1

(106 replies, posted in Prullenbak)

kenza wrote:

Wat heeft dit met de Bvn of ML te maken ?

Om te beginnen al de datum, maar ik ga hier echt niet meer alles herhalen.
Wie het niet wil zien, zal het nooit zien.
Wie de symbolen kent, kan er niet naast kijken.

https://nl.wikipedia.org/wiki/9_novembe … schiedenis

2

(106 replies, posted in Prullenbak)

Voor wie nog steeds twijfelt aan nazisymboliek bij extreemrechts terrorisme:

“Twee verdachten aangehouden voor brandstichting in asielcentrum Bilzen. Volgens Het Belang van Limburg is één van de verdachten een zestiger uit Zutendaal, die in september nog het nieuws haalde omdat hij met een pick-uptruck deelnam aan een betoging van Vlaams Belang op de Heizel in Brussel. Op de auto waren een adelaar, een SS-symbool en een nazislogan te zien.”

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/11/14 … pyromanen/

De letter H (van Hitler) is op het spandoek dat is afgebeeld in dit artikel dubbel geschreven. (HH) De kleuren van het spandoek zijn rood, wit en zwart, net zoals de kleuren van de nazivlag. Prof. Herman Van Goethem merkt in dit artikel op: ‘De brand in het asielcentrum vond dag op dag plaats op de verjaardag van de politiek zo nabije Reichskristallnacht.’

Herlees de lange lijst aan argumenten die ik eerder hierboven heb opgesomd.

3

(33 replies, posted in Organisaties)

Een bedenking: Als de koning de opperbevelhebber van het leger is, dan moet het Paleis toch van het bestaan van de SDRA8 hebben geweten?

4

(192 replies, posted in Andere Personen)

Communicatielijnen opzetten is het allereerste wat een leger doet op nieuw terrein, letterlijk het allereerste. Farad-ec slaat op Michael Farad-ay. Die 'ec' achteraan kan ik voorlopig niet plaatsen.

5

(192 replies, posted in Andere Personen)

Het is uiterst verdacht dat het gaat over diepte-aardingen. Als je de bliksemafleider net boven de grond onderbreekt, creëer je een dipool waarvan één geleider de aarde zelf is. Als je aansluit in het midden van de bliksemafleider, hoef je zelfs niets te onderbreken. Het ware dus bijzonder interessant om eens na te gaan of er geen geleiders zijn aangebracht te midden van de bliksemafleiders en naar binnen zijn geleid in de kazernes. Op die manier kan je immers eenvoudig een heel verdragende antenne creëren.

In de jaren '80 was men al heel bekend met de PLL-techniek (Phase Locked Loop) en kon men met een paar transistoren en een kristal een uiterst efficiënte ontvanger fabriceren. Een bliksemafleider van pakweg 7,5m lang, is in die context een ideale zendantenne voor draaggolf-frequenties die een veelvoud zijn van 10MHz. De acties coördineren via een kanaal dat niemand kon ontvangen was op die manier perfect mogelijk. Nogmaals; voor transmissie-troepen was het een fluitje van een cent om dat soort van communicatie op te stellen. Hoe denk je dat huurlingen in de Congolese wouden met elkaar communiceerden? Alstublieft! (En denk toch ook nog maar eens na over de symboliek die -volgens mij 100% zeker- verwerkt zat in de aanslagen.)

6

(192 replies, posted in Andere Personen)

Grrrrr!!! Ik had mezelf zo plechtig gezworen om hier nooit nog iets te posten omdat ik er een bloedhekel aan heb als mijn posts -die dikwijls gebaseerd zijn op heel veel leeswerk- in het belachelijke worden getrokken. Er wordt hier te frequent herkauwd door mensen die bij wijze van spreken meer schrijven dan ze ooit zelf hebben gelezen. Maar, omdat dit zo interessant is, wil ik u volgende bedenking niet onthouden:

  • ‘Bliksemafleiders’ betekent ‘import van koper’.

  • ‘Import van koper’ betekent ‘Katanga’.

  • 'Katanga’ betekent ‘huurlingen’.

  • ‘Beuckels’ was een ‘huurling’ die in ‘Cold Case Hammarskjöld’ gelinkt wordt aan ‘Katanga’.

