551

(782 replies, posted in Westland New Post)

Een voormalig WNP-lid beschuldigde in 2018 Libert ervan de reus te zijn en o.a. deelgenomen te hebben aan de schietpartij in Maubeuge. De adjunct-directeur van het Delhaize-warenhuis in Aalst heeft Michel Libert geïdentificeerd als één van de daders:

(...) Pendant l’attaque d’Alost, le directeur adjoint du Delhaize a le géant devant lui. Dans son audition, il déclare que ce dernier parle un français sans accent, et qu’il ne boite pas. Et il identifie Michel L., lui aussi très ressemblant, c’est l’un des dirigeants d’un groupe d’extrême droite cité a de nombreuses reprises dans le dossier.

Bron: RTL | 26 april 2018

552

(782 replies, posted in Westland New Post)

Bossi wrote:

Donderdag 31 oktober 1985 te Aalst waar Christian Elnikoff en Jean-Paul Dauphin formeel zijn herkend. In het kader van de feiten te Overijse komt Michel Libert perfect overeen met de robotfoto van 27 december 1985.

Als ik me verder niet vergis was het Moreaux die het verband met het Ministerie van Landsverdediging en extreem rechts opmerkte. Wat het Ministerie van Landsverdediging betreft, hebben wij vorig jaar een bewijs kunnen aanleveren dat aan verder onderzoek is onderworpen.

De adjunct directeur van de Delhaize in Aalst die oog in oog stond met de reus herkende formeel Michel Libert.

553

(782 replies, posted in Westland New Post)

gar wrote:
Ethelred wrote:

What the actual fuck probeer je hier nu te verkondigen? Een Joods uitzicht? Gaan we ons nu al baseren op zulke zaken?

Zelfcensuur is een keuze, uiteraard. Meer vindingrijke personen hebben allang de genealogische data gecheckt. Het wachten is op iemand die ze openbaar maakt.

@gar: kan je echt geen apart topic maken om daar je theorie te verkondigen?

554

(782 replies, posted in Westland New Post)

Bossi wrote:

Ik had een vermoeden dat er even een lock down was door het Corona virus. Wat gedaan met de schema's vanwege M.L.? Dan moeten we de verklaringen van E.L. die in meerdere PV's zijn vervat, ook naast ons neerleggen? De verkenningen van warenhuizen die later overvallen zijn. Inclusief de warenhuizen die verkend zijn die de BVN niet overvallen heeft. Is er ook niet voldaan aan controles vanuit welke richtingen de Politie of Rijkswacht zou komen en wat de beste vluchtwegen waren?

Met welk doel weigerde WATHELET Melchior om ex gevangenisdirecteur B. te laten overkomen voor de Bende Commissie?

Ik vind ook dat Libert en andere WNP-leden te vlug afgeschreven worden als verdachten. Libert, Lammers en Barbier vertelden onafhankelijk van elkaar over de verkenningen van de warenhuizen. Het is gewoon belachelijk om te sugerreren dat er geen verband is tussen deze feiten. Bepaalde WNP leden werden ook door getuigen herkend tijdens de overvallen.

555

(93 replies, posted in Andere Personen)

Niet de moeite om te lezen. Dupont weet gewoon te vertellen dat Guy Bouten Bougerol ziet als het brein achter de BVN en dat laatstgenoemde bedlegerig is en niets zinnig meer weet te vertellen.

556

(782 replies, posted in Westland New Post)

Ik had toevallig net de film 'Django unchained' van Tarantino gezien. Ook een film met racisme en slavernij als onderliggende thema's maar dat is dan ook alles. Ik ga niet in discussie met jou en anderen die geloven in nazi symboliek als motief van de Bende van Nijvel maar ben gewoon van mening dat dit een apart topic verdient. Andere motieven hebben ook een eigen topic.

557

(782 replies, posted in Westland New Post)

Is het echt niet mogelijk om een apart topic hierover aan te maken? Nazi symboliek of zo. Het topic 'Michel Libert' is amper leesbaar geworden de laatste tijd.

558

(114 replies, posted in Westland New Post)

Lhost plaatst al een hele poos documenten met een dubieuze herkomst die zijn verhaal zouden moeten bewijzen. Ik geloof er geen zier van.

559

(48 replies, posted in Journalisten)

Jammer genoeg weet niemand wat hij met die opmerking bedoelde.

560

(74 replies, posted in Andere Personen)

Zou dit de persoon zijn die Danièle Zucker op het oog had? Iemand uit het restaurantwezen. Vandaar de etenswaren en drank die de Bende buitmaakte.