71

(643 replies, posted in 1983)

Zéér bedankt voor uw antwoord. Begrijp dat u hier niet verder op wilt ingaan gegeven het feit dat u reeds uw plicht gedaan hebt, en zou u dit, tenzij u van plan zou zijn verdere gerechtelijke stappen te ondernemen, ook niet aanraden. Ik vrees envenzeer dat Dhr. Vos en talrijke andere magistraten en politiemensen gevaarlijke individuen zijn dewelke eerder thuishoren in de Steentijd. Het zijn in ieder geval zéér laffe individuen met onverbeterlijke neigingen.

U heeft er in ieder geval goed aan gedaan het één en het ander op papier te zetten. Zorg er vooral voor dat van het gebeurde zo omstandig en gedetaileerd mogelijk verslag wordt gedaan, en Vergeet vooral niet de dubieuze rol, en dat is in het licht van uw fysieke en juridische vrijheid nog het belangrijkste, van de toenmalige rijkswacht, van Dhr. Vos en van de betrokken magistraten, mocht u hiermede in contact zijn geweest, duidelijk te vermelden met naam en toenaam en de (correctioneel strafbare) tekortkomingen in de uitoefening van hun functie duidelijk te vermelden!

En last but least, zorg voor 3 onafhankelijke deponeringen, en vermijdt email-verkeer of zelfs briefverkeer en uiteraard telefoonverkeer m.b.t. de plaatsen van deponering. Dit klinkt misschien overdreven, maar als men het één en ander op papier zet, kan men het evengoed doen.

72

(643 replies, posted in 1983)

Beste, vooreerst men excuses voor de vrijpostige vraag, maar u zal wellicht kunnen begrijpen dat uw 2 reacties onze nieuwsgierigheid opwekken. Hoe verhoudt u zich tot de feiten in Temse, of tot de bende-feiten in het algemeen? Getuige, informant, andere, ...? Als u uw hoedanigheid een beetje zou willen verduidelijken, zou dat ten zeerste interessant zijn voor de waarheidsvinding. Alvast ten zeerste bedankt voor uw reactie.

73

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Is dit niet Thierry Smars dan?

74

(32 replies, posted in Onderzoekspistes)

Naar de hoofdstructuur en het opzet van het  schema toe, denk ik dat dat min of meer een weergave is van de werkelijkheid. Maar wat de specifieke lijnen en (sommige)specifieke personen betreft, is uitsluitsel en zekerheid enkel mogelijk via een gedetailleerd gerechtelijk onderzoek à charge en à décharge.

Wat hier nog maar eens bewezen wordt, is dat de Bende van Nijvel géén mysterie is. Het grootste mysterie is het feit dat er nooit schuldigen veroordeeld zijn. Het gebrek aan gerechtelijke vervolging dus, en persoonlijk denk ik dat dat zelfs meer schockerend is dan de feiten zelf.

De feiten kan men nog toeschrijven aan enkele rotte appels en afdoen als een incident. Het uitblijven van vervolgingen bewijst dat er meer aan de hand is en dus veeleer sprake van een rot systeem en dus een structureel probleem!

Las laatst nog een interessante paragraaf in het weekblad 'Knack', in een héél andere context overigens. Het interview met François Perin, naar aanleiding van de huidige communautaire malaise:

''Na een meningsverschil met Gol over Europa stapt Perin in 1985 uit de partij.'Ik was boos omdat Gol op een bijeenkomst van Europese liberalen anti-Europese verklaringen had afgelegd. Gol kon namelijk de Schengenakkoorden niet verkroppen.' Waarom niet? 'Aaah. Eenmaal in de politiek heeft Gol een dikke nek gekregen-hij raakte verslaafd aan macht. Als minister van Justitie had hij ook de Staatsveiligheid onder zijn bevoegdheid. Om een of andere reden is hij daar tot over zijn oren verliefd op geworden. Maar door Schengen zou de staatsveiligheid een paar voorrechten verliezen. Dat alleen was er voor Gol te veel aan.'''

75

(301 replies, posted in Andere Personen)

Tja, Bultot heeft veel te verliezen! Bovendien heeft Bouten geen crimineel verleden, alleen kwam hij met sommige van zijn vorige onderzoeksdaden als journalist in het vaarwater van het grootste Belgische ganstersyndicaat: De parketten en politiediensten!

76

(52 replies, posted in Bewijsstukken)

Dank voor het antwoord. Ben het grotendeels eens met de grote lijnen van uw visie.

77

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik ben zelf ook tot de quasi-zekerheid gekomen, op basis van de bekende elementen uit het dossier, dat Bouhouche deel uitmaakte van de Bende van Nijvel. Bovendien zijn er een aantal elementen die mij doen vermoeden dat Bouhouche de persoon is die ook via het DNA-onderzoek van justitie met zekerheid is aangewezen als een lid van de Bende van Nijvel. Akkoord een quasi-zekerheid is géén juridische zekerheid.

Kortom, het is mij volkomen duidelijk dat de enige oplossing het Internationaal Strafhof is in den Haag. De feiten van de Staatsbende van Nijvel zijn een geval van oorlogsmisdaden. Als het ooit zover komt, zal het Belgisch gerecht er samen met de uitvoerders en opdrachtgevers terecht moeten staan voor mededaderschap aan één van de grootste misdaden uit de Belgische geschiedenis.

Trouwens opmerkelijk dat er bij de echt grote misdaden bijna altijd sprake is van mededaderschap van de grootste Belgische misdaadorganisatie, oftewel maffia, de Belgische Parketten en politiediensten! Ik denk aan de moord op Lumumba, de volkerenmoord in Congo-vrijstaat, ... Zij die zogenaamd de buger moeten beschermen blijken de meest gore delinquenten en ploerten te zijn, die men zich kan indenken.

78

(138 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Met alle respect, maar die cel is een klucht, waarmee ik niet wil zeggen dat ze er daarom niet in geslaagd zijn waardevolle bewijzen en informatie te verzamelen, maar ze mogen er niets mee doen! En al die wichelroedeloperij is er alleen om dat te verhullen, om mist te spuien, en om allerlei bakerpraatjes te kunnen verkopen in de media.

79

(17 replies, posted in Bewijsstukken)

Zou dat artikel van De Morgen hier soms kunnen overgenomen worden?

80

(116 replies, posted in Bibliografie)

Ben zelf ook ongeveer tot die conclusie gekomen, louter op basis van wat bekende, vaststaande feiten zijn, en logisch gevolgtrekkingen. Alleen de rol van Mossad, daar ben ik weinig vanop de hoogte, en kan ik dus ook niets over zeggen. Misschien koop ik het boek ook wel. Als ik één van de nog in leven zijnde slachtoffers was, of familie van slachtoffers, ik zou zeker een dossier inleiden bij het internationaal gerechtshof in den Haag.