1

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Reneke wrote:

La Dernière Heure:

Selon nos informations, des personnes - au pluriel - ont été entendues et ont parlé, ces dernières semaines, dans l’enquête des tueries du Brabant, et c’est sur la base d’informations nouvelles que des fouilles ont été entreprises, jeudi, et se poursuivent ce vendredi, dans les bois de Pécrot (Grez-Doiceau), en Brabant wallon.

Er zijn dus mensen ondervraagd en ze hebben gesproken.

In Le Soir sprak men gisteren over twee "getuigen".

Il était question pour les enquêteurs de vérifier les dires de deux "témoins" (en tout cas s’affirmant comme tels) affirmant que le corps du "tireur d’Alost" (la dernière tuerie) pourrait y avoir enterré une sorte de "chef" dont la mort aurait entraîné la fin de la campagne meurtrière des tueurs des supermarchés.

2

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Er wordt gezocht naar het lichaam van een man, die daar begraven zou liggen en wiens naam in het dossier voorkomt. (...) Tegelijkertijd werd ook een man ondervraagd. Speurders denken dat die man aanwezig was bij de groep die het lichaam in het bos nabij Pécrot - op een wegje naar Nethen - begraven heeft. De hoop bestond erin dat de onderzoekers iets zouden vinden in het bos tijdens die parallelle ondervraging, maar dat is dus niet gebeurd. De man is weer vrijgelaten zonder enige tenlastelegging.

Bron » Nieuws

We zitten dus met een tipgever die weet wie er dood is (iemand wiens naam in het dossier zit), waar hij begraven is (in Pécrot) en wie er bij het groepje zat dat hem begraven heeft (want daar is iemand van gearresteerd). Da's een fameuze tipgever.

Let ook op hoe ze spreken over 'de groep die het lichaam in het bos begraven heeft'. Niet vermoord, maar begraven. Iemand anders heeft dus vermoedelijk voor de dood van de persoon gezorgd die ze nu zoeken, en dan is het inderdaad plausibel dat het hier om de Killer van Aalst gaat die mogelijk door Eddy Nevens geraakt werd.

3

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Maar er staat niet dat ze dat van bronnen bij de speurders gehoord hebben, dus is het waarschijnlijk gewoon een vermoeden van de journalist gebaseerd op vorige opgraving(en) en het inmiddels bekende verhaal van Eddy Nevens die in Aalst op de daders geschoten heeft en toen mogelijk de Killer geraakt heeft.

4

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zo'n 15 km in vogelvlucht tussen Bertembos en Ruelle du Curé. En zo'n 10 km tussen Bertembos en Sint-Joris-Weert. Het is maar wat je "nauwelijks een paar kilometer noemt".

5

(67 replies, posted in Andere)

Het is een oude agenda van Francis V. die geleid heeft tot de nieuwe huiszoeking. In deze agenda hebben de Bende-speurders de naam teruggevonden van een persoon, wiens nummerplaat gekopieerd werd om op een auto te plaatsen. Die wagen werd gebruikt voor een van de meest mysterieuze feiten van de Bende van Nijvel: de moord op 1 december 1983 van een Pools koppel juweliers in het Henegouwse Anderlues.

Bron » Nieuws

6

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Nogmaals: M.F. zit op Facebook. Niet te vinden via Google, maar wel via de zoekbalk van Facebook zelf eens je ingelogd bent. Of er moet toevallig nog een ex-rijkswachter zijn met precies dezelfde naam die in de jaren '70 actief was en 5 sterren-recensies uitdeelt aan Amerikaanse afdelingen van Scientology... De foto's van deze M.F. tonen weinig of geen gelijkenissen met de foto.

En zoals Meegluurder terecht opmerkt, komt M.F. zijn naam inderdaad al voor op het forum. De persoon die Ben te horen kreeg was een Diane-lid die NIET terug te vinden is op het forum.

7

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Buck wrote:

Ik vermoed dat M.F overleden is in 2015.

En waarom vermoed je dat?

8

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Er is een ex-rijkswachter die M.F. heet op Facebook. Met foto's erbij en bij zijn vind-ik-leuks ook een like voor Scientology. Als dit de M.F. is die bedoeld wordt, woont hij dus gewoon terug in België en niet meer in Florida. Lijkt niet meteen op de foto.

9

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Bekijk deze post van Ben eens als je een adres wil.

10

(469 replies, posted in Onderzoeksdaden)

P-51 wrote:

Niet Saucez ... volgens Hervé zou het om Philippe Bataille kunnen gaan (bron: Les Tuéries).

Of "Siegfried", gezien deze post van zenga.