Het maatschappelijk doel behelst ook alle doelen die het hoofddoel faciliteren. Versta: het importeren van grondstoffen uit Katanga. Het gaat blijkbaar ook om radioactieve bliksemafleiders, wat dat dan ook mag zijn. Versta: het maatschappelijk doel laat import van uraan toe. Doet dit alles niet een beetje aan Union Minière -het bedrijf dat in Katanga huurlingen op de loonlijst had- denken?

Een bliksemafleider kan je perfect gebruiken als antenne. De transmissietroepen van het Belgisch leger waren zeer goed in dat soort dingen. Dit doet dan weer denken aan de communicatieapparatuur waarover leden van Gladio beschikten. Als je dan weet dat Beuckels bliksemafleiders plaatste op rijkswachtkazernes ...

7

(782 replies, posted in Westland New Post)

Ik neem definitief afscheid van dit forum.
Slaapwel!

8

(782 replies, posted in Westland New Post)

Ik heb het hier al heel dikwijls over symboliek gehad. Waarom het me nu pas te binnen schiet weet ik niet, maar de definitieve doodsteek aan het communisme viel 'toevallig' ook op datum van 9 NOVEMBER.

https://historiek.net/berlijnse-muur-vi … mber/4338/

Wikipedia:
‘In het kader van de Duitse hereniging na 1989 ontstond de vraag welke datum de nieuwe nationale feestdag moest worden. De 9e november, de datum van de val van de Berlijnse Muur, kwam daarbij in aanmerking ter vervanging van de oude West-Duitse nationale feestdag op 17 juni. Echter op grond van de negatieve associaties, vooral met het nationaalsocialistische verleden van Duitsland werd ervoor gekozen deze dag niet tot nationale feestdag uit te roepen.’

9

(41 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

orlando wrote:

https://i.ibb.co/L5fkRKW/contat.jpg

Deze foto bedoelde ik inderdaad. De link was dermate lang dat ik hem niet kon plakken hier. Dank Orlando!

Nogmaals: ik wil aanstippen dat ik deze post in vraagvorm heb geplaatst. Zoekmachines leveren lang niet altijd dezelfde resultaten op en de 'zoekdiepte' kan sterk verschillen van browser tot browser, van besturingssysteem tot besturingssysteem en bovendien van het tijdstip waarop wordt gezocht. Soms levert Linux zeer interessante resultaten op.

Enfin, dit zoekresultaat op 'Jean-Paul Contat Légionnaire Djibouti' lijkt doet me wel een beetje aan foto nr.19 denken. In de boeken van Bouten zegt Contat dat ze als légionnaires regelmatig moesten tussenkomen in Senegal en Ivoorkust. Best mogelijk, maar niet erg efficiënt, lijkt me. Djibouti is ligt aan de oostkust van Afrika, Senegal en Ivoorkust aan de westkust.

No UFO's wrote:

Het watermerk ’foreign legion info’ leidde mij naar de gelijknamige website, waar ik diezelfde foto terugvond met als onderschrift:

'Lieutenant Christian Prouteau (center), the creator and commander of the GIGN, with two of his men in February 1976'.

Klik en scroll naar beneden »  foreignlegion.info

Prima, dank, mijn zoekmachine gaf de oorsprong van de foto niet weer. Op deze site staat onder de foto:

"... They trained many Western special units, including the future U.S. Delta Force."

Trainden zij dan ook het SIE? En, alweer die immer terugkerende DELTA. Wat dat begrip ook mag betekenen in deze context, ik zie het telkens weer opduiken. U mag allen van mij denken wat u wil; mijn stelling is dat dit geen toeval meer kan zijn.

10

(41 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Bouten beschrijft zijn ontmoeting met de voormalige legionair Jean-Paul Contat in het Franse Fougax. Contat vertoont volgens Bouten veel overeenkomsten met robotfoto nummer 19, en hij leverde in het begin van de jaren 2000 bovendien hand-en-spandiensten aan Madani Bouhouche. Contat beweert dat hij van 1980 tot 2000 ononderbroken gekazerneerd was in Djibouti. Zijn vriendin vertelt aan Bouten dat hij van 1982 tot 1986 in Frankrijk leefde.

De Bende Van Nijvel (Bouten, 2008); bladzijde 512.
Bouhouche, Beijer, Beuckels en de anderen (Bouten, 2020); bladzijde 111.

Na wat zoeken kom ik op deze foto terecht. Kan iemand bevestigen of dit Jean-Paul Contat is? (Nr.19, als 2 druppels water.)

https://i.ibb.co/L5fkRKW/contat.jpg