11

(782 replies, posted in Westland New Post)

Bron: Libert zegt zelf dat hij niet is ondervraagd de laatste dagen, de cel geeft aan andere pistes ook te volgen. smile De advocaat van de nieuwe aanklacht tegen Libert (Kristiaan Vandenbussche) geeft vervolgens een heel interview hoe zijn klant handelde en hoe Libert hem inlijfde in het WNP-tijdperk in Het Laatste Nieuws. Dan is de analyse - conclusie toch logisch. Denk je nu zelf niet als Libert die klacht leest dat hij niet weet wie de afzender zou kunnen zijn. Ach, op het nieuwe Bende forum is Libert zelf gearresteerd. smile

12

(782 replies, posted in Westland New Post)

Hij is nu niet op de rooster gelegd, hij is zelfs nog niet ondervraagd over de laatste beschuldigingen. De cel heeft niets gelekt maar wel de ex-WNP'er die in het buitenland zit en zijn advocaat hebben de media verwittigd.

13

(782 replies, posted in Westland New Post)

kenza wrote:

Wie is Nicole? Die naam stond op de deurbel?

Nicole Schollaerts.

14

(389 replies, posted in Mededelingen)

Veel sterkte toegewenst

15

(210 replies, posted in Westland New Post)

Reneke, neem MS als voorbeeld die ziekte kan op een paar jaar toe iemand van moeilijk wandelen tot kreupel zijn veroordelen, dus als er een paar jaar tussen zitten... Kan je niet op een of andere wijze een betere schatting maken van het jaartal waarin je hem ontmoette.

16

(1,219 replies, posted in 1985)

Yup.

17

(71 replies, posted in Bibliografie)

Heeft het Cobra team een ban gekregen? Nee, zij kunnen nog altijd op andere topics reageren en hun mening ventileren. Ik begrijp absoluut het hoge bloeddruk gehalte van sommige posters hier absoluut niet.

18

(540 replies, posted in Hypotheses)

Een beetje meer respect voor mensen die hetzelfde willen maar vraagtekens plaatsen achter jullie onderzoekswerk, je kan een stelling-hypothese uitdiepen, maar daar zijn wel juridische regels aan verbonden als je die in het openbaar brengt. Tot nu toe heb ik in uw schrijfsels op dit forum niets nieuws gehoord of gelezen, zelfs Boudewijn zijn "spionnen" is niet nieuw. In elk geval ik blijf neutraal en wacht de paashaas af, lang geleden dat ik nog zo afwachtend was.

19

(540 replies, posted in Hypotheses)

En helemaal niet nieuw, deze posting's zijn gewoon herkauwd materiaal dat al lang bekend is, de kronkelingen in de gedachtegangen daarentegen zijn wel nieuw .

20

(90 replies, posted in Bewijsstukken)

Zelfs anti-terroristen eenheden hebben nu nog shotguns in hun arsenaal zitten. Nu gebruiken ze die o.a. om snel deurscharnieren weg te schieten. In de jaren tachtig hadden die een ander primair doel, namelijk men hoefde niet nauwkeurig te mikken om iemand uit te schakelen, zelfs de Groep Diane had deze ter beschikking.