51

(14 replies, posted in Roze Balletten)

dim wrote:

Pinon, hoe afschuwelijk ook, is dan maar een uitloper van iets immens groter.

Het is geen uitloper, maar een lijm die onderliggend alle losse eindjes aan elkaar houdt en ook een reden waarom de volledige waarheid rond de Bende van Nijvel, Dutroux, e.a. nooit aan het licht zal komen.

52

(16 replies, posted in Mededelingen)

We kunnen enkel maar hopen dat deze gedrevenheid van toen bij de webmaster ook vandaag nog aanwezig is.

Dat is de laatste weken zeker (zichtbaar) het geval en dat is nog een understatement.
Respect!

53

(74 replies, posted in Andere Personen)

fenix wrote:

Weet er hier iemand waar de post van coconut naartoe is waar iemand in post 19 naar verwees ?

Ik denk dat je het te ver zoek, is gewoon post 18 van Coconut, met daarin de link als je klikt op Michel Noël.

54

(137 replies, posted in Prullenbak)

J&B wrote:

Dader of slachtoffer(s) dan?

Of beter "uitvoerend personeel  of slachtoffers dan?", de echte daders (opdrachtgevers/cliënteel) maakten zich niet vuil in zo'n koterij...

» www.stelling.nl (blz.5 volstaat de waarheid overtreft soms de fictie)

55

(753 replies, posted in 1985)

Pontius wrote:

De heer Mark Ghekiere kan zijn bevindingen altijd mededelen aan de onderzoekers of desgewenst aan het Federaal Parket of de onderzoeksrechter voor zover hij dat nog niet gedaan heeft uiteraard. Als De Heer mark Ghekiere zich aanbiedt bij de dichtsbijzijnde politiepost zullen ze zijn verklaring daar ook acteren en overmaken aan de bevoegde diensten. In het laatste geval kan De Heer Mark Ghekiere zich een kopij van zijn verklaring laten overhandigen.

Mark Ghekiere betrokken in zwaar verkeersongeval - "Aangereden motorrijder blijkt kroongetuige te zijn in zaak Bende van Nijvelhttps://www.hln.be/overijse/aangereden- … ~aa1d582c/

56

(41 replies, posted in Onderzoekspistes)

Trobken wrote:

...maar niet de moord op Mendez?  Maakt dit verschil? Ja uiteraard

Daar was men zich maar al te goed van bewust dat dit wel degelijk een verschil maakte....

the end wrote:

Ik zal het nog eens herhalen. het Gol die Schlicker onder druk gezet heeft in het "begin" van het onderzoek, Schlicker was bevoegd voor het dossier van de bende en "ook" het dossier Mendez.

Ben wrote:

Mendez wist in elk geval te veel. Hij hielp bij het opstellen van vervalste 'end user certificates', zeer belangrijk voor de camouflage van wapentrafieken naar oorlogshaarden als Libanon, Angola, Mozambique, Nicaragua en El Salvador, of landen waarvoor een wapenembargo gold, zoals Suriname, Libië, Zuid-Afrika en Iran. Voor Israël en de VS stonden er grote belangen op het spel. Mendez kopieerde ook gevoelige dossiers van zijn werkgever FN. Men vroeg hem die documenten terug te geven, maar hij weigerde. De moord zou daarop bevolen zijn door de Staatsveiligheid en de Israëlische geheime dienst. [1]

Minister van Justitie Gol zette onderzoeksrechter Schlicker meteen onder druk om "nooit, maar dan ook nooit de moord op Mendez te linken aan de Bende van Nijvel".

Dit stuk komt vanop de "rechtbank" bij de ondervraging van Schlicker zelf, wie anders kan dit anders verklaren. Ik zal voor jullie de datum ervan opzoeken wanneer en waar dit gezegd is.

57

(192 replies, posted in Andere Personen)

ipv. kruis / vierkant / cirkel combinatie zoals in de schets, zie ik er meer een Jeruzalem-kruis / cirkel combinatie in.

https://i.ibb.co/sqZfngf/Jerusalem-cross.jpg

58

(65 replies, posted in Organisaties)

Voor de liefhebbers, één of meerdere 'lange' personen ('reus' is nogal speculatief):

  • YouTube - 10 sec blijven kijken, vooral de tweede 'lange' persoon

  • YouTube - 3 sec in beeld achteraan

  • YouTube - 8 sec kijken

  • YouTube - 10 sec vooraan rechts (op het beeld)

59

(12 replies, posted in Hypotheses)

hmmm, ik krijg hier een hoog Cobra gevoel bij...

60

(16 replies, posted in Mededelingen)

Mincky, dank voor de toelichting, ik zat op hetzelfde dwaalspoor. Hoe een 10 jaar oude brief, nog brandend actueel kan zijn.

En euh, Cobra moet zijn eigen site maar terug in gang trappen als hij zijn forum diarree niet kan ophouden. Niet dat zijn posts en kennis totaal nutteloos zijn, integendeel, alleen de manier waarop is onhoudbaar.

En dank aan de forumbeheerder en alle leden die constructief bijdragen om minstens dit collectief geweten van de maatschappij overeind houden. Op de Bende van Nijvel waarheid hoop ik niet meer, die zal nog minstens een paar generaties niet boven water mogen komen.