21

(33 replies, posted in Vragen)

Ben volledig akkoord met redenering van LEO en Herr Flick, ze waren ingehuurd en voertuig en wapens worden nadien bij "vriend" of  "vriendin" achtergelaten!

22

(562 replies, posted in Hypotheses)

Geef toe dat mijn verhaal zelfs voor de meesten verwarrend en onduidelijk overgekomen is! Ik beloof er eens werk van te maken, en er een duidelijke samenvatting van te maken! Dit zal  één dezer geplaatst worden! Tot dan nog een beetje geduld !

23

(1,110 replies, posted in 1985)

Alles staat inderdaad op papier, en is naar mijn mening in meerdere "goeie" handen! Enkel afwachten nog en hopen!

24

(8 replies, posted in Bibliografie)

Ooit, jaren geleden zei me iemand: als je iets niet begrijpt (als mens) denk dan aan geld! En dan ga je het wel begrijpen!

25

(138 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Antwoord van de heren van Jumet (4 jaar geleden): maar meneer ook als u gelijk hebt wat betreft "de opdrachtgevers" daarmee hebben we nog altijd de daders niet! Punt! Amen en uit.

26

(5 replies, posted in Onderzoekspistes)

Aalst past niet in het rijtje en waarom Aalst? Jullie weten allen wat "mijn mening" hierover is! Daarom verwijs ik naar een interview met Fons van Rie en ten zeerste opmerkelijk is:

Wat denkt u nu over de bende van Nijvel?
Van Rie: "We weten er niets van. Niets. Ik denk zelfs dat een deel van de politie blijft zweren dat het maar om gewone criminaliteit gaat. Dat kan er bij mij niet in. Het is toch te flagrant wat er in 1985 gebeurd is. Welke gangster schiet niet alleen mensen neer die hem voor de voeten lopen als hij een warenhuis wil overvallen, maar zoekt ook een vader en zijn dochtertje die in een uithoek van het parkeerterrein in hun auto zitten te wachten, om ze af te maken?"

Om toch even over na te denken! Zij waren de eerste slachtoffers en liepen niet in de weg! Jan Palsterman liep zeker niet in de weg! Vanden Steen en gezin? Zou nog kunnen! Hopelijk doen de 7 nieuwe speurders grondiger hun werk, het is hoopvol dat Jumet dat  op sterven na dood was opnieuw nieuw leven wordt ingeblazen. Zoals ik al vroeger zei: het is nu erop of eronder! Afwachten, er is nog 7 jaar te gaan en hoop doet leven!

27

(562 replies, posted in Hypotheses)

Heren!  Mag ik er U op attent maken dat het hier tenslotte van in de beginne gaat over: EIGEN MENING !!! Dit forum staat toch vol van ieders "eigen mening"? Het gaat hier toch niet om zoveel "BELIEVERS" en zo veel "NON-BELIEVERS" of wordt er een prijs uitgerijkt voor degene die in de meerderheid zijn? Eerst wordt er gevraagd het forum te verlaten, om dat iemand het allemaal fantasie en zever vindt! Nadien wordt me kwalijk genomen omdat ik niet verder reageer! Wat is het nu feitelijk? Ik ga nu (of je dat nu verdacht vindt of mij kwalijk neemt!) een tijd niets meer plaatsen, enkel en alleen omdat mijn fantastisch (of fantasie) verhaal binnen is bij personen die er (hopelijk!) iets mee zullen aanvangen, kan alleen maar zeggen in eer en geweten, dat niets is verzonnen, en dat al deze "toevalligheden" te veel toeval zijn! Opnieuw mijn eigen mening, en ook die van sommige advocaten en rechters! Ik kan niets maar ook niets beloven. Gewoon afwachten! Ik respecteer ieder zijn "EIGEN MENING" wat van sommigen niet kan gezegt worden! Tot later (misschien!)

28

(562 replies, posted in Hypotheses)

HEEL JUIST!, Het is nu er op of er onder! Ik moet zelf  afwachten, en indien negatief antwoord, zal ik en jullie ook! Er mij moeten bij neerleggen! Maar mijn mening en ik zeg nog altijd: mijn mening! Mijn verwachtingen zijn groot! Hopelijk komt er een doorbraak!

