241

(28 replies, posted in Andere Personen)

Vincent Louvaert:
https://lh6.googleusercontent.com/-QNISP_oDfZU/UGwl2w_OD0I/AAAAAAAAC5Q/kDbcNRXwoa4/s387/Vincent%2520Louvaert%25201.jpg

Ook dit zou Louvaert zijn (weliswaar gemaskerd):
https://lh4.googleusercontent.com/-0217L8cADOU/UGwl3FRnJSI/AAAAAAAAC5Y/ib06-aJByv8/s318/Vincent%2520Louvaert%25202.jpg

242

(41 replies, posted in Bewijsstukken)

Ben, de dank gaat naar de cameraman, alhoewel ik hem en zijn collega's wel eens verwijten maak dat ze sommige spullen niet eens een keertje fatsoenlijk in beeld nemen. Maar ja, weten die veel dat mensen als wij hun beelden interessanter vinden dan dat de doorsnee journaal-kijker ze vindt.

Mag ik overigens suggereren de naam van het topic dan toch om te dopen naar "overige bewijsstukken"? Dan kunnen er later nog wat andere foto's en info bij van ander spul/elders op het bureau.

Wat betreft de spullen die zichtbaar zijn op de bovenstaande foto's, dat valt inderdaad een beetje tegen, veel zit er ingepakt en is niet zichtbaar. Daartussen zal van alles en nog wat zitten, van auto-onderdelen tot munitie en kogels die bij de autopsies werden aangetroffen, van pluk haar tot door de bende weggegooid afval. Het is een ruimte waar ik wel wat uren, dagen of een weekje zou kunnen doorbrengen. Wat betreft het rommelig uitzien van de kamer... Ik vindt het er eerlijk gezegd uitzien alsof er nog wel eens gewerkt wordt in deze kamer.

Achter de zwarte Burberry-jas (van de Reus) - ja Leo, het is die jas - zien we een ingepakt stoffen object. Dit lijkt mij wel een deken?! Het is in ieder geval niet de beige Burberry jas die werd gevonden op de parking voor restaurant Au Troix Canards, want dat is namelijk dit pakket hier rechts-onder op het schap.

https://lh6.googleusercontent.com/-W4vQLAOyHCc/UGDd4SgEpyI/AAAAAAAAC1g/saibSDFfumw/s864/evidenceroom%25203.JPG

243

(41 replies, posted in Bewijsstukken)

Een kijkje in de kamer waar CBW de bewijsstukken heeft opgeslagen.

https://lh5.googleusercontent.com/-cETU_dkWhnA/UGDd4HaMT0I/AAAAAAAAC1c/cdlBZbcfZtM/s864/evidenceroom%25202.JPG

Opvallend is dat er velgen daar achter op het schap liggen, en iets dat op een koffer lijkt (achter de geldkist van Aalst/de Burberry-jas). Ook herken ik de complete deur van de Colruyt Nijvel tegen de achtermuur (met niet parkeren-sticker).

Hier zien we de achterbank uit de Golf van Van Camp (gevonden achter de Delhaize Beersel):

https://lh4.googleusercontent.com/-U3k_oJsjmkU/UGDd5ET3_VI/AAAAAAAAC1k/eR2HCPimqFg/s864/evidenceroom%25204.JPG

PS: Het stuk schuim dat, ingepakt in plastic, tegen de achterbank aan staat, dat kan wel eens een stuk schuim van de achterbank van de Santana zijn dat men vond in Terhulpen.

244

(760 replies, posted in 1985)

Ben wrote:

"Enkele maanden geleden heb ik vernomen dat er nog een (anoniem) politievoertuig aanwezig was aan de Delhaize in Aalst. Het ging over een donker voertuig van de Gerechtelijke Politie van Brussel... Het zou over een Golf GTI gaan! Deze wagen werd enkele minuten na de overval ook door rijkswachters opgemerkt in Denderwindeke. De GTI reed toen aan hoge snelheid met een blauw zwaailicht. (Let op: dit is NIET de GTI van de overvallers! Het gaat wel degelijk om een ander voertuig want het aantal deuren klopt niet met die van het overvalvoertuig!)."

De planton van de rijkswachtpost in Denderleeuw merkte omstreeks het tijdstip van de overval een donkere Golf GTI met blauw zwaailicht op. Hij kwam uit de richting van Aalst en reed met hoge snelheid richting Ninove. Enkele speurders zijn er van overtuigd dat hun bekende Brusselse collega Marnette zich in deze auto bevond. Hij zou via een tip naar Aalst zijn gelokt en toen hij via de politieradio het nieuws van de overval vernam, meteen rechtsomkeer hebben gemaakt.

