51

(137 replies, posted in Prullenbak)

Is het volledige adres van die boerderij gekend?

52

(21 replies, posted in Organisaties)

Zoals elke bewakingsfirma dat doet het Nieuwe Snaar.

De betrokken bewakers waren extremisten. Er was dacht ik ook sprake van een zaak waarbij een een Tunesier na een incident met de ploeg in City2, verdween. Hij zou zijn ontvoerd en vermoord maar ik dacht dat de zaak onopgelost was.

BBET was het, Bloed Bodem Eer Trouw, splintergroep van B&B » www.nieuwsblad.be

Doet mij denken aan Blood & Honor, de Belgische cel bestaande uit militairen die in 2001 geloof ik werden opgepakt. Die planden aanslagen tegen de overheid onder de dekmantel van moslimterrorisme met de bedoeling om rechtse politiek aan de macht te krijgen en een anti moslim cultuur aan te wakkeren.

55

(33 replies, posted in 1980-1989)

Zwarte Libanon » www.trackingterrorism.org

56

(527 replies, posted in Hypotheses)

Sappige tekst!

57

(114 replies, posted in Westland New Post)

Tenzij de GTI natuurlijk welkom was op de basis...

58

(48 replies, posted in Organisaties)

Al die jongens hun memoires zijn eigenlijk volkomen onbetrouwbaar. Het is moelijk om er iets uit af te leiden omdat je niet weet wat er waarheid is en wat en welke items al dat niet bewust zijn weggelaten of gecensureerd door de overheid voor het voor publicatie werd toegelaten.

59

(147 replies, posted in Afpersing)

Insinueer je dat de VSSE een handje erin had om de beveiliging van winkels trachten te boycotten met de bedoeling de aanslagen niet in de weg te liggen? Anderzijds, was ook Securitas niet opgericht door een ex CIA man?

60

(9 replies, posted in Staatsveiligheid)

Inderdaad, een aanwijzing dus. Geen bewijs. Noorderling als je enkel bewijslast gaat volgen en nooit een aanwijzing dan kom je nergens.