1

(32 replies, posted in Bibliografie)

Ik heb net het nieuwe boek uit en ben er bijzonder tevreden over. Hier en daar een herhaling van zijn vorig boek maar eigenlijk kunnen we maar beter veel respect hebben voor Guy Bouten. Ik onthou de bijna bekentenis van Marcel Barbier. Ook drugskoning Farcy komt uitvoerig aan bod. Door het boek krijg je ook een beter zicht op het onderzoek van CWB, dat helemaal geen onderzoek meer is maar wat gerommel door de hele hoop dossiers.

Een aanrader.

2

(271 replies, posted in Algemeen)

Raf, volledig mee eens. Als ik kan dan kom ik af. Best eens een zaterdagnamiddag zeker?

3

(271 replies, posted in Algemeen)

Raf, vergadering op 4 december?

4

(271 replies, posted in Algemeen)

Beste K&, je zou er beter een weekend van maken zeker?

5

(549 replies, posted in Bende Haemers)

dim wrote:

Ondermeer het feit dat Haemers "drugsleverancier in de Delhaize" zou zijn geweest is absoluut nieuw voor mij en lijkt me ook nogal uit de lucht gegrepen.

dim, even goed herlezen. Zegt u Philippe De Staerke soms iets?

6

(527 replies, posted in Hypotheses)

Insider, ooit Christian Smets ontmoet of training van gekregen? Die man zijn rol is altijd al zeer onduidelijk geweest in WNP. Had de Belgische staatsveiligheid een rol? Ik ga nu misschien wat vlug maar volgens mij was het niet toevallig dat in de pauze van de Bende van Nijvel de CCC-aanslagen plaatsvonden. De staatsveiligheid poetste zijn blazoen op door nu wel hun duit in het zakje te doen voor de CCC, maar heeft nooit meegewerkt als het over extreem-rechts ging.

Volledig mee eens Raf! Aangrijpend en aan te raden wie de Bende van Nijvel nog raakt. Maar wat komen die speurders toch belabberd en dronken uit het verhaal. Je wenst je ergste vijand niet wat David overkwam! Justitie en co: een dikke nul.

8

(1,219 replies, posted in 1985)

Er deden inderdaad geruchten als zou grootvader Van den Abiel tijdens de overval met een wapen tot bij de Delhaize zijn gelopen. En David bevestigd in zijn boek. Straf dat wel. Maar het strafste is dat de speurders nooit een deftig antwoordt hebben kunnen geven op de vraag: wie  en wat waren die 2 zogezegde BOB'ers die hem tegenhielden aan de ingang van Delhaize. Waren het echte geweest dan moest dit toch bijzonder goed terug te vinden zijn? Voor hetzelde geld waren het "bewakers" van de bende om geen pottekijkers of politie toe te laten in de winkel. Indien het wel echte waren dan stonden ze daar bijzonder ongelukkig aan de verkeerde kant met
een ei in hun broek.

9

(15 replies, posted in Robotfoto's)

Goede vraag noorderling. "Meedoen" is misschien een groot woord, maar aangezien hij goede contacten had met Bouhouche waar hij mee optrok naar de schietclub) en door zijn goede kennis over wapens kon hij wel ingestaan hebben om een aantal zaken te regelen. Denk dan vooral aan wapens, munitie. Misschien wist hij niet eens waar hij in verzeild was geraakt, maar op de duur zat hij er tot over zijn oren in. Zie zijn trieste einde.

10

(784 replies, posted in 1982)

Ik ben zondag even langs Beersel naar huis toegereden van een weekendje weg. Even het kasteel bezoeken en de beruchte Auberge. Nu ja, beiden zijn een flop! Weet eigenlijk iemand of die Auberge nog wordt uitgebaat. Potdicht was het en het zag er verlaten uit.