29

(562 replies, posted in Hypotheses)

1000 maal mijn excuses,!!! Maar kan op dit ogenblik niets kwijt op het forum!
Spijtig voor de ongeduldiggen en  degenen die nu denken: hij heeft ons hier "bezig" gehouden! Maar ik volg de raad op van mijn advocaat, en heb het ganse verhaal "afgegeven"  en wachten een eventueel onderzoek af! Meer kan hij of ik niet doen, afwachten dus! Ik kan jullie alleen maar beloven, als ik bericht krijg van een eventueel onderzoek, (of niet?) jullie ervan op de hoogte zal brengen!

30

(562 replies, posted in Hypotheses)

Wil nu toch nog even reageren:

1. Ik heb op 12/11/85 geen klacht ingediend tegen die 6 personen, enkel aangifte gedaan van hun aanwezigheid! Hetgeen ik zinnens was te doen voor het naar huis rijden! Er is niet alleen een PV van gemaakt. Er was van de 2 feiten een getuige Piet VDB, hij heeft nadien ook in de fotoboeken moeten kijken van Politie (maar hij ze spijtig genoeg maar even gezien).

2. Volgens "believer" zou ik dus op 12/11 aangifte doen van een fantasieken en dan 20 jaar wachten (wetende toen al dat het nog niet zou uitkomen) om dan volgens hem de "plezanten" uit te hangen!

3. Weken voor de feiten: de aanwezigheid van de "reus". Heb rijkswacht top gesproken en beloofde me het PV op te zoeken! Maar volgen hun reeds "versnippert" zijn (niet mijn fout). Doch getuige van dit voorval: Guy B.

4. Ik bezit niet de "gave" (of is het een handicap?) nadat ik mensen heb gezien, ze gemakkelijk zal herkennen! Hadden ze zich bekent gemaakt? Dan was het simpel geweest! Maar het is even belangerijk te weten te komen waarom ze de moeite hebben gedaan om tot 3-4 uur te wachten om mij een "bezoekje" te brengen! "Iemand" zou hun toch moeten gestuurd hebben? Dezelfde "iemand" die mij om 19.30u naar hun heeft gestuurd? Wie zal het zeggen?

5. Jan Palsterman - Gilbert Van Den Steen en ikzelf gingen toch nooit naar de Delhaize? Als je dan te weten komt hoe dat het komt dat ze die avond wel zijn gegaan! Je kan het mij opnieuw kwalijk nemen dat ik nu hier niet zeg wat ik weet en waarom ze die avond wel zijn gegaan, als jij nu niet begrijpt waarom ik dit nu niet kan lossen, dan kun je wel dan kun je wel raden wat ik van U moet denken! Of wil jij gewoon iets uitlokken? Zodat ik informatie geef die een mogelijk verder onderzoek zal schaden? En nu wil weten: wat weet hij, en wat niet?

6. Wat mijn idenditeit betreft! Wie ben jij? Ik heb er geen moeite mee mij bloot te geven! Of wil jij daardoor de "indruk" geven aan de andere forumgebruikers dat ik daardoor ne "zeveraar" ben? Wel goedkoop argument hé! Trouwens degene die het "mogen" weten! Die weten het, en trouwens believer! Ukent mij! U bent van Aalst! Waarom dring je er dan nog op aan?

7. Waarom ze mij nadien nog niet "het zwijgen" hebben opgelegd? Volgens U is alles niet waar omdat ik nog altijd leef (wat een geluk voor mij!) Awel dat is juist dezelfde redenering van die smeerlappen zelf! Hun bedoeling was toch: iedereen moet denken dat allen toevallige slachtoffers zijn, als er met mij iets zou gebeuren, dan pas valt gans hun opzet in het water! En dan nog iets: ik kan niet zeggen wie ze waren degene die het wel weten! Die moeten opletten en schrik hebben! Toch zal ik een tipje van de sluier oplichten: mijn broer was in 84 en 85 de advocaat van één van de slachtoffers! Hij was dus een klient verloren! Ik was ook klanten kwijt die avond! En leg nu verbanden met de een en de ander! En geloof me of niet! Er zijn er! En veel! Ik hoop believer dat je nu een beetje wacht om mij te puchen, trouwens zal er niet meer op reageren! Alles op gepaste tijd! Gij nie zenne met u klein veloke.