11

(344 replies, posted in Hypotheses)

HIPA wrote:

Verleden jaar was ik alleen op 9 november op de parking. Er kwam een man bij mij met een raar verhaal. Toen hij als kind achter een pakje chips ging stond er een Mercedes op de parking voor de ingang achteraan, deze man gebaarde met openstaande ruit; "maak dat je weg bent", dit met armen in de lucht! Het kind begreep er niets van en ging binnen, toen hij aan de kassa stond begon de overval! Hij kwam de auto terug tegen 20 min na de overval voor zijn huis, dit was in dezelfde straat als Delhaize niet ver van het rond punt, Houten Hand! Wat deed die Mercedes zo lang nog na de aanslag. Ik vermoed dat hij de bendeleden opgehaald heeft die langs de Osbroek vluchten! Zij moesten nog een tijdje door het bos stapen om terug verder te kunnen instappen. Niks leek wat het was, er zijn nog meerder autos geseind die avond. Onder andere de spookpatrouille van de Rijkswacht die mijn grootvader zag en nadien niemand kende?

Beste Hipa, ik was er verleden jaar ook op 9 november. Wij hebben er u niet mogen ontmoeten. Ook is er niemand opgedoken die zijn verhaal kwijt wilde. Verklaar u nader aub.

12

(1,135 replies, posted in 1983)

Deze inbraak/moorden waren te goed voorbereid om zomaar per toeval gebeurd te zijn. Het materiaal op voorhand gestolen en meegevoerd, de vermoorde vrouw haar rok naar boven getrokken als teken van vernedering/verraad. Wie gaat 2 mensen op een nachtelijk uur doodschieten, wetende dat de knallen in de luide omgeving gehoord moeten zijn, en dan rustig met de gasbrander een deur open slijpen? Om hierna in een donkere supermarkt wat goedkope prullaria te stelen? De bende heeft die nacht voor meer geld benzine verreden/kogels verschoten als ze aan buit meegenomen hebben. Buit die dan nog gedeeltelijk achtergelaten werd.

Het stelen van een wagen was in de jaren 80 geen groot probleem, waarom de Saab niet ergens achterlaten, en in Nijvel een wagen nemen?Waarom zo een groot risico nemen? Gangsters hebben een broertje dood aan werken, dus al die moeite doen voor een Mercedes lijkt mij van de zotte.

Er waren andere en veel betere alternatieven.

13

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kenza, het kan zijn dat de mannen daar meerdere keren spullen in het water gegooid hebben, wie weet zelfs op meerdere plaatsen.
Om zoveel mogelijk op te vallen.

14

(271 replies, posted in Algemeen)

In Antwerpen gaan spreken over een Belgisch dossier met Annemans... Denk dat ik maar thuisblijf.

15

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Tru Dat wrote:

Vermassen komt soms heel eenvoudig over maar hij is zo sluw als een vos.

;o)

Wel, ik wil er het volgende over kwijt. Tijdens de herdenking op het kerkhof van Aalst dit jaar, spraken wij met Dhr Vermassen. Hij vertelde het lumineuze idee te hebben eindelijk eens profilers op de zaak te gaan zetten, niet wetende dat er al 3 geweest zijn (Zucker, ...). Het was snel duidelijk dat zijn Bende-kennis nogal beperkt is, en dan druk ik me nog zwak uit.

16

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mijn mening is ook dat die broer daar helemaal niets te zoeken heeft, hij is in geen geval slachtoffer. Indien hij iets voor het onderzoek of de betrokkenen wenst te betekenen, dan had hij meteen na de bekentenissen van zijn broer naar de politie moeten stappen, en de hele waarheid verteld. Misschien hadden ze Christiaan Bonkoffsky dan op zijn sterfbed nog kunnen ondervragen, wie weet wat voor details hij nog had kunnen zeggen.

17

(223 replies, posted in Hypotheses)

Heren, even een tussenkomst van mijn kant.
Ik was vroeger zeer actief op dit forum, maar dit is de laatste jaren wat geminderd,
om het simpel feit dat er extreem veel naast de kwestie gepost word.
Het is gewoon niet aangenaam meer om iedereens proza te gaan lezen.

Het kan allemaal goed zijn dat jullie graag paardrijden, met dregmagneten in vijvers gaan dreggen, en/of in ellelange posts
jullie mening verkondigen, maar denk ook aan mede forumgenoten die al lang de moeite niet meer doen om het te gaan lezen.
Voor mensen die wel wat zinnigs te zeggen hebben is het jammer, daar hun info verdwijnt in de mist.

De laatste tijd heb ik het gevoel na het bekijken van de zoveelste ellelange tekst, dat men niet eens weet waar het allemaal op slaat.
Ook worden sommige zaken ook gewoon in het belachelijke  getrokken.

Graag hier op letten aub, van een Forumlid dat hier al 10 jaar aanwezig is.

18

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Wat de verklaringen betreft van de broer van Bonkoffsky, wij waren er niet bij, en weten dus niet wat er op welke manier juist gezegd is. De CBW zal met zekerheid beter ingelicht zijn als wij allemaal, dus dienen wij hun bevindingen en conclusies af te wachten.

Hetgeen er op TV en in de kranten verschijnt is voor 80% bladvulling.

19

(149 replies, posted in Staatsveiligheid)

Ik denk dat deze dienst nog heel wat te verbergen heeft, en van nog veel langer geleden dan 30 jaar. Moesten de muren daar oren hebben, ze zouden nogal tuiten.

20

(389 replies, posted in Mededelingen)

Inderdaad, de oprichter van deze site heeft niets met het CBW of dergelijke te maken, en pretendeert ook niet door middel van deze site de oplossing op termijn te kunnen aanreiken. Enkel bijdrage leveren opdat deze zaak niet vergeten word, en mensen er toe bewegen mee te denken, en/of informatie die zij hebben te melden, hier, of bij voorkeur CBW.

Daar ik de beheerder van de site al ontmoet heb, kan ik dit met zekerheid zo stellen.