1

(100 replies, posted in Roze Balletten)

Wie heeft het volledige dossier?

2

(78 replies, posted in Andere Personen)

Dossier nr 3891005-79

3

(78 replies, posted in Andere Personen)

JUSTICE wrote:

Marcel Habran is voor zijn opdrachten met betrekking tot de overvallen en moorden in de Delhaize filialen in 1989 betaald geworden via een opgezette financiële constructie met betrekking met de verkoop van zijn garage aan de Zwitserse zakenman Dhr Fric. Deze zakenman werkte als stroman voor Dhr Jaques Le Clercq eigenaar van de Amerikaanse filialen in Amerika. Deze laatste heeft via afpersing de aandeel deal beïnvloed met betrekking tot de Amerikaanse filialen.

De maîtresse van Dhr Le Clercq was Mevr Nicole Andrien, sm domina die cliënteel had in de hogere kringen. Via mevrouw Andrien had Dhr Le Clercq de perfecte joker achter de hand om mensen het zwijgen op te leggen. Dhr Le Clercq is de opdrachtgever geweest voor de moorden van de Bende van Nijvel. Wanneer de aandelen transactie van de Delhaize Group kan onderzocht worden zal dit duidelijk worden.

Het dossier food town stores (1983), veranderen van naam in Food Lion met een expansie van 22 winkels naar 226 winkels in  1985. De groep werd een franchiser voor Cub Foods en opende een pak filialen in Atlanta. Aangezien de Amerikaanse markt veel groter is dan de Belgische is het duidelijk dat de strategie van het motief van Dhr Le Clercq heel erg duidelijk was. Einde verhaal.

Volgens mij zitten we met deze stelling dicht bij de waarheid ...

4

(149 replies, posted in Staatsveiligheid)

» YouTube

Is deze verklaring voldoende, dit is gewoon het hele verhaal.

Wie had in de jaren tachtig de code naam "De Valk" bij de staatsveiligheid? Het zou een vrouw moeten geweest zijn. Zoveel vrouwen werkten toen nog niet bij deze dienst dus dat moet toch na te trekken zijn. Dat er geen proces zal komen dat is duidelijk maar de slachtoffers hebben wel recht op de waarheid al is het achter gesloten deuren.

5

(40 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Als hij zich schuldig heeft gemaakt aan misdaden dan moet België de uitlevering vragen aan Amerikaanse overheid. Tot zover de theorie. Ik denk dat het bedrag dat warenhuisketen Delhaize heeft uitgevaardigd moet verhoogd worden met een nulletje. 2.500.000 euro voor wie zijn mond wilt voorbij praten, dat klinkt al wat beter dan die 250.000 euro. De klok tikt en in oktober 2018 is het verkiezingen. De film van Stijn Coninx zal zijn effect niet missen op de burger. Achter alles zit er een theorie, zijn er mensen die er gebaat zijn met het openen van de beerput van andere om er hun eigen gewin van te maken. Dat noemt politiek a la Belgique.

6

(127 replies, posted in Robotfoto's)

Beste Reneke, u heeft gelijk. Habran heeft veel gelijkenis met de robotfoto. Grand Marcel is de PDG van het misdaadmilieu van de jaren '80 en '90. Hij is goed geïnformeerd over tal van dossiers. Waarom is er nooit een link gelegd naar de bende van Nijvel? Weet hij te veel? Hij is nog in leven, waarom word dit mogelijk spoor niet onderzocht? Ik ben er zeker van dat een kaliber als Habran perfect geïnformeerd was wanneer er zware overvallen werden gepleegd. Hij had contacten met de boven als de onderwereld.

  • 1:17:43: wapenhandel mocht niet onderzocht worden.

  • 41:55: wie is die reus rechts op de video bij het onderzoek bij de moord op Dekaise

  • Was bankier Finné - die bij de bende moorden als enigste door een sniper kogel is afgemaakt - op de hoogte van de geldtrafieken van illegale wapentrafiek? Waarom moest hij vermoord worden? Chantage?

8

(50 replies, posted in Onderzoekspistes)

Wat de Belgische monarchie betreft, hebben we bewijzen dat koning Boudewijn op de hoogte was van de plannen om Lumumba fysiek uit te schakelen. De koning heeft een brief ontvangen van een Belgische kolonel waarin stond dat de anti-Lumumbisten van plan waren Lumumba te vermoorden. Hoewel de koning er grondwettelijk toe verplicht was, heeft hij deze brief niet overgemaakt.

Koning Boudewijn heeft daarentegen een brief geschreven naar minister Tshombé waarin hij enerzijds vol lof is over hem en de anti-Lumumbisten, maar anderzijds de Lumumbisten aanvalt. Met deze brief heeft de koning onrechtstreeks zijn fiat gegeven voor de moord op Lumumba. De brief van koning Boudewijn werd in oktober verstuurd, Lumumba werd in januari vermoord. Hoewel er geen rechtstreeks verband bestaat tussen deze brief en de moord op Lumumba, waren de hoogste Belgische officieren wel op de hoogte van deze brief en kenden dus het standpunt van koning Boudewijn. In dat opzicht is het dus gepast om zich af te vragen in welke mate deze brief een rol heeft gespeeld in de moord op Lumumba.

Wie waren dan die hoogste Belgische officieren en waren deze nog actief tijdens de periode dat de bende van Nijvel nog actief was? Was koning Boudewijn op de hoogte van wapenleveringen aan niet democratische regimes en wat was zijn rol in dit verhaal?

9

(6 replies, posted in Bibliografie)

Toenmalige prins Albert - verantwoordelijk voor buitenlandse missies - heeft ook een zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangen. Als de advocaat Peter Callebaut van een van de slachtoffers op TV meldt dat deze zaak tot de hoogste regionen leidt en hij zich met de dood bedreigd voelt, als hij uit de biecht zou mogen spreken, dan stel ik mij ernstige vragen. De juridische fouten die moedwillig zijn gebeurd spreken voor zich. Hier het interview » YouTube

10

(6 replies, posted in Bibliografie)

Ministers Jean Gol (Joodse roots) heeft via wapenhandelaar Jaques Monsieur illegaal wapens geleverd aan buitenlandse regimes, dit kadert in het Iran-Contra schandaal waar de Mossad, CIA en de Belgische geheime dienst van de op de hoogte waren.

Deze wapenleveringen gebeurde via verschillende uitvalbasissen zoals Oostende en Zutendaal. In Zutendaal is er ook een geheime basis van de Amerikanen nabij de Fabriek van FN en het vliegveld. Paul Vanden Boeynants had ook goede contacten met buitenlandse veiligheidsdiensten. De roze balletten kaderen in de uitspattingen van deze deals met onderdanen van landen waar een wapen export verbod heerste. De klanten moesten verwend worden om zo de meest gunstige deals uit de wacht te slepen. Daar zijn ook opnames van gemaakt om later bepaalde personen het zwijgen op te leggen.