1

(123 replies, posted in Algemeen)

Vraag me af waarom zijn advocaat op de foto moet staan ?

2

(389 replies, posted in Mededelingen)

Prima voor mij

Onderste foto is uit het bos van Houssiere.

4

(389 replies, posted in Mededelingen)

Gezien de perikelen van de laatste tijd wil ik dit even naar boven halen. Ik ben de flauwekul van het laatste jaar meer dan beu. Dit dient te stoppen, of ik vraag om mijn profiel te deleten. Met de bende tooghangers en kermisklanten die dit forum bevuilen en om zeep helpen doe ik niet meer verder.

5

(540 replies, posted in Hypotheses)

Zojuist dat befaamde "Nieuwe Forum" eens bekeken, het gaat daar over onze pensioenen later, en over het feit dat volgens hen van de meer dan 700 geregistreerde leden hier, slechts 10% iets zou posten.

Hun stelling is dat zij 33 zeer actieve leden hebben, "wij" 73, en ze dus bijna even groot zijn als wij, terwijl dit Forum al 10 jaar bestaat..

Ik heb bewondering voor het optimisme van sommigen, en vind het erg jammer dat er een groot politieker aan verloren gegaan is.

6

(198 replies, posted in Foto's)

Misschien helpt aanbellen en vragen aan de bewoners wel?

7

(344 replies, posted in Hypotheses)

Neen, in geen geval buiten dienst. Sterker nog, er is zelfs apparatuur buiten bijgeplaatst. Je hoort ook duidelijk het gezoem van elektronica en koelventilatoren.

8

(344 replies, posted in Hypotheses)

De hoefijzervormige basis in Kester is verkocht aan een Privé persoon. Hij is dit momenteel aan het verbouwen tot woonhuis. Is vast iets van te maken, prachtig zicht boven op de berg, en de aanschafprijs zal ook redelijk geweest zijn. Enige punt voor mij persoonlijk zou zijn, de zendmast die er vlak naast staat. Er hangen zelfs waarschuwingsborden voor de straling op.

9

(344 replies, posted in Hypotheses)

HIPA wrote:

Dag Raf, ik ga hier niet verder over doordrammen ik heb andere dingen te doen. De enige die daar ook die avond toen kwam was een van de zussen Palsterman. Er staat trouwens een foto van die avond op mijn Facebook, alleen op de parking! PS: ben geen leugenaar é vriend.

Ik zeg niet dat je een leugenaar bent, maar je spreekt jezelf al 2x tegen. Eerst zeg je er verleden jaar geweest te zijn, dan blijkt dit 2016 geweest te zijn. Dan meld je dat er een man zijn verhaal aan je verteld heeft, en in je laatste post schrijf je dat de enige aanwezige buiten jou een van de zusjes Palsterman was.

Neem me niet kwalijk, maar ik zie de laatste tijd op dit forum de bomen door het bos niet meer, en lees erg kritischer dan vroeger.

10

(344 replies, posted in Hypotheses)

HIPA wrote:

Je hebt gelijk, ik heb het opgezocht, het was 9 november 2016. Nader verklaard!

Straf. Toen was ik er ook. Kan me geen Hipa herinneren...