGSDAAD en dus blijft de fiscale fraude van 30.000.000.000 BF een voortdurend misdrijf en is er tot op heden geen legale stuitingsdaad geweest zodoende dat de verjaring blijft en niet stuit dus zoals vroeger Al Capone hier juist hetzelfde
En geloof me al moet ik al die speurders persoonlijk nog gaan zoeken ik zal ze vinden en dankzij X1 zal eindelijk stukken van die smeerlapperij boven komen. De achillespees van Bende van Nijvel: financiers, opdrachtgevers enz. 15 ronkende namen tussen die paar 100.
en de nota's van Will, tussen 1990 en 18 dagen voor zijn dood: men heeft mij een hint gegeven en dat is voor volgende week. Hele dag tussen stukken en dossiers froezelen.
Hoe kwader ze me maker hoe erger het wordt voor hen.
en..... van de cel moet je niet veel verwachten volgens de bron der bronnen en van de advokaten van de burgelijke partij nog minder.

Ben eventjes hier gekomen om sommigen te bedanken toen ik plots die "panne" kreeg en vooral doe verder. Don't give up.
Dit is hier een levende bibliotheek van gegevens en materieel bewijs.
Het enige wat mij soms stoort zijn mensen die erbij waren hier op de site en schrik hebben.
Heb ondertussen al eens kontakt gehad met een relatie van een vroegere godfather van de Belgian Connection en ik ......leef nog.

Bossi, heb je gemist. Hopelijk ben je terug de oude.. Maar het leven gaat verder.....
Bedankt voor de steun.
Ben misschien gestoord maar niet gek.

en ja wie was die broer van dat lid???
welk lid kende de CCC van buiten==>> ene die gestorven is ==>>2de van de staatsveiligheid; gestorven in 2009 (geloof ik) = DE VLIEGERE maar vind geen spoor van inschrijving in Overijse ( alleen Smets was er ingeschreven met zijn  vrouw FRANCK)

en.......Monsieur Jean de la S.E. liaison officer van ene ANTON GESCHIERE => connectie tussen de Belgian connection de de SV

de fichiers GESCHIERE
of ben ik zot????

en voor de inwoner van Aalst:
heb iets gelezen recent( in een info dossier van de BOB) over een getuige van een gestationeerde wagen + bedrijfje ==> weet nu wie, wat en FARCI, Bruno=indic SV en.... Goffinon, zijne luitenant : indic van BND + BNB (daar zit de sleutel....) o.l.v. ene A.Vandoren....
(verhuurde zijne villa  aan 2 commissarissen van de SV Charleroi, leden van de geheime V.I.P. cel van Smets ( STAAT ZO LETTERLIJK IN DOSSIERS VAN DE BSR)

Magistrate CAPPELE : bezoek eens Cobra Forum ( altijd gelijk gehad door dossier kennis en geen boekenwurm)