Bron: De Bende van Nijvel en de CIA, Guy Bouten

Mij lijkt dat het hier om dezelfde wagen gaat. Nu meen ik dat mevrouw Minimouse goed de feiten en de streek kent... Heeft Guy Bouten het hier dan abusievelijk over Denderleeuw en moet dit Denderwindeke zijn of heeft Minimouse het over de verkeerde plaatsnaam? (Voor de duidelijkheid, Denderleeuw en Denderwindeke liggen 10+ kilometer van elkaar verwijdert.)

245

(760 replies, posted in 1985)

Dag Jurg&, waar heb je dat vandaan (bron)? Denderleeuw is een beetje vreemd, tenzij het hier gaat over de uiterste (westelijke) rand van Denderleeuw waar de N45 een paar honderd meter over het gebied van Denderleeuw scheert.

246

(51 replies, posted in Westland New Post)

(137) In the autumn of 1967, the "Islamic press" of Beirut published a new edition of the Protocols, with a preface by Faëz Ajjaz. "The year 1967,"he wrote, "will be an historic date -no doubt- for the Middle East in particular, but also for humanity as a whole. Because it was in this year, and more precisely on June 5, that the Zionist people confirmed for the first time in it's history, the authenticity of a document published in 1905...that the children of Zion have actually shown that they have not forgottem the Protocols of their Elders".

Bron: The history of anti-semitism » Google-books.

Dit boek verschijnt in 1979 wederom. Een ander boek van Ajjaz (Cette terre d'Allah uit 1967) staat voor 22 euri op E-bay.

247

(51 replies, posted in Westland New Post)

https://lh3.googleusercontent.com/-v2Yngal9TXA/UA-xvvhxlGI/AAAAAAAACuQ/qtDiH2pSoxw/s800/Faez%2520Al%2520Ajjaz.jpg

Ajjaz zou (volgens Bouten) de eigenaar zijn geweest van het wapentijdschrift AMI (waarvan één exemplaar werd gevonden in het Bos van Houssieres). Ajjaz zou de naam van het tijdschrift later hebben verandert in "Fire". Hij zou het blad hebben overgenomen van Roger Boas en Paul Van den Boeynants. De huurling Christiaan Taverniers was de oorspronkelijke uitgever van AMI en zou dus later in dienst zijn geweest van resp. Boas/VDB en Ajjaz.

248

(61 replies, posted in Bende Haemers)

Thierry Smars.

https://lh6.googleusercontent.com/-ZbXkwQN1ZpA/UGLasxrwJ5I/AAAAAAAAC4s/w9nytP3js3U/s304/Smars%2520x.JPG

Opvallend is dat Smars (als enige) wroeging zou hebben gehad vanwege de doden die vielen bij de overval in Verviers maar dat Moeder Haemers hem omschrijft als de vleesgeworden duivel.

249

(58 replies, posted in Bende Haemers)

Men heeft het over "Colonel Bastiani" als alias van Elio Ciolini maar hier staat de naam Baccioni. Afgegeven (en getekend) door Baron Rene Pierre Paulus De Chatelet:

https://lh3.googleusercontent.com/-vFa1mfiBv3M/UGLass5e0cI/AAAAAAAAC4o/c63qPZ_qSKQ/s595/Baccioni.JPG

250

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Beste Merovinger, hierboven plaatste je ook arrestantenfoto's van Achille en Patrick. Daarop is ook de lengte vermeld (Achille 1.78 en Patrick 1.89) Het omcirkelde gedeelte uit de krant betreft 2 verschillende foto's. De volledige foto van Patrick heb ik hier ook ergens geplaatst.

Helaas is "Vier" idd betaal TV en ik ben überhaupt niet aangesloten op de kabel of digi-dinges. Wie de serie wel kan zien zou evt kunnen opletten hoe mank Patrick nou eigenlijk liep en of hij een opvallende pigmentvlek/moedervlek achter in zijn nek had.

club le happy few wrote:

De link met De Staerke? Ik begin er mijn twijfels over te krijgen. Ik kan me moeilijk inbeelden dat iemand uit zo'n hautain Brussels milieu komt gaat aanpappen met dergelijke figuren (ook al hadden ze veel misdaadgeld op zak). Ik denk niet dat ze hun achtergrond kunnen wegsteken.

Hij zou Patrick zijn coke-dealer zijn. Verder begrijp ik dat iedereen in het milieu elkaar zo'n beetje kende. Was Leon niet ook een handlanger van Papa Dewit terwijl Patrick toen met zijn dochter